883 3

Възрастна вдовица се хвърли от блок в Пловдив

Мартин Христов

Възрастна жена сложи край на живота си тази сутрин, скачайки от терасата на жилището си на деветия етаж на блок на пловдивския булевард "Марица".

Сигналът за откритото тяло е подаден около 7.30 ч., съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Загиналата жена е на 82 години. Съседи разказват, че е живеела сама, след като съпругът й е починал преди години. Пенсионерката е била трудноподвижна.

На място е направен оглед, като по тялото не са открити следи от насилие. Трупът е откаран за аутопсия в Съдебна медицина.

Образувано е досъдебно производство.

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Русенец
  Отговор
  1 15:43  27.09.17
  Докато са ГЕРБ на власт и продължават с този геноцид към възрастните хора, подхвърляйки им трохи като пенсия, тези явления ще се увеличават. За сръвнение, за 8г. власт на ГЕРБ заплатите на депутатите са станали от 2500 на 5000лв. а пенсиите от 160 на 180лв. Един депутат дава 180лв. за скромна вечеря, а пенсионерите трябва с тези пари да живеят цял месец. Патриотите също се отментаха и не устискаха мин. пенсия да е 300лв., но какво да се очаква от Симеонов, Сидеров и компания. За тях е важното да са на власт и да си вземат комисионите.
 • масови
  Отговор
  2 16:05  27.09.17
  Поредния случай- огледало на управление на ГЕРБ ...Масови самоубийства в България подтиквани от масовите убийци на нацията ГЕРБ ...Имат ли съвест тези Гьонсурати ...
 • Гост
  Отговор
  3 18:30  27.09.17
  Това ни чака в циганската държава. Смее ни се цяла Европа. То по комунизма беше по добре.

Напиши коментар:


Публикувай