483 5

Изключват шестокласника, разкъсал далака на съученик

Неприятен инцидент в шуменското училище „Йоан Екзарх Български“ прати дете в болница

Константин Карагьозов

Педагогическият съвет в шуменското училище „Йоан Екзарх Български“ взе решение да изключи шестокласника, който се сби със свой съученик по време на час, предаде БНТ. При боя пострада съученик на изключеното дете и се наложи да бъде опериран, за да отстранят далака му.

Шестокласникът пострада тежко след сбиване час по математика в школото на 25 септември. По време на занятията две момчета - Красимир и Виктор, се сдърпали. Красимир напсувал другото момче и това предизвикало конфликта. След като се сборичкали, Виктор паднал върху другото хлапе и с лакът го ударил в корема.

Шестокласникът се оплакал от болки в корема. След прегледа се оказало, че има разкъсване на далака и се наложило органът да бъде отстранен.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 10:10  28.09.17
  Трябва да има наказания ,за да има дисциплина и ред ! ... Но по-важното е да има превенция в училищата за да не се стига до такива случаи !...Изобщо да се говори и решават проблемите с агресията ( а и не само ...) от самото начало. Също така и ние родителите, да не прескачаме проблемите и да се правим ,че не съществуват!
 • ДДД
  Отговор
  2 10:27  28.09.17
  ама какво толкова е направил че да го изключат? сега трябва да ходи чак до другото училище две пресечки повече не са шега работа
 • Зрител
  Отговор
  3 12:15  28.09.17
  А къде е ролята на родителите?
 • Патриот
  Отговор
  4 20:14  28.09.17
  Хубаво е, че Очилището е постъпило толка хуманно с този невинен ученик. Просто разскъсал далак на сАученик. Стават такива неща.

  Коментиран от #5

 • Какъв патриот?
  Отговор
  5 21:26  28.09.17

  До коментар #4 от "Патриот":

  Не е модерно неграмотното писане !!!

Напиши коментар:


Публикувай