Last news in Fakti

28 Септември, 2017 16:21 14 018 32

Трифонов: Влизаш в парламента и взимаш 100 милиона

  • слави трифонов-
  • хасково-
  • делян добрев-
  • елена йончева

Не слагай маска, не взимай оръжие в ръцете си... просто влез в парламента по сегашната система

Трифонов: Влизаш в парламента и взимаш 100 милиона - 1
Снимка: БТА

Слави Трифонов не подмина и коментира разразилия се скандал между депутата от ГЕРБ Делян Добрев и депутата от БСП Елена Йончева по повод назначенията на приближени до Добрев хора на ключови позиции в администрацията на община Хасково.

"Депутатът от ГЕРБ и бивш министър Делян Добрев е набутал в общината в Хасково кумеца, кумицата, първата си братовчедка, съпругът ѝ…. И цялата тая група е взела обществени поръчки за над 100 милиона лева. А пък снощи, престъпници обраха една кола инкасо и взеха 300 хиляди лева. Горките. Не са уцелили престъплението. Без да се налага да слагаш маска, да използваш оръжие, да пребиваш хора. Просто като влезеш в Парламента и взимаш 100 милиона лева", пише Трифонов.

"Значи какво излиза? Ако искаш да си изпечен, недосегаем и да правиш, каквото правиш, без да те преследва полиция и на всичкото отгоре да печелиш огромни пари – не слагай маска, не взимай оръжие в ръцете си и не пребивай хора. Просто влез в Парламента. По сегашната система", е изводът на шоумена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Моника Станишев

    36 100 Отговор
    Славчо, отивай в МЕНСА на тест за интелигентност!😵👿. Не се разсейвай!
  • 2 гост

    133 30 Отговор
    Давай Слави...подпали им чергата на тези псевдо демократи!!!
  • 3 ДДД

    83 12 Отговор
    ще има размествания следващите избори
    дано са за по добро
    ама и за лошо да са
    поне досегашните ще си починат
  • 4 Azazel

    62 88 Отговор
    Така е, Слави. Хубаво поне, че си натурално прост и си признаваш целите, още преди да си влязал в парламента. Другите крият до последно и нещата лъсват чак, когато са там.

    Коментиран от #8, #13

  • 5 Гост

    79 10 Отговор
    Пропаднала държава.... след 20 години ще изчезнем както е тръгнало.

    Коментиран от #18

  • 6 Темида

    60 12 Отговор
    Моята теория, че ако тръгнеш по някоя случайна улица в някой град в БГ и първите 240 човека които срещнеш (бездомници, баби, деца, с психични проблеми) каквито и да са те и ги сложиш в Парламента на мястото на сегашните ще е по-добре и ще работят повече. Поради факта, че ще има поне 30-40 които хем са читави хем имат морал. Слави ще го докаже с чалга кастинга си за политика.

    Коментиран от #9

  • 7 Абе

    27 48 Отговор
    Хасково е от най-проспериращите общини, за 2 години има доста модернизация, ако са работили хубаво Деляновци .... какво пък, яко беха комундета щяха да раздадат парите на местните дерибей за да им се подмажат

    Коментиран от #19

  • 8 Браво

    23 26 Отговор

    До коментар #4 от "Azazel":

    Поне един с акъла да пише тука!
  • 9 Ulavia

    26 2 Отговор

    До коментар #6 от "Темида":

    Малееее ти просто осъзнаваш ли каква истина си написал. Тръгваме по улицата и какво срещаме? Болни, луди, пенсионери, клошари и недъгави .... Е тва ли остана в България?

    Коментиран от #12

  • 10 Герго Станишев

    19 37 Отговор
    Това е едно доста примитивно, да не кажа просташко изказване от страна на шоумена. Едно е да направиш проекти, чрез които в дадена община да влезат 100 милиона лева от евро програми (за това се иска акъл), а съвсем друго е да ги вземеш. Доколкото разбрах от полемиката между Добрев и Йончева (Йончева не го отрича) май ги е взел един от приближените на БСП, някой си Стаматов - и той с Бентли.
  • 11 Давай Слави

    52 19 Отговор
    Слави, страхуват се - давай, с теб сме!
  • 12 Темида

    27 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ulavia":

    Да осъзнавам. Читавите са или в чужбина или са си по работните места и бачкат. по улиците се рзкарват точно такива. Разходи се малко.
    Сиг и 50-60 рома ще отперем като квота от 240. Ама те си заслужават квотата все пак те ще управляват от тук нататък държавата. Нали са тотално защитени от съда и няма наказания за тях => Те са над Господ.
  • 13 555

    13 22 Отговор

    До коментар #4 от "Azazel":

    Слави е един Крещящ Пример за това какъв материал може да роди майка България
  • 14 Веско

    17 6 Отговор
    Слави какъвто и да е е много прав защото в много от общините ръководени от кметове който сменят партийте в зависимост от това кой е пръв на избори се краде от всички и всичко. Немога да си обясня как ръководдтвото на герб допуска това или незнаят/съмнително ми е/ че точно тези жалки крадливи и вечно лизещи г.зове бояджий освен корупция и кражби не са способни на нищо смислено. Тези недоносени нищожества лъжат и крадът чрез наредбички по кметствата/често пъти и в противоречие със закона/ само и само да лапнат некоя апетитна поръчка или некой апетитен имот,
  • 15 gnida

    33 7 Отговор
    Какъвто и да е Станислав Трифонов в момента е прав !
  • 16 всички

    7 7 Отговор
    помним,че бившият на тази йончева прие закона да не ги преследва излезят ли от властта!
  • 17 Народен съд

    25 4 Отговор
    Прав е Слави! Народен съд трябва!
  • 18 НЕразбирач

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    По мои сметки даже до 15.... Но...други ще населят тази прекрасна територия...Ние нищо няма да отнесем със себе си, освен гените си...
  • 19 Патриот

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "Абе":

    Да. Даже и Уран във водата откриха.
    Какво ли би станало ако това беше станало в Турция, Русия, САЩ?
    Да намериш радиоактивно вещество във водата.
    От Уран се правя ядрени бомби. Кой, как е имал, от къде го е взел?
    Как може такова нещо да попадне в случайни ръце?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 КУРАЖ

    10 1 Отговор
    ДА НЕ СТАНЕШ И ТИ СЪЩИЯ АКО ВЛЕЗНЕШ В ПАРЛАМЕНТА. ЩОТО ТОЯ ФИЛМ ГО ГЛЕДАМЕ ЕЖЕДНЕВНО ПОНЕ ОТ 1991. ВСЕКИ ЕДИН В БЪЛГАРИЯ Е ИЛИ ЗАВИСИМ ОТ НЯКОЙ ИЛИ ЛЕКА МУ ПРЪСТ. МАЙ САМО ТИ НЕ РАЗБРА ,ЧЕ НЯМА ЧОВЕК С ТАКОВА ДУПЕ ДА УСТИСКА ТУКА.
  • 22 antimediator

    3 8 Отговор
    Слави да сподели каква добрина е направил скоро !
    Подал ли е на някой от многото парици дето ги крие па банките?!
    То не е само да "мислиш" за другите, трябва и да им помагаш.
  • 23 Мишо

    10 2 Отговор
    Браво Слави!!! Отърви ни от корумпягите!!!
  • 24 Русенец

    12 2 Отговор
    Г-н Трифонов, защо просто не създадете Партия / "ТОТЕМ"/ , за да свалите ГЕРБ от власт. За вас ще гласуват поне 2 милиона и тогава ще имате пълно мнозинство в Парламента. Ще можете да промените конституцията, да създадете Румънска прокуратура за борба с корупцията, най-добре да поканите Маковей за министър на правосъдието и така ще останете в историята на България не само като шоумен, а и като Смел - мен, който е освободил страната от боклуците. Вие можете да сте новият Левски ! Не пропускайте тази възможност !
  • 25 Обективно погледнато

    6 0 Отговор
    Закони има и за корупция и за конфликт на интереси, но никой не ги спазва, а най лошото е, че почти всички са се примирили и го приемат за нормално. Никой не говори какви ще са последиците и ще има ли изобщо някаква реакция на държавата в следствие на гореописаният конфликт на интереси. Основната причина за това е неработещата съдебна система. Който съумее да направи съдебната система независима и работеща ще оправи държавата.
  • 26 Жана дАрк

    10 1 Отговор
    Прасетата усещат Коледа и квичат на възбог, значи е на прав път Слави
  • 27 Марин Михалев

    4 1 Отговор
    Слави , зад теб сме !
  • 28 Невинен

    1 1 Отговор
    Славчо е толкова чист и невинен.Натрупал пари по банките,кланяше се на всеки политик а като не получаваше измоленото почваше да плюе.Същият е като другите само че без коса.

    Коментиран от #29

  • 29 манго

    0 1 Отговор

    До коментар #28 от "Невинен":

    До коментар № 28

    Може би си прав.
  • 30 Пенчо

    0 0 Отговор
    Малее, меле.. Доста тролчета ще останат без работа.. Питахте ли работодателя дали ще ви прати на борсата? Ужаст! :D
  • 31 гост

    0 0 Отговор
    ДАВАЙТЕ ТРОЛОВЕ! НАЛИ ЗА ТОВА ВИ ПЛАЩАТ, НЕБЪЛГАРИ ПРОКЛЕТИ!
  • 32 Maria

    2 0 Отговор
    ЗАЩО ЗАБЛУЖДАВАШ СЕБЕ СИ И НАС ,ЧЕ ЩЕ БЪДЕШ ПО РАЗЛИЧЕН,САМО ДА ВАДИШ "КИРЛИВИТЕ"РИЗИ НА ДРУГИТЕ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО.ЗАЩО ДА ТИ СЕ ДОВЕРИМ.С КАКВО ЩЕ НИ УБЕДИШ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове