786 4

Волен Сидеров иска извинение от Швеция за ритника

Стефанаки Йоанис

Лидерът на ПП ,,АТАКА” и председател на парламентарната група на ,,Обединени патриоти” Волен Сидеров отправи официално искане за извинение към генералния почетен консул на Швеция Зоя Паунова. То е във връзка с ритнатата камериерка в хотел в Слънчев бряг това лято. Ето и въпросите на националиста:

,,Уважаема г-жо Зоя Пауноава, по повод скандалния случай с шведския гражданин Ралф Сундберг, който брутално ритна българската камериерка Диана Петкова в курортен комплекс ,,Слънчев бряг”, имам следните въпроси:

Какво е вашето мнение относно постъпката на Сундберг и наложената му присъда-4500 лева глоба?

При освобождаването си лицето не е платило наложената от съда глоба. Как може да се гарантира, че Ралф Сундберг ще изпълни съдебното решение и в последствие ще бъде на разположение на българската правосъдна система, когато му бъде определена сумата за обезщетение по гражданския иск на пострадалата Диана Петкова? Какви мерки ще предприемете, за да гарантирате, че Сундберг ще изпълни съдебното наказание?

След широкия обществен отзвук от решението на съда и хилядите възмутени български граждани, които изразяват несъгласието си с действията на Ралф Сундберг и наложената му глоба,ще поднесете ли официално извинение от страна на шведската държава на пострадалата Диана Петкова? С уважение: Волен Сидеров.”

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пеньо
  Отговор
  1 13:47  29.09.17
  И четвърти път да се ожени, пак акъл няма да му дойде!
 • Циркаджия
  Отговор
  2 14:30  29.09.17
  Волене в парламента си вземи направи нещо да се промени съдебната система, няма за всеки отделен случай да искаш извинение и какво я топли бедната жена едно извинение
 • Недоволен
  Отговор
  3 21:40  29.09.17
  Цяла Швеция ще се извини на Волен!
 • Оптимус
  Отговор
  4 14:26  01.10.17
  Сидеров, жива трагедия сте родните ни политици и патриоти като теб и непатриоти.... Няма какво да оплювам, то не ми е работа, нито ми харесва, нито съм искал да живея в родината си, управлявана от хора, които ме геноцидират и други хора. Но само ще спомена, че няма какво да ти се извинява Швеция - нито всички шведи са виновни, зарадии това пияно дърво, дето ритал жената, нито другите носят отговорност за постъпките му - той е пълнолетен, мислещ човек. Виновни сте вие депутати министри и останаите на ръководни постове тук! Ти също! Защо ли? Защото не гласувате драстични наказания за добитъци побойници, изнасилвачи, нападатели обирджии на хора и имушество, отвличащи хора с цел откуп, канибали, лъжесвидетели под клетва, на трафиканти на проститутки и органи и други изроди. За такива трябва моментално смъртно наказание, ако неоспоримо се докаже вината им, а не само по клевета или липса на алиби - има и такива случаи...! Ти "патриоте" си също виновен, задето не гласуватее такива мерки - обричате много невинни хора на загуби и смърт.... Затова уважение от мен не очаквай! Ако наистина имаше справеддливо Правосъдие и преди това Законодателство в тая отвратителна кочина тук, която оглавявате лакейчетата на чужди и ни цуцате и управлявате, тоя швед или друг просто щеше да е до стената и с 21 патрона в мутрата да си плати арогантното зло, нанесъл на жената. Но вие сте някакви си отвратиителни човечета политиците тук, не милеете ни цените човешкия ни т

Напиши коментар:


Публикувай