1 223 2

Защо Каракачанов подари каска на Сидеров?

Министърът на отбраната заяви, че ще има нови изтребители за българската армия

Росен Стойчев

Каската е символичен подарък. Нали съм министър на отбраната. В политиката има много удари по главата. Това заяви в "Събуди се" Красимир Каракачанов, относно подаръка си към Волен Сидеров на сватбата му.

"Радикализмът в мюсюлманската религия не е характерен за етническите турци. Те си имат традиции. Той е характерен за други хора. Ние трябва да спрем тази радикализация. Всички имами в България получават месечното си възнаграждение от чужда държава. Нормално ли е те да насаждат такъв ислям, който никога не е бил характерен нито за Турция, нито за България, нито за Османската империя. Те просто са научени така радикално в училищата, които са посещавали в Палестина например", каза Каракачанов.
"След 27 години войни между партии трябва да спрем с конфронтациите. Деляхме се на леви и десни, червени и сини, русофили и русофоби - стига вече. По отношение на администрацията на президента, то той си носи отговорността, както аз имам правомощия в министерството на отбраната. Излишен разговор е да коментирам какво е можел да направи президента", каза той.

"Когато говорим за българската авиация, то трябва да знаем, че тя не е само от изтребители. Когато говорим за нея, трябва да знаем какви функции ни трябват. Нови изтребители ще има, вариантът да се търси нещо старо, не е на дневен ред", заяви Каракачанов.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • mediator37
  Отговор
  1 11:51  30.09.17
  Не е скъп подарък. Купих си чисто нова армейска каска за 6лв. от битака. Очевидно са изпразвали складове на армията от времето на соца и някой е пазарувал имущество за цена на килограм метал. С такава каска служих на времето. Много порилича на каските на вермахта от времето на ВСВ.
 • гост
  Отговор
  2 09:53  01.10.17
  Не е лошо да подари и една на Валери и една на себе си, защото предизборните лъжи лъснаха и съвсем скоро може да им потрябва.........

Напиши коментар:


Публикувай