1 743 9

Корнелия Нинова не остана длъжна на Цветан Цветанов

Кметовете на ГЕРБ работят за роднините и фирмите си, категорична бе социалистката

Константин Карагьозов

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отговори на обвиненията на зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, че кметовете на БСП пренебрегват населените места, които се ръководят от излъчени от ГЕРБ управленски кадри. Отговорът на социалистката бе, че кметовете на БСП работят за жителите, а тези на ГЕРБ - за роднините и фирмите си.

"Вчера Цветан Цветанов се похвалил пред вас как правителството се е преборило с контрабандата и събрало милиарди в хазната. Има и икономически растеж. Като добавим и десетте милиарда заеми на ГЕРБ, в бюджета има много пари. Имам простичък въпрос към вас: вие какво усетихте в семействата си от това държавно благосъстояние? Има ли приличен път до вашето село, а здравна служба, линейка и аптека? По-спокойни ли сте нощем, че някой няма да ви нападне и пребие в дома ви? По-лесно ли си плащате сметките и намаляха ли ви вересиите в магазина?", заяви тя пред симпатизанти в село Стефан Караджа, общ. Вълчи дол, Варненско.

"Ако не искате това да продължава, да се хванем заедно и да го променим", каза още Нинова подчертавайки, че от 2009 г. досега управлението на ГЕРБ е закрило 17 болници.

"Община Гоце Делчев, с наш кмет, осигури 5 милиона, за да си спаси общинската болница от закриване. Община Трън, също управлявана от ГЕРБ, влезе във водна асоциация по заповед "отгоре" и цената на водата там скочи с 20 ст. Община Кресна, чийто кмет е от БСП, не го направи и цената за населението не се увеличи. Наш кмет на малка община - Тунджа, премахна таксите за ясли и детски градини и там семействата не плащат нищо. Само на около 70 км. оттам, в община Ямбол - голяма община с финансови възможности, управлявана от ГЕРБ, таксите са 38 лв", обясни председателят на БСП.

Тя бе категорична, че разлика има - кметовете на БСП работят с каквото могат да помогнат за жителите на общините си.

"Кметовете на ГЕРБ помагат на роднините и фирмите си - вижте суджука, вижте Хасково. Вижте общинските им съветници в Ботевград - ще се избият помежду си за пари и далавери. Мислите ли, че ги е грижа за вас?", попита Корнелия Нинова.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ДА ДА
  Отговор
  1 15:57  30.09.17
  всички пръцкате в едно гърне...
 • Лаптопа
  Отговор
  2 16:00  30.09.17
  Абе тоа суджук че го дъвчат още 3-4 години, а пък И Корнелчето И Йончева кътат милиончета
 • Гледам и не вервар на ушите си
  Отговор
  3 16:03  30.09.17
  Най-наглото на комундетата е че са най-върлите връзкаджии и капиталисти а пък критикуват другите за собствените си пороци
 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  4 17:17  30.09.17
  Стига соц.тоталитаризъм, от 44-та до 89-та комунистите сринаха държавата ниско долу в пепелта.

 • Гостенин
  Отговор
  5 19:20  30.09.17
  Корнелия в теб ни е надеждата.
 • Све
  Отговор
  6 20:17  30.09.17
  У има само милионерски партии… Оглупелият ни народ не търси социално равноправие ,ред и справедливост
 • 1234
  Отговор
  7 09:21  01.10.17
  Искам само да запитам г-жа Нинова в тая община Тунджа дето нищо не плащали в детските ясли децата на циганите ли са ,защото за българските деца такова нещо не се е случвало,все едно сме в чужда държава.Изобщо българите са дискриминирани от всякъде.
 • УУУУУУ
  Отговор
  8 11:12  01.10.17
  Кури Кури недей да лаеш много заради вашата комунистическа партия 3 милиона души избягаха от България.
 • Русенец
  Отговор
  9 11:20  02.10.17
  Нинова, най добре да продуха Цуцко, белким му хареса и се вземат !

Напиши коментар:


Публикувай