978 4

Делчев: Трябва да разбием модела "ГЕРБ"

ГЕРБ сами ще предизвикат предсрочни парламентарни избори, убеден е новият лидер на ДБГ

Константин Карагьозов

„Движение България на гражданите“ тръгва към местните избори за разширяване на подкрепа и разбиване на модела ГЕРБ. Това заяви пред журналисти след избирането си за председател на ДБГ Димитър Делчев.

"Необходимо е широко обединение, което да се противопостави на феодализирането на общините. ДБГ ще протегне ръка на демократично мислещите граждани, организации или партии, които подкрепят тази цел. Всеки, който не желае този монопол да продължи, има място до нас", добави най-младият председател на политическа партия.

"РБ до голяма степен изпълни своята цел и ще продължи да бъде активен, но РБ не е достатъчен, необходима е по-широка антиГЕРБ коалиция", заяви Делчев.

"В коалициите за местните избори ще са противниците на корупцията, на феодализацията, на бедността и ниските пенсии и заплати, които няма да се увеличат при това управление. За да е достатъчно това обединение и да може да се противопостави на това управление в общините и държавата, което е полу-диктаторско, трябва да бъдат включени всички, които имат желание да се борят", каза той.

"ГЕРБ сами ще предизвикат предсрочни парламентарни избори, когато им стане неудобно или патерицата им окъсее, затова ДБГ трябва да сме готови", допълни още Делчев.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ха ха ха
  Отговор
  1 20:50  30.09.17
  Кой ще ви се върже на вас бе -----> бита карта!
 • onq s konq
  Отговор
  2 20:53  30.09.17
  Един разби атома,тоя ше разбива модела...Аве ей гороломници,кат свърши лепилото Ц- 200 с плюнка ли ще лепим ааа?!!
 • rokamet
  Отговор
  3 21:20  30.09.17
  Този момък не е довършил последното изречение. А то е : "Затова ДБГ трябва да сме готови ние да им станем патерица" Поздрави на ДБГ, както и на БГД, ГДБ и , разбира се, БДЖ.
 • Лаптопа
  Отговор
  4 16:40  02.10.17
  ЧЕ ТО В БГ ОСВЕН МОДЕЛА ГЕРБ ДРУГ НЯМА БЕ, ДЕЛЧЕ, С КАКВО ЩЕ УПРАВЛЯВАШ - С АНТИМОДЕЛ ЛИ

Напиши коментар:


Публикувай