681 6

Въпреки призива на Борисов: Кметът на Хасково отказа да подаде оставка

Мартин Христов

Кметът на Хасково Добри Беливанов няма намерение да подава оставка, макар че по-рано през деня премиерът Бойко Борисов го призова да се оттегли, тъй като моралът изисква това.

Кметът на Хасково е огорчен от ГЕРб, че снеха доверието си от него, но въпреки това не смята да подава оставка и ще работи за хората, които са го избрали.

Избрали са ме хората, заради тях оставам, казва Беливанов, цитиран от БТВ.

„Това е политическо решение на лидера. Той не може да взема страна, но аз съм избран от хората, от Хасково, и то с доста серозно мнозинство, така че съм длъжен да си изпълня ангажимента към Хасково и си оставам кмет”, подчерта той.

Беливанов заяви, че няма намерение да напуска партия ГЕРБ сам. Ако все пак от там го изключат, ще уважи решението им.

Беливанов призна, че ще му е трудно да работи с групата на ГЕРб в Общинския съвет, тъй като и сега много от тях го обвинявали, че не ходи на работа и че не работи за благото на града.

Беливанов има намерение да изкара мандата си докрай, след това се отказва да участва в избори.

Хасково / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Being
  Отговор
  1 18:44  04.10.17
  Хората по малко по различен начин разбират морала по-различно от Борисов
 • Гостенин
  Отговор
  2 21:33  04.10.17
  Ама давай я таз оставка ,иначе ще ти намерят цаката с някоя и друга обществена поръчка или някоя друга снимка от Дубай.Но може всичко това да е някакъв театър за пред хората.
 • Хасан
  Отговор
  3 23:26  04.10.17
  Боцко,дръпни му ушенцатата
 • червен милионер
  Отговор
  4 09:40  05.10.17
  Иска да си изтика мандата пенсионера и без това никъде няма да го вземат на работа, щото освен да топли стола, явно за друго не става, пък и на тия години, стаж му трябва на дядото.
 • Русенец
  Отговор
  5 10:10  05.10.17
  Браво на Беливанов ! Той е мажоритарно избран а не назначение на ГЕРБ. Докато гражданите на Хасково не му поискат оставката както на Кирил Йорданов във Варна, не трябва да я подава и да кляка пред ГЕРБ ! Дръж се Добри ! Ние сме с теб ! Да създадем Единен Фронт срещу ГЕРБ - само това е спасението на България ! Иначе скоро ни очаква фашизъм с фюрер Цветанов и гаулайтери Добрев и компания !
 • ШТиБ
  Отговор
  6 15:06  07.10.17
  Името на този трябва да се запише в тълковния речник срещу - наглост!

Напиши коментар:


Публикувай