486 5

Цветанов: БСП имат сценарий за разкол между мен и Борисов (ВИДЕО)

Светослава Ингилизова

Разбирам, че БСП подготвяли да се говори нещо, имам го като сценарий. Ще го оставя запечатан и след месец, когато започне да се разиграва, мога да ви го покажа. Сценарият е за това да се прави разкол между мен и Бойко Борисов. Това обяви пред журналисти в Народното събрание председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Във всяко едно ключово важно решение винаги сме взимали политическо решение и сме го съгласували винаги с Бойко Борисов", подчерта той и попита защо някой иска да създаде усещане, че има бламиране на премиера и в ПГ правят нещо, което остава незабелязано от него.

Цветанов каза, че от сутринта е разговарял няколко пъти с Борисов и с Изпълнителната комисия като в крайна сметка е отчетено, че вчерашното гласуване по случая "Добрев" е правилно. И категорично отрече противопоставяне между двамата.„Този сценарий сме го слушали от 2008 година, когато се разбра, че ГЕРБ има потенциал да управлява. Тогава започнаха да говорят- Цветанов ще вземе партията на Борисов, Борисов ще изгони Цветанов от партията“, припомни той.

„Няма абсолютно никакво разминаване между позицията на ПГ и позицията на премиера. ПГ има своя живот, има и МС, който също има своя управленски живот. Има разделение на властите“, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 19:09  05.10.17
  Тоя е за панделата герберски мишок който върти контрабандата на Б.Б
 • Бесен Язовец
  Отговор
  2 19:09  05.10.17
  Тоя е за панделата герберски мишок който върти контрабандата на Б.Б
 • Varna
  Отговор
  3 19:14  05.10.17
  Цветанов,този сценарий е отдавна,хубаво е, че го осъзнавате ,бъдете здрави и не се поддавайте на подмолните игри на боклуците.Какво да очакваш от тях,те само това могат-да рушат и да крадат.
 • гост 2
  Отговор
  4 19:44  05.10.17
  Слрил е нещо от Бат Бойко и сега го е надуло шубето, че стария кокал ще разбере и се застрахова като казва, че ще го плюят пред Бойко. ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА
 • Варна
  Отговор
  5 22:53  05.10.17
  Какъв сценарий? - То ти личи как ти текат лигите от желание да станеш премиер и да управляваш без Борисов. - Вече нямаш търпение за твоят момент! Жадуваш да обереш лаврите на трудът ти през годините , които сега Винету обира без да си е мръднал пръста. Яд те е е че е прост селяндур и постоянно прави гафове, но ... пръцкате на едно място! Ти без него и той без Теб е равносилно на доживотен затвор! - Знаете си кирливите ризи за изнудванията и ако единият пропее става лошо!

Напиши коментар:


Публикувай