1 003 4

Ученички се биха в училище, едната е в Спешното

Светослава Ингилизова

Непълнолетни ученички се биха в кубратско училище, съобщиха от пресцентъра на МВР. Пререканието между 14-годишната Н.Д. и 15-годишната К.М. станало около 11 часа на 5 октомври в класната стая на 9 "Б" клас. Вследствие на сбиването Н.Д. е откарана в Спешния център на Кубратската болница с повърхностни наранявания по главата. За случая са уведомени дежурният прокурор и Отделът за закрила на детето.

В Районно управление – Кубрат е започната проверка по случая.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Botev
  Отговор
  1 12:58  06.10.17
  Снижаването на интелектуалните способности се предава от родители към деца, но този процес е благоприятстван (волно - от елитите или неволно - от начина на живот, който си харесваме и водим) и това е бъдещето. Както всеки ден чуваме (и ще чуваме все повече) за терористични актове, така и всеки ден ще чуваме (и ще чуваме все повече) за насилствени действия. Злобата започва да пропива вече и все по-голяма част от родителите. Малцина знаят как протичат родителските срещи - засега само със засилваща се вербална агресивност, но ... сещайте се накъде отиваме, не е ясно само как ще стигнем. Скоро освен малтретирани лекари, ще чувате и за малтретирани учители...Това е БЪЛГАРИЯ, но ние сме и част от света!!!Бог нещо не ни помага...
 • Иванова Б.
  Отговор
  2 13:05  06.10.17
  Не Бог ! ...Ние трябва да си помогнем !!!
 • Стига права и свободи,има и задължения!!
  Отговор
  3 15:29  06.10.17
  Отговорността е в многобройните чалгаджйиски продуценти,нивото на интелекта при чалгаджйиски се върти около пъпа и по надолу,цялата си мозъчна дейност е ангажирана с усвояването само на занаята на лапане,лизане и духане..
 • Ядеитн
  Отговор
  4 16:43  06.10.17
  Жените се млатят яко със стръв за тепанье, та женскио бой е много благ за гледане, ха-ха! Тия са малки, ама добре почват.

Напиши коментар:


Публикувай