Last news in Fakti

6 Октомври, 2017 12:54 13 999 81

Вицепремиер и депутат от ГЕРБ заплашиха в ефир Виктор Николаев (ВИДЕО)

  • заплахи-
  • виктор николаев-
  • антон тодоров-
  • валери симеонов

В предаването днес един след друг гостуваха депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров и вицепремиерът и лидер на националистите от НФСБ Валери Симеонов, като и двамата си позволиха да отправят заплахи в ефир към водещия Виктор Николаев.

Първо при разговора с Тодоров, който разпалено говореше срещу президента Румен Радев за сделката с грипените, журналистът попита дали става дума за "шайка". Това видимо изнерви депутата от ГЕРБ, който преди да стане гербер бе яростен критик на режима на Бойко Борисов и публикува "разследващата" книга "Шайка - Бойко, Росен, Цецо и другите".

"Много силни думи. Ще ви изядат хляба. Тя и вашата колежка беше тръгнала в такава посока, ама гледам -липсва столчето ѝ. За такъв въпрос, аз ако съм шеф в телевизията, уволнявам", каза Тодоров.

Веднага след гостуването на Тодоров, водещият на сутрешния блок на Нова телевизия трябваше да изтърпи и други язвителни забележки за това, че мястото до него е празно. И то от много по-високо ниво.

"Не се опитвайте да клатите държавата", каза вицепремиерът Валери Симеонов минути по-късно, разярен от разкритията по скандала "Кумгейт".

Николаев попита "Аз клатя държавата или Вие?"

"Нека не влизаме в жълтини и да превръщаме темата от "Кумгейт" в не знам и аз какво. За мен виновен е кметът на Хасково. Той е назначил хора на временен договор и после не е провел конкурс, а им е направил договора постоянен. Вие, например, също сте били назначен на временен договор, после са ви го направили постоянен. Вижте колежката ви, беше тук, а ето, останахте си сам", прояви остроумие Симеонов.

После той добави:

"Аз, ако бях злонамерен, сега щях да направя един "Викторгейт" за Вас утре и да го обявя например, същото е", каза вицепремиерът.

Изявленията на двамата политици от управляващото мнозинство веднага предизвикаха лавина от коментари в социалните мрежи.

Ето някои от тях:

Официална позиция на ГЕРБ:

"ПП ГЕРБ винаги е защитавала свободата на медиите. По повод днешното участие на народния представител Антон Тодоров в Нова телевизия и изказаните от него тези, от ГЕРБ заявяваме:

Смятаме, че свободната журналистика има правото да пита и да задава въпроси.

За нас няма лоши и неудобни въпроси, а неточни отговори.

Всички изказани тези на народния представител Антон Тодоров са негово лично мнение."

Официална позиция на Нова Броудкастинг Груп:

NOVA приема отправянето на заплахи от публични фигури към журналисти за недопустимо поведение. Ръководството на медията застава зад Виктор Николаев и останалите журналисти, чиято работа е да задават въпроси. Квалифицирането на журналистическите въпроси, вместо даването на отговори, е опит за подмяна на актуалните теми.

Анна Заркова, журналист:

"Като журналист за 25 години, при всички власти, които са се сменили, 3 пъти съм заплашвана с уволнение за това, което пиша: веднъж в кабинета на един министър, втори път - в кръчмата от един зам.-главен редактор, подпийнал, трети път - в коридора от един от предпоследните издатели на вестник "Труд".

Но през всичкото това време не съм и сънувала, че е възможно да се случи това, което видях днес в ефира на Нова телевизия: двама депутати от управляващата коалиция общо три пъти в едно предаване да плашат водещия, че ще му изстине мястото! И да му напомнят саркастично, докато той ги интервюира, че столът на колежката му до него е празен, понеже и тя много питала!.. Докато гасях телевизора, за да не гледам унижението на Виктор, бях сигурна, че след правителство на Борисов -3, държавата трябва да се закрие с всичките си институции - от парламента до Съюза на журналистите. И след туй, ако остане по тия земи някой човек под 80 години, отново да я изгради."

Полина Паунова, журналист:

"Три пъти писах от 7.30 досега. И три пъти трих, защото не успявам да се побера в кожата си.

Някакъв човечец, със силно съмнителни професионални и лични качества (с оглед поведението, което демонстрира - щом ме е срам да цитирам думите му - смятайте), станал депутат. Озовал се с управляващата партия. Дотук добре - той Борисов сам каза, че "това е материалът". Но този персонал на избирателя (той е това) си позволява да плаши журналист в частна медия с уволнение. В ефир.

Това дъно, обаче не беше всичко.

Вицепремиер си позволи, в същата частна медия, да казва за какво да се говори и кои "глупости" не са за приказване. "не стига че сте без конкурс назначен, ами и сам останахте да водите", каза Симеонов на Виктор Николаев. След което заключи, че лесно се прави "Викторгейт"....

Първо - не знам защо Виктор не изгони тия двама "управленци", заради наглото им поведение. Второ - часът е 10 ... Нова телевизия още мълчат.

Антон Тодоров трябва да подаде оставка. Мигом. Защото той е прислуга на избирателя, не негов началник. И на Шайката (по собствените му думи) е прислуга, но това е тема отделна.

Валери Симеонов трябва да каже как лесно се прави гейт, заплаха ли беше това? А къде му е оставката?
И не, така няма да стане. Всъщност, дали ще стане зависи от нас.

Впрочем, още ли няма официално изявление от Нова? Или са си взели бележка от оня с Шайката?!"

Радан Кънев, бивш лидер на ДСБ:

"Борисов си мисли, че е направил гениален ход с Антон Тодоров (прочее, още чакам този последният да ме запознае с братовчедите от леля ми партизанката...).

Хем заплашва открито журналисти, хем човекът, според значителна част от общественото мнение, не "притежава способността както да разбира свойството и значението на постъпките си, така и да ги ръководи". И е съответно юридически неуязвим.

Но е точно обратното. Бойко, вкарал си в парламента или човек, който съзнателно заплашва журналисти, или човек с тежко душевно заболяване, който трябва спешно да се лекува. Не знам кое е, но не е добре... И топката е в теб, не в него."

Любомир Аламанов, медиен специалист:

"Антон Тодоров, представител на ГЕРБ към Виктор Николаев, водещ в Нова ТВ: "За такива въпроси уволнявам."

Десет минути по-късно. Валери Симеонов, представител на Патриотите към Виктор Николаев, същия водещ: "Нещо сам останахте да водите, а, как е сега? Искате ли да Ви спретна един Викторгейт?"

Ужасно е, когато представящи се за про-европейско настроени политици заплашват журналисти в ефир. Позорно е."

Александък Симов, депутат от БСП:

"Днес Антон Тодоров - Мумията и Валери Симеонов - Шегаджията от Бухенвалд в пряк ефир си позволиха да плашат журналист с уволнение. Нагло и безцеремонно. Синдромът "Бетина Жотева" вече става заразен и плъзва като психическо заболяване из коридорите на властта. Поведението и на Мумията, и на Шегаджията е недопустимо и цинично. Тези двамата нямат място в парламента, правителството, а дори и в България. Нека да бъдат така добри да си вземат куфарите и да се върнат в 1933 година от която са изпълзели..."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8888

    158 6 Отговор
    С тези въпроси и това поведение Виктор Николаев доста ми се вдигна в очите!
    Браво, дано продължава така!

    Коментиран от #23

  • 2 Адолф

    138 6 Отговор
    НАГЛИ ГЕЙБАРАСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 3 Георги

    24 23 Отговор
    >>>>Терминал 2 >>>> Австралия>>>>> щастие

    Коментиран от #7

  • 4 НАТО ВЕЦ

    92 2 Отговор
    Ми, Wellcome to Gerberistan ...
    И пак да ги "изберете", ей!
  • 5 ники

    123 4 Отговор
    УЖАСНО Е. Ужасно е всичко което се случва в тази държава, Полагам неимоверни услия да остана да живея и да отглеждам децата си тук.
    Не искам Антон Тодоров да ме оправлява....това не е нормалко , това е лудост. Удари ли сме дъното и продължаваме да дълбаем.
  • 6 B52

    80 1 Отговор
    А ръководството на Нова още се поти как да угоди на управляващите и пишат и бришат някакво изявление, което да не разсърди никой. А водещият кучета го яли. Такива като него - с лопата да ги ринеш ...
  • 7 един

    51 7 Отговор

    До коментар #3 от "Георги":

    Вместо това, можем да си оправим скапаната държава - най-лесно е да избягаш!

    Коментиран от #65

  • 8 ДАНС

    94 3 Отговор
    МАЧКАЙ ВИКТОРЕ, ТИЯ МЪРШИ ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ. БРАВО!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ха ха ха

    86 6 Отговор
    Това беше капакът - предстоят избори!

    Коментиран от #11

  • 11 НАТО ВЕЦ

    32 1 Отговор

    До коментар #10 от "ха ха ха":

    А дано, ма надали.
  • 12 Отвратен

    84 5 Отговор
    Така ще е докато диктаторът Бойко Борисов и наглата му пасмина са на власт. Продължавайте да гласувате за тях. Докато не ги изринем от парламента, заедно с тъй наречената опозиция винаги ще е така. Те не работят за нашия интерес, работят за интересите на САЩ и както Бойко ги нарича " големите шефове в Брюксел". С всеки българин, който емигрира в чужбина, ги доближаваме до крайната им цел - подмяна на населението с цигани и бежанци - хора, които се управляват и манипулират лесно. Мислите, че това е дъното? За съжаление има още много да дълбаем, те няма да спрат докато не ликвидират българския народ!

    Коментиран от #16

  • 13 Варна

    65 4 Отговор
    Наточил съм сурвакницата за жълтите павета. Този път ще има много поздравления за онези срещу паметника на царя освободител.
    Антончовци, Цецовци, Бойковци, Герговци ... Всичките искат разтриване и то незабавно
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Немам думи

    61 2 Отговор
    Браво, Викторе. Ако Бойко има чест ще отлъчи от партията този депутат, който заплашва журналист с уволнение в ефир!
  • 16 ха ха ха

    48 1 Отговор

    До коментар #12 от "Отвратен":

    Ние не гласуваме за тях, но и не гласуваме против тях... докато циганите си знаят ГЕРБ и толкова, иначе стопинг на помощите - ние си пръскаме гласовете за тази и онази партия, затова и не можем да избием зъбите на ГЕРБ.
  • 17 дидо

    75 3 Отговор
    Колко тъп трябва да си да заплашиш журналист в ефир на живо, че ако не обслужва мафиотската ти партия ГЕРБ ще яде сопата, както станало с колежката му! В каква държава живеем? Какъв шенген, какви 5 лева! Погледнете го хубаво този политик и наглата му физиономия. Този човек кове бъдещето на България и на децата ни!

    Коментиран от #40, #76

  • 18 Къртев

    52 0 Отговор
    Май, ГЕРБ станаха по-големи от Бойко Борисов? А тоя Валери Симеонов, та той е смешен човечец. За, какъв се мисли, та той, ако не лиже задника на Бойко..., абе то се вижда. Ама нали са чисти, смели и умни, защо се страхуват от въпроси? Или искат да забравим що за некадърници и крадци са.
  • 19 Пешо

    1 47 Отговор
    Комундрелите се надъхват...
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 е браво!

    44 0 Отговор
    ГЕРБ не само да се дистанцират от него, а и да го изгонят от партията си!
    А Валери да го пратят на слънчака да продава царевичка
  • 22 ОВЧА ГЛАВА

    20 0 Отговор
    Медията е най-силното оръжие !
  • 23 Класната

    15 12 Отговор

    До коментар #1 от "8888":

    Един въпрос и ти се е вдигнал в очите!?!? Ето това е, българският "матриал" е наистина много зле! Никак не оправдавам поведението на ония двамата смотльовци, но Николаев е изключително посредствен журналист и това го доказва всеки ден! И сега от един единствен точно зададен въпрос ще го направим герой!!! Аз лично бих му писал + и с това общата му оценка става 2+! Дано продължава така, но аз лично се съмнявам.
  • 24 onq s konq

    10 57 Отговор
    Стандартът на живот в България може да е най-нисък в ЕС,но НИКОГА СТРАНАТА СЛЕД "ДЕМОКРАЦИЯТА" НЕ Е БИЛА ИКОНОМИЧЕСКИ ТОЛКОВА ДОБРЕ КАКТО КЪМ ДНЕШНА ДАТА!Има ли някой който да не разбира,че ако ГЕРБ слязат от властта,тя мигом ще бъде окупирана от БСП?А С КОГО ЩЕ УПРАВЛЯВАТ,защото не могат сами?АМИ С ДПС ЕСТЕСТВЕНО.А с "червен Президент и "червена изп. власт накъде се ходи?Ами към Русия...,което пък значи спиране на Еврофондовете,безработица до небето и орязване на социалните програми,както и замразяване на заплати и пенсии.И колко време ще ни трябва ПАК ЗА ДА ИЗПЛУВАМЕ?КОЛКО ГОДИНИ,ЧЕ И ДЕСЕТИЛЕТИЯ?И в тоя дух на мисли СЛЕДВА ЛИ ДА СЕ ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ЖУРНАЛИСТИ ДА "КЛАТЯТ ДЪРЖАВАТА" с НЕЖЕЛАНИ ВЪПРОСИ,РЕДАКТИРАНИ,ПРЕЦИЗНО ОБМИСЛЕНИ И ВРЪЧЕНИ ИМ ОТ ОПОЗИЦИЯТА?Не защитавам статуквото,но само ще добавя,че НЕ ЗА КОФТИ ВЪПРОС,НЕ ЗА СРЕДЕН ПРЪСТ,ДОРИ САМО ЗА ЛОШ ПОГЛЕД ...стават убийства.А тук говорим за една цяла Държава!

    Коментиран от #25, #26, #28, #36, #43, #45

  • 25 Бесен Язовец

    31 8 Отговор

    До коментар #24 от "onq s konq":

    Ей болен мозък, отивай да носиш чантите със суджуци, че пътя от Толбухин до Банкя е дълъг. Недей ръси "интелект" по сайтовете.

    Коментиран от #27

  • 26 ОВЧА ГЛАВА

    13 23 Отговор

    До коментар #24 от "onq s konq":

    Много много много много си прав братко...дано има повече като теб...защото инак, нищо хубаво не чака тази мила наша РОДИНА!

    Коментиран от #68

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 сериозно ли

    32 5 Отговор

    До коментар #24 от "onq s konq":

    вярваш ли или не ти плащат да вярваш, а само да говориш глупости?

    Страната освен, че не е силна икономически, тя е пред тотален икономически срив!

    Болници, училища, детски градини, социални домове - всеки ден се закриват в страната, здравна каза няма пари и за бинт, камо ли за животоспасяващи лекарства!

    Много хубаво се опитваш да убеждаваш, но умен човек едва ли ще ти се върже!

    Срамота е, излезте от София и разгледайте останалата част от страната - радва се на "перфектно" управление и "силна" икономика!

    Коментиран от #30

  • 29 Темида

    7 7 Отговор
    Брех Брех Брех. Евала много хубав и хитър цирк са разиграли. Народа защото почна да се усеща, че медиите ни (които са в дъното на класацията по прозрачност и независимост) май наистина са си манипулирани яко. И видиш ли изведнъж ХОП скандал, изявления, Facebook, Реплики, Дуплики и народа казва еееее добре, че са медиите да се опълчат на политиците. Голям Цирк Голям. Жалко е да видя толкова хора в коментарите които са повярвали изцяло!!!!!
  • 30 Медията

    6 0 Отговор

    До коментар #28 от "сериозно ли":

    Така е, гледай довечера нова...ще ти покажем как седят нещата...да живеят умните като теб...😉

    Коментиран от #32

  • 31 бббббб

    32 1 Отговор
    Октопода ГРОБ демонстрира власт . Мафията вече не се крие,а открито демонстрира сила,ако не се подчиняваш.Останаха само сопите да разходим по- жълтите павета ,защото оръжието го изнесоха и откраднаха.
  • 32 брех

    26 2 Отговор

    До коментар #30 от "Медията":

    Ха ха ха, БТВ от национална тв излезе кабеларка, а сега НОВА ли е наред, понеже не иска повече да лъска бастуните на Борисов ли?

    Умря ГЕРБ, въпрос на време, само още малко :D
  • 33 ghost1

    25 0 Отговор
    Поведението на тези въобще не ме изненадва. Не ме изненадва въобще случващото се навсякъде в тази страна защото се знаеше че от новосформираното правителство няма хора, които да изградят нещо стойностно.
  • 34 сега

    17 1 Отговор
    Ще проличи сега на бащицата силата и моралът.Дали ще смъмри двамцата или нищо няма да направи
    .
  • 35 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    32 1 Отговор
    За такива журналистически въпроси трябвало да се уволнява ли, господа народни представители? Вие да не би да забравихте от къде тръгнахте? А не мислите ли, че за такива нагли изказвания от ваша страна трябва най-малко да си подадете оставките? Или смятате за необходимо народа да се надигне, за да ви мотивира? Вие да не би да сте ваксинирани против СРАМОТА и БЕЗОЧЛИВОСТ??? Може би е така, защото вашата партия имаше наглостта да си подаде оставката, тъй като егото на някой си не можа да понесе загубата на президентските избори. Направихте на разсърдени, защото така беше по-лесно да избягате от отговорността, която щеше да се стовари върху вас след референдума. Всички знаем как избягахте тогава. Защо така? Страх ли ви беше да не ви намалят субсидиите или какво? Изобщо някога вашата партия ще изкара ли поне един мандат до края, че вече от извънредни избори ми писна? Все пак народа ги плаща. МАСКАРИ!
  • 36 Бат Ваню

    7 26 Отговор

    До коментар #24 от "onq s konq":

    +1.... само да допълня.... От БСП само говорят за Русия, всичките им деца са в западна Европа..... Радев пред СиЕнЕн... казва.... "Аз имам диплома от американска военна академия"..... ама в България.... Русия, Русия.... Русия е удобна дъвка, щото има заблудени - бедни и ... нискообразовани българи, които вярват в Русия и.... са против "лошия" Евросъюз.... Евросъюза лош... ама еврото сладко... Как стаа тоа номер?... ха хах .... (с долара е същото) С една дума..... ГЕРБ нема алтернатива......

    Коментиран от #42

  • 37 Bossman

    22 0 Отговор
    Само така !!!Никаква милост към политиците.Щом искат да се гласува за тях ще трябва да търпят критики за поведението си.За какви се мислят?
  • 38 abv

    17 0 Отговор
    Мафията е навсякъде.
  • 39 Бисер

    32 1 Отговор
    Тези директни заплахи за уволнения и саморазправи с хората и то в национален ефир говори,че всичко вече е извън контрол.Властта вече се самозабравила и си позволява каквото си иска.Време хората да се събудят от този сън , който започна от 1990г. и продължва до днес.Липсата на морал , чуството за безнаказаност са основните ценности в кавички на партия Герб.
  • 40 Варна

    19 0 Отговор

    До коментар #17 от "дидо":

    Зная че въпросът ти е риторичен!
    - Отговорът е:
    - Много тъп, трябва да си за да заплашваш журналист в ефир. :-))
  • 41 стига

    21 1 Отговор
    Да се спре работата на парламента до края на председателството и после Бойко и компания да кажат сбогом.
    Хубаво нещо е власта,но и тя има край.
    От както сме в Европейския само губим права и ни се налагат нови ограничения и то по американски тертип.Че то при соца си беше ,,демокрация,,.
    Стига,стига на всичко.Няма нужда от ново законодателство , а от спазване на законите и на първо място от управляващите.
    ПРЕКАЛИХА
  • 42 Реалист

    2 21 Отговор

    До коментар #36 от "Бат Ваню":

    Абсолютно вярно... Николаев на интервюта с Курнито само я гледаше в очите и не посмя да пита нищо, а сега се прави на "мъж"... Не гледам Нова сутрин...
  • 43 Варна

    19 2 Отговор

    До коментар #24 от "onq s konq":

    Ти си рекордьор по минуси в 99,99% от случаите! - Време е да се замислиш и да спреш да се изживяваш като месия, сред глупаци.
    По- вероятно е да си далеч от истината и да проверяваш и да слагаш под съмнение всичко онова, което говори пожарникаря и физкултурника. - Те и двамата са пожарникар и физкултурник и не трябва да го забравяш. Сиреч те са галоши и продължават да бъдат такива макар, че са заслужили артисти.
    Причината за лошото състояние на държавата е именно заради тяхното управление за период от 9 години. Няма друг с който да се оправдават за този толкова дълъг период!
    Не за пръв път ти казвам да гледаш числата а не какво дрънка малограмотен физкултурник или пожарникар, които естествено никога не са учили икономика.

    Коментиран от #46

  • 44 жалко

    17 0 Отговор
    Ей хора до кога ЩЕ СПИМ тея нагли комунистически МИШКИ псевдо народни представители да ни мачкат по този начин.Недопустимо е БЕСИЛО за Бойко и всичката му ЗГАН
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Абе ПЛЮС МИНУС

    3 7 Отговор

    До коментар #43 от "Варна":

    Ти щом за тебе е важен плюсчетата и минусчетата са ти показател....не давай оценки за другите, щом ги разбираш толкова нещата - дай на нас невежите, пример за партия, която може да работи адекватно ? ГРОБ не може, но въпроса е коя е тая, която ще може при евентуално падане на партията...айде моля те ?

    Коментиран от #53

  • 47 ЪРП

    25 2 Отговор
    СОФИЯНЦИ, ВИЕ ТРЯБВА ДА ИЗРИНЕТЕ ТЕЗИ ГЕЙБЕРАСТИ ОТ ПАРЛАМЕНТА!!!!!!!!!!!!!!
    СПИТЕ ЛИ???????????

    Коментиран от #48

  • 48 Абе улаФ

    3 10 Отговор

    До коментар #47 от "ЪРП":

    Да.... за да дойдат прегръщащите с турци и руснаци.... е супер, България ще бъде "спасена"
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Грую

    11 0 Отговор
    А бре Вальо как ти дойде на ума , че се опитваме да клатим държавата бре? Че аз откак съм се родил в таз държава все тя мене клати. На мен ми се отвори само един път парашута, като избягах, но беше за кратко. Като ме върнаха пак тука на пангала и се започна там отдето беше уж свършило с нова сила. Държавата Вие си я клатите и въртите както ви дойде и чрез нея клатите и нас и то неспирно и усърдно, тъй че напразни са тези съвети!
  • 51 Toni

    0 24 Отговор
    Някой гледа ли предаванията на този флегматичен и посредствен водещ Николаев. Хекимян е с цяла класа над него.
  • 52 Темида

    4 2 Отговор
    Ама верно всички вярват на ЦИРКА...................
  • 53 Варна

    8 1 Отговор

    До коментар #46 от "Абе ПЛЮС МИНУС":

    Не не са важни, но за случая са добър показател.
    И въпросът ти е грешен! - Не партиите управляват а хората. Единственият начин без, разбира се да се лее кръв е като гласуваш! Гласуваш така, че тези които не ти харесват да отпаднат!
    Ако изхождаш от това, че ще оставиш някой да съсипва страната защото другите не са достатъчно големи за да управляват е меко казано нелепо.
    Пак да ти напомня! - Не управлява партията а хората! Единственият начин, да промениш събитията е като разкараш неподходящите хора. - Концентрирай се върху този въпрос и ще разбереш какво е необходимо.
    Има не малко хора, които адекватно могат да управляват, само че няма да имат шанс докато ти мислиш, че ГЕРБ са единствените. Да твърдиш че пожарникар и физкултурник- малограмотни, нагли говеда са най- добрият вариянт е ... няма да ти хареса продължението на изречението

    Коментиран от #60

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ШСС

    18 0 Отговор
    според мен Виктор трябваше да го изгони директно тоя!
  • 56 Пустиняка

    17 0 Отговор
    Боко добре си ги обучил на мутренските приоми, или си ги назначил защото също като теб те си ги имат
  • 57 Б.Б.

    5 1 Отговор
    Матрияла тъкъф!
  • 58 Народа

    8 3 Отговор
    Ако герб не си стегне редиците в много скоро време , то на следващите изгори май ще са не първа а последна сила. Бойко, стягай тези самозабравили се депутатчета , че взеха дати клатят стола.
  • 59 ХОР идиоти

    8 1 Отговор
    Кой знае какво Е станало,то всички политически партии се държат така, защо ли? Защото и медии доста са продажни, особено по време на избори , битката за рекламно време , плюс бонус за удобните въпроси.Който плаща поръчва музиката...Мале,голяма трагикомедия...Продажни са и едните и другите...Видяхме как една мнима журналистка рева за имотите на Цар Киро..,къде е сега в НОВА, прибраха я ,защо ли ....Прави сапунки...
  • 60 Абе то

    0 7 Отговор

    До коментар #53 от "Варна":

    хората няма да станат единни, аз бях където и когато трябваше... имаш идея, но тя няма да помогне- нито утре, нито след 150 години...а ти грешиш, по- добре не сме били НИКОГА

    Коментиран от #69

  • 61 Фалшиви новини

    3 0 Отговор
    цирк,то едни медии...а пък за дупетатите да не говорим...
  • 62 Офф Тодоров

    4 0 Отговор
    Някой да ми даде GSM-номера на Антон Тодоров моля
  • 63 герберлъката

    10 1 Отговор
    Нагли и прости престъпници
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Васил Кунчев

    2 9 Отговор

    До коментар #7 от "един":

    Аман от такива оправячи като теб.... С писане по форумите ще оправиш само интимната прическа на някоя депутатка. Най-добре да се настаниш удобно на стола и да чакаш госпоТ да помага.... Върхушката така добре се е окопала, че оправячи като теб не могат да и развалят настроението дори за 1 минута. На изборите без значение за кого гласува народа, важно е кой и как брои бюлетините. Дела трябват, а не думи! Моето дело беше да избягам от тая смърдяща кочина. Да бяха турци, да ги борим,а то наши. Или по-скоро наши и ваши. Стойте си в бг да се борите, но не забравяйте да поглеждате огледалото от време на време и да гледате как ви отмина живота в "борба" и МИЗЕРИЯ. Аз се боря, като не плащам данъци в Клоакия и така лишавам комунистите от ГЕРБ, БСП, СДС,.... от възможността да ги откраднат. Единствения начин да отстраниш паразита, е да го умориш от глад. Другия начин е с пистолет на кръста. Но с тая гей дружинка зад мониторите, само първия начин остава.
  • 66 ТОДОР СТОЯНОВ

    6 0 Отговор
    ШУШЛЯК...ХЛЯБА ЩЕ МУ ИЗЯДЕ...МИ ТОЙ ЯДЕ ЛУКАНКА ВЕ ;-)))
    ДРЕМЕ МУ ЗА ХЛЯБА!
  • 67 Справедливко

    10 0 Отговор
    Нео-комунистическите мафиоти във влстта изпитват див - панически страх от медиите ... да не би някаде да се пропука тяхната желязна МЕДИЙНА ЦЕНЗУРА и да излезе на яве някое от техните многобройни икономически престъпления . Те искат жуналистите да имат робско поведение и да си мълчат като риби
  • 68 Знаещ

    5 1 Отговор

    До коментар #26 от "ОВЧА ГЛАВА":

    Повече като него? Ти не си добре. Това е човек, който се хвалеше, че е супер мързелив и не му се работи, но е имал късмет да наследи някакъв имот и да живее от наемите без да работи. Майко мила. Не бях чувал някой да се хвали, че е безработен мързеливец. В авто темите пък се хвали с някакъв 100 годишен дъргел. Абе, въобще жалка работа.
  • 69 Варна

    17 0 Отговор

    До коментар #60 от "Абе то":

    Числата говорят друго!
    "Не се променят събитията ако кажеш, че си много добре, въпреки че си затънал в септичната яма до ушите"

    На времето и БКП говораха как преизпълняваме плана и вървим напред... .- Тези филми вече сме ги гледали и резултата е ясен! - Твоят любимец Борисов съсипва държавата и ми се струва че го чака същата съдба като на Бай Тошо. Ще гние зад решетките ако разбира се преди това не го убие един от хилядите, които е рекетирал или съсипал бизнесът му! - А! Имаше и един сръбски мафиот дето го чака да слезе от власт, че да го чука здраво.
    Борисов ще изгори в момента в който слезе от власт. - Няма да има милост за него!
  • 70 ПИСНАЛО МИ Е

    17 5 Отговор
    НАГЛИ ГЕРБЕРАСТИ И НАГЪЛ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ, ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "ПАТРИОТИ". НАГЛА ШАЙКА СТЕ ВСИЧКИТЕ. ОТ ТУК НАТАТЪК САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕ, А ТАЗИ ШАЙКА СТАВА САМО ЗА ДАЛАВЕРИ, ИЗМАМИ И ЗАКАНИ. БРАВО НА ВИКТОР НИКОЛАЕВ ЗА ВЪПРОСА.
  • 71 Поничката

    2 1 Отговор
    А трябваше направо да го наеват некрофила с уста до ушите.
  • 72 ШТиБ

    11 1 Отговор
    На Мумията и Шекаджията мястото си им е в България, но в най-най-най-мизерния затвор!! До живот и още една година след това!
  • 73 Гого

    5 1 Отговор
    А някой разправяше че нямало диктатурно управление лика прилика сме си с Турция единият се мисли за султан а другият е изпечен мафиот с мокри сънища за шенген!
  • 74 Vasik Atanasova

    3 1 Отговор
    човек с власт
    и самочувствие
    ама защо
    кой стои зад гърба му ?
  • 75 Бай Брадър

    4 6 Отговор
    Тоз е най-слабия журналист в голяма медия у нас... затова се гъбаркат с него
  • 76 Отвратен

    8 2 Отговор

    До коментар #17 от "дидо":

    Прав си, но е по-точно да кажем, че този човек, заедно с останалите управляващи кове КОВЧЕГА на България. С тия хора ние нямаме бъдеще. Не се ли надигнем сега, след 3-4 години вече може и да е късно. Обезкървиха държавата, а циганите вече се чувстват като господари в тази страна! Времето ни изтича безмилостно, вече всички би трябвало да са разбрали, че за нормалните и порядъчни хора няма бъдеще. Не и ако не го извоюваме!
  • 77 бай митко

    1 3 Отговор
    Ето точния въпрос на В.Николаев -" В. Н.: - Този избор продукт на една шайка ли е, която иска да вземе поръчката за милиард и половина?",Ето и отговорът на А.Тодоров -. На въпрос на Виктор Николаев дали изборът на "Грипен"-ите от служебното правителство на Огнян Герджиков е "продукт на определена шайка", аз отговорих: ..." -Виктор чистосърдечно,ПРОСТОВАТО и откровено нарече президента и служебното правителство "ШАЙКА",колкото и да е искал да бъде оригинален. Той е журналист и не му е простено да прави такива ГРУБИ ГРЕШКИ.Сега целият този вой е за спасяване на Викчо, от мойното което изсипа пред цяла България.
  • 78 Муш-пульо към отвратен

    1 2 Отговор
    Твоето название е отвратителен питаш се защо? Какво са ти направили циганите та само с тях се занимаваш или си жалка картинка на омразата не виждаш ли че затворите са пълни с мангасари а истинските крадци и разбойници които съсипаха БГ са плашижурналисти. Не са циганите виновни. Тая сирмашия ви подлуди.
  • 79 7777

    2 1 Отговор
    БРАВО ВИКТОР!!!!!!!!
  • 80 Васил

    1 0 Отговор
    ГЕРБ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ Б...ЦИ
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове