6 057 9

Кой ти гледа знаците?! (СНИМКИ)

Инцидентът е станал във вторник

Венцислав Михайлов

През седмицата застрахователите подписаха „Мирен договор за българските пътища“.

Факти.бг ви предлага снимки от най-зрелищните катастрофи и пътни инциденти от последния месец.

Лек автомобил падна в обезопасен строителен изкоп във Велико Търново.

Инцидентът е станал във вторник.

Въпреки затвореното кръстовище заради реконструкция на водопровод, водачът на лекия автомобил не се е съобразил с поставените табели и заграждения и е пропаднал в изкопа.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • куку руку ку
  Отговор
  1 12:52  08.10.17
  Аз не виждам обезопасяване. Сигнализиране да, но не и обезопасяване. Научете кое какво е. Ако беше обезопасено, нямаше да се озове в изкопа.

  Коментиран от #2

 • Дикембе Мутомбо
  Отговор
  2 13:19  08.10.17

  До коментар #1 от "куку руку ку":

  Уоу! А ти какво искаш да заровят дупката, в която трябва да работят, за да не влезе някой вътре или?! Отделно говорим за дупка 10х3 метра сигурно. Пак държавата ни е виновна, а?!
 • Бат Мишо
  Отговор
  3 13:19  08.10.17
  щом е паднал НЕ Е обезопасено, научете тая терминология в тоя сайт бе журналя....изкарайте си честно надника не само да преписвате кат първолаци барабар с имената на корицата на учебника
 • Бат Мишо
  Отговор
  4 13:23  08.10.17
  Дупката не се заравя а се поставя върху нея скелет арматури и върху тях дебела стоманизирана ламарина .В БКС то обезопасявах шахти и изкопи ....ТОЗИ изкоп е само СИГНАЛИЗИРАН.Други тъпи въпроси?

 • Бат Мишо
  Отговор
  5 13:30  08.10.17
  едно време кат имаше държава се зимаше разрешително да копаш така не се ПОДАРЯВАШЕ кат сега ....сики мангал с кирка от ВиК или Инерго или улично осв да копа.....и за да земеш разрешиние се представяше план как ОБЕЗОПАСЯВАШ от общината.покриваш ли я , с метални мантинели ли я ограждаш ,как докога......ся има продажници не държавници в общини и министерства....Вече и журналисти няма САМО ПРЕПИСВАЧИ и ЗАПЛАТАДЖИИ....Зако мислите цел ЕС с К.Р ни сочи.....те не разбират мани ги- ГЕРБ знае по добре
 • Роман Дизел
  Отговор
  6 21:01  08.10.17
  На който му е писано да се обеси няма да се удави.
 • Ауто Фаталити
  Отговор
  7 22:23  08.10.17
  И тоа е ловил покемони, докато е карал...
 • незнайко
  Отговор
  8 11:05  09.10.17
  Как е попаднал със задницата в изкопа ???
 • миро
  Отговор
  9 17:48  10.10.17
  както виждам дупката не е обезопасена трябва да има преди ръба преграда най вероятно човекът е правел маневра на заден ход и е паднал вътре ако е имало преграда щеше да се удари в нея и да спре така че виновника е ясен общината-държавата да ги осъди за нанесена психическа травма и материални загуби.

Напиши коментар:


Публикувай