662 8

Румен Радев свиква КСНС

Светослава Ингилизова

Президентът Румен Радев свиква заседание на Консултативния съвет за национална сигурност. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Заседанието на КСНС ще се проведе в понеделник, 9 октомври, от 10.00 часа на „Дондуков“ 2, а темата му ще бъде „Необходими законодателни мерки за противодействие на корупцията“.

България


Още по темата

 • Президентът свиква заседание на КСНС

  Президентът свиква заседание на КСНС

  Днес ще се проведе заседание на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) при държавния глава Румен Радев. Темата ще бъде създаване на ...
  9.10.2017
  359
  1

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • условна присъда
  Отговор
  1 17:31  06.10.17
  Ами на първо време започнете с магистратите.Ефективни проверки от НАП,прокуратура,КОНПИ-при несъответствие на доходи и имущество-конфискация!Вкарайте няколко в затвора и нещата ще започнат да си идват на мястото.
 • onq s konq
  Отговор
  2 17:34  06.10.17
  Да каже Радев:КАКВО ЩЕ ПОСТИГНЕ СЪС СВИКВАНЕТО НА ВЪПРОСНИЯ "СЪВЕТ"?Закони ли ще "кове"-АМИ ЧЕ ТОЙ ИМА ПРАВО САМО ДА ХОДИ В ТОАЛЕТНАТА?!Може ли изобщо с "нещо" да задължи ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ освен да я съветва,а да му се отвръща със среден пръст?Можеби иска да убеди българина че ненапразно получава заплата и масрафът му като Президент/ядене,охрана,командировки ,транспорт,облекло,приеми и т.н./ се компенсира с "АКТИВНАТА МУ ПОЛИТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ",но...не се ли свежда тая му "активност" единствено до ЛОБИРАНЕ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА МАРКА САМОЛЕТИ?!
 • Райчев
  Отговор
  3 19:35  06.10.17
  Единственото нормално и логично нещо ще бъде съвета да е отворен за медиите... нека видиме какво обещават милите управляващи...
 • Гост
  Отговор
  4 22:42  06.10.17
  Точно сега, когато се гласува проектозакон? Това е опит за намеса в работата на НС, не е работа на президента. Ако е искал да посредничи между БСП и ГЕРБ, трябвало е по-рано да свика Съвета. На него и на съветницчите му явно не е съвсем ясно, че за всичко си има време и начин! А те карат през просото. Защо ли? Демонстрация на сила?

 • Све
  Отговор
  5 09:34  07.10.17
  Първа крачка е ЗАБРАНА НА ФИРМИ С НЕЯСЕН СОБСТВЕНИК ДА УЧАСТВАТ В КОНЦЕСИИ, ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ И ПРОЕКТИ ОТ СТРАТЕГИЧЕСКО ЗНАЧЕНИЕ…….. както навсякъде по света
 • Гласоподавател
  Отговор
  6 05:48  08.10.17
  Добре, че не гласувах за тоя президент, както се двоумях да направя та сега ми е чиста съвестта! Тогава той ми се видя много подходящ за тая длъжност, защото показваше присъствие и сила. В това БСП са най добри (и вече многократно са го доказали) - показност на сила, голямо самочувствие, плюене по опонентите и създаване на интриги, но да свършат нещо полезно за хората за цял мандат, освен да вдигна пенсиите на хората с по 5 лева (на готов от преди тях повишен бюджет) НЕМОГАТ!!! ДОКАЗАНО И ЗАТВЪРДЕНО МНОГОКРАТНО!!! Просто са некадърници и за нищо не стават освен да намират косури на можещи хора и само да пречат! Цачева, ако беше спечелила, сега щяхме да сме светлинни години напред, ама тъпия българин пак си вкара автогол, както винаги!!!
 • Гласоподавател
  Отговор
  7 05:56  08.10.17
  Цачева била грозна, била едиква си, била едиква си! Ей така се говореше! Ама ако бяхте я избрали, отдавна да бяхме дръпнали напред! Ей ви Радев, ей ви голям мъж, ей ви голям мъжкар! . Сърбайте си попарата сега!
 • Гласоподавател
  Отговор
  8 06:52  08.10.17
  Всъщност, след като размислих се извинявам за написаното по долу от мен, защото президента Радев в крайна сметка още при самото му избиране, не веднъж се беше разграничил от деградиралата (включително и морално) партия БСП и от време на време пак го прави, което ме кара да го уважавам! Дай Боже нещата да са добре!

Напиши коментар:


Публикувай