2 195 10

Валери Симеонов: Само платен или заблуден ще види заплаха в думите ми

Мартин Христов

Вицепремиерът Валери Симеонов си позволи тази сутрин в ефира на NOVA да направи оценка за работата на водещия на "Здравей, България" Виктор Николаев.

Коментирайки скандалите с роднински назначения, Симеонов се обърна към Виктор Николаев с думите: "Вие нямате ли роднини? Те не работят ли някъде? Къде работят? Използвали са връзките на водещия на Нова телевизия? Точно това е станало, бъдете сигурен. Утре ако съм злонамерен ще разработя един "Викторгейт".

Ето какво написа по този повод Валери Симеонов в профила си във фейсбук:

Трябва да си предубеден, заблуден или платен, за да възприемеш думите ми към Виктор Николаев като заплаха:
„Нека да кажем, че, в края на краищата, на упрек трябва да са подложени тези политици, които са извършили закононарушение, тези политици, които са нарушили реда, закона, правилниците, наредбите. Има ли поне един такъв случай? Поне да бяха изкарали от БСП един такъв случай? Вие нямате ли роднини? Те работят ли някъде? Използвали са връзките на водещия на Нова Телевизия? Точно това е станалo [иронично] Бъдете сигурен. Утре, ако съм злонамерен, ще разработя един “Викторгейт”. Те [БСП] така си правят глупавите кампании. Глупави кампании за глупави хора, за нискоинтелигентни избиратели или електорат. Непрекъснато се подклажда някакво противоречие, иначе БСП няма никакви аргументи – и това става в момента, когато вдигнахме пенсиите с 24%“.

Вдигналите се в защита на Виктор Николаев мълчаха, когато в рамките на 3 години бяха опожарени 12 автомобила на телевизия СКАТ; мълчаха, когато по офиса в Бургас бе хвърлен коктейл Молотов; мълчаха, когато мутрите на Доган строшиха 2 камери и биха двама оператори в Созопол; мълчаха, когато малтретираха водещата на СКАТ Силвия Трендафилова на митинг на ДПС в Асеновград; както и в много други случаи. А когато мутри взривиха автомобила ми пред панелния блок в „М. Рудник“, в който живея, писаха, че съм го извършил аз, за да търся слава.

И защо вулканът от „справедливо“ възмущение срещу мен изригна точно, когато внесох в прокуратурата сигнал срещу приватизацията на Български морски флот от фирмата на братя Домусчиеви?
Най-вероятно – СЛУЧАЙНО!

В социалната мрежа реагира и депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров. Без да назове директно днешната си заплаха към Виктор Николаев той се оплака, че срещу него се води "безпрецедентна атака".

"Понякога човек има нужда от малко помощ от своите приятели. В рамките на по-малко от десет дни съм обект на безпрецедентна атака за оплюване и дискредитация от среди, които никога няма да ми простят разкритията, направени за Командирите им и техните бизнес и медийни обръчи. Ченгетата от ДС и РУМНО – също", пише Тодоров.

Той споделя към поста си песента на "Бийтълс" With A Little Help From My Friends в изпълнение на Сами Хейгар, Джак Блайдес и Били Шиън и пише "За да победиш враговете си трябва да следваш един много важен принцип - "Прави за приятелите си поне толкова, колкото твоите врагове за техните".

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • падналия ангел
  Отговор
  1 16:59  06.10.17
  Ох на батко чиста момина сълза.
 • Дон Тони
  Отговор
  2 17:03  06.10.17
  Ни мъ интересува дали са лоши, стига да вършат некаква работа, то в БГ с толкова говеда требва да се бориш за да свършиш нещо че накрая мязаш на Тарзан, тъй че невъздържаността на вицепремиера може да има обяснение
 • сойкаПРИСМЕХУЛКА
  Отговор
  3 17:08  06.10.17
  Не мислите ли, че само от устата на самозабравил се наглец, ваксиниран против СРАМ, може да излязат подобни думи?
 • Пешо
  Отговор
  4 17:09  06.10.17
  Това дребно лекенце за мокри поръчки Виктор е "мръсното момченце" на Курнела, което е съвсем безпристрастно в заяжданията си към определени политици и в сервилниченето към други

 • Хасан
  Отговор
  5 17:17  06.10.17
  Идиот..Нова е частна фирма...и освен на акционерите на никого не му пука Виктор дали си използва връзките за назначения...докато Делян е на държавна работа,назначава роднини на държавна работа,фирмите взимат държавни проекти...и това нас ни интередува

  Коментиран от #7

 • един
  Отговор
  6 18:10  06.10.17
  Отиваш си, каквото си папнал - папнал, толкоз ти беше!
 • Стига права и свободи,има и задължения!!
  Отговор
  7 18:27  06.10.17

  До коментар #5 от "Хасан":

  Хасань,защо си винаги на пост когато трябва да се плюе по Валери Симеонов?Явно тези които ти плащат са от така любимите ми хлебарки от местанските достчета изпълзели по поръчка на султаня ердогане.
 • МММ
  Отговор
  8 19:36  06.10.17
  След чехльо, лъжепатриота и борец за власт В.С. ми е най противната "личност".
 • Гост с име
  Отговор
  9 22:24  06.10.17
  Не само платен и заблуден. Трябвало е да добави и малоумен. Гледах интервюто и грам заплаха нямаше. Само правеше сравнение човека колко лесно може да се тръгне в тази посока на разсъждения. Предполагам голяма част от плюещите изобщо не са го гледали или просто дежурно си плюят.
 • Бесен Язовец
  Отговор
  10 22:46  06.10.17
  Валери Симеонов е ц...н на фейса му личи озлобена комплексар

Напиши коментар:


Публикувай