1 318 3

Ревизоро: Марешки да казва на Емо Чолаков кога изгрява Слънцето

Мартин Христов

Най-големите компании в петролния бранш казват, че над Марешки има политически чадър. Ние не даваме присъди – казваме, че има проблем и очакваме да се реши. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от Патриотичния фронт и председател на Комисията за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата Емил Димитров-Ревизоро.

Марешки твърди, че ръстът на приходите в бюджета е благодарение на него, че хората зареждат по-евтин бензин и пазаруват по-евтини лекарства благодарение на него. Ако приемем, че всичко добро тръгва от Марешки, Емил Чолаков всяка вечер трябва да му се обажда да го пита кога ще изгрее Слънцето.

Сигурно и папата е погалил Марешки по главата или поне много му се е искало при посещението му в Рим, заяви Ревизоро. По думите на Димитров прокуратурата трябва да реши казуса "Емко".

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 555
  Отговор
  1 17:59  07.10.17
  То ако Марешки представя "времето" всяка вечер ще е доста по-безболезнено от предсавлението на кукерът Чолаков, който за 10 години се научи да говори, ама на наш гръб
 • CL500
  Отговор
  2 19:49  07.10.17
  Силно подкрепям НЕГАТИВНОТО мнение за тоя Чолаков. Отвратителен е тоя, отдавна съм спрял да гледам как се прави на интересен, на шут и тези плоски, тъпи шеги вървят само на пенсионерите пред блока. Повече се лигави, отколкото да даде повече и по-смислена информация.. Ужасен е!
 • Ангел
  Отговор
  3 00:03  09.10.17
  Такива хора като Емил Димитров-Ревизоро, които припяват на олигарсите и отдавна се оядоха на наш гръб е крайно време да бъдат поставени зад решетките. Валентин Златев, който редовно ,,плаче" на тази тема многократно е покозван с Бойко Борисов на маса и къде ли не. На последния фирмата му охранява Лукойл от 20 години така, че нормално мислещите българи сами могат да си направят сметката над кого има политически чадър.

Напиши коментар:


Публикувай