7 Октомври, 2017 21:31 6 535 21

Джон Лоутън напусна Каварна

  • джон лоутън-
  • напусна-
  • каварна

Известният бивш певец на „Юрая Хийп“ Джон Лоутън нанесе поредния „удар“ по битието на Каварна като морска рок столица. Британецът продаде апартамента си в морското градче, става ясно от фейсбук профила на бившия кмет и негов приятел Цонко Цонев.

"И Джон Лоутън напусна Каварна. Днес той си продаде апартамента и приключи с града ни", написа Цонев в коментар.

Джон и съпругата му Айрис първо бяха чести гости в Каварна - най-вече на Джулая на Камен бряг, а от доста години той стана и постоянен жител на града. Той и Б.Т.Р. не получиха покана за купона още с първата година на встъпването на Нина Ставрева като кмет.

"Скоро в Каварна ще останат само бездомните кучета и братовчедите на Ставрева", коментира пред Клуб Z Цонко Цонев, който изкара данни за безобразна шуробаджанащина в общината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъка

    60 9 Отговор
    От тъпи комунисти, толкова!
  • 2 Бесен Язовец

    7 99 Отговор
    Мн.важо Юрая Хийп никога не са били нещо специално посредствени като Мотли Крю

    Коментиран от #5, #14

  • 3 Нане

    48 0 Отговор
    Лошото е че,от тази шуробаджанащина доста кадърни хора и с желание да работят, остават без работа. Масово се трепят от бачкане за по 550-600лв. на месец! Щото гоним уж високи стандарти,пък алчността на тези за които се работи,няма граници!
  • 4 Лили

    33 3 Отговор
    Да се промени текстът в химна, където е фразата ''земен рай'' трябва да се промени на ''земен ад'' !!!

    Коментиран от #10

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Варна

    62 1 Отговор
    Аз като един от честите посетители на това градче и особено покрай Каварна Рок Фест, мога да споделя, че написаното от Цонко е вярно! Каварна беше в ужасно състояние докато дойде Цонко. Той успя да докара големи имена в това затънтено място и градът живна. Джон Лоутън също се постара, да рекламира страната ни и то сериозно!
    Не знам от коя партия е кметицата,а и няма значение. Желанието на тази глупава жена да спре фестивала и за нещастие успя! Това градче ще се върне в същото умряло състояние от 90те години. Жалко и за градчето и жителите му просто защото там няма работа, никаква освен земеделието, а за туризъм не е от най- атрактивните места!

    Коментиран от #8, #11, #17

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 КЕВОЧ

    8 50 Отговор

    До коментар #6 от "Варна":

    Само ЧАЛГА. Долу другата мръсна музика. Ние сме балканци не искаме друга музика макар и смислена да е тя.

    Коментиран от #9

  • 9 Гост

    42 2 Отговор

    До коментар #8 от "КЕВОЧ":

    България е прекрасна страна, но не е случила с хора.
  • 10 ПУЧ

    17 15 Отговор

    До коментар #4 от "Лили":

    Е стига с тази омраза. България винаги е била РАЙ и винаги ще бъде. Ето пример вчера и днес (единия ден си на море 🌊 на другия си на ски 🎿, коя друга страна предлага това?). Не са ни виновни управниците, а ние, че ги избираме!!! Както сме ги назначили на работа така може да ги уволним.
  • 11 КЕВОЧ

    19 6 Отговор

    До коментар #6 от "Варна":

    Милко -ПРЕЗИДЕНТ. Сашка - ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ.
    По-хубави ще са от сегашните и по-готини!!!

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 панов

    17 0 Отговор
    каварненци си избраха червена кметица,да си сърбат попарата
  • 17 Morgoth

    7 5 Отговор

    До коментар #6 от "Варна":

    Всъщност важно е от коя партия е, защото макар "всички да са маскари" и всеки да назначава кумовете си на високи позиции, то при БСП дори и идеологията води до бедност.

    Коментиран от #19

  • 18 Горо

    0 10 Отговор
    Време е и Цонко злобара да събере куфарите и да са махне от Каварна 80% от каварненците ще се радват
  • 19 Варна

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Morgoth":

    Казах горното, защото нямам представа в действителност от коя партия е кметицата и кой е общинският съвет понеже това става и с общински представители. Там има явно и целенасочено съсипване на града само и само за да пъкажат на Цонков, кой е по- по- най!
    А аз като отявлен противник на ГЕРБ както се вижда от коментарът ми не го намесвам в разговора за случая. Мисля че трябва да се позоваваме на фактите на не на партийната окраска!

    Да ли кметицата е от БСП, ГЕРБ, ДПС и която и да е друга партия, просто няма никакво значение! - Градът им опустява на базата на някаква лична интрига между Цонко и новият кмет. Тези, които ще го отнесат са хората в града, а от там ще се отрази и на бюджета на общината. По-малко приходи, водят до по-малко данъци в общинският и републиканският бюджет.
    Това е трагично!
  • 20 Иван Господинов

    2 2 Отговор
    Това да продадеш апартамент в Каварна е постижение а не драма.
  • 21 mediator37

    0 2 Отговор
    Доколкото знам Цонко е бил уморен от 20 години кметуване и след като е посочил лично той сегашната кметица за негов заместник, после е разочарован със задна дата. Някой от Каварна да каже Цонко ли я посочи и издърпа за ръкава с думите: "Тя ще ме замести!".
    По време на първата й година кметуване имаше рок-фестивал. На втората вече бяхме в чирпанско на Мидалидаре- рок фест, защото в Каварна нямаше.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове