1 635 6

Изливат бетон на метри от плажа в "Крайморие"

Очаква се в понеделник да бъде извършена проверка

Анатоли Стайков

Бетон е излят на метри от плажа в бургаския кв. "Крайморие", съобщи bTV. Проверка на телевията на терен е показала, че се изливат основи за ограда на частен имот.

Концесионерът на морския плаж е на мнение, че строителството нарушава концесионната територия и навлиза в зоната от 100 метра от морето, забранена за строителство.

Сигнали са подадени до всички институции.

Очаква се в понеделник да бъде извършена проверка.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Проверете
  Отговор
  1 09:36  08.10.17
  Вчера бях на Иракли. Ако журналистите не са платени кучета да направят един репортаж за там. Някой мастит тарикат освен че построи цяло селце от луксозни вили на първа линия, направи огромно заведение на плажа, и е заградил около 10- 20 декара земя която според мен се подготвя за строителство. Изградени са нови трафопоста които ще захранват нещо голямо. За съжаление съсипват и последните диви места в България. Следва Карадере. А аз скоро няма да почивам в нашата мила държава- просто няма смисъл.
 • mediator37
  Отговор
  2 10:01  08.10.17
  Снимката, като че ли не е от Крайморие. Не мога да разпозная нищо от Крайморие на тази снимка. За Иракли. Заведението е на концесионера на плажа, който плаж го прекръстиха от Иракли на "Вая", на името на едноименната река Вая, която се вливаше това лято безотточно в морето. Има голяма вероятност Вая да придойде от дъждовете и от заведението няма да остане и клечка. Заграденото пространство вляво от подхода за плажа е частен имот и от години го отдават само за паркинг. На 20 септември, когато последно плажувах на Иракли, го бяха ъпгрейдвали с каменна ограда 1,20 м. откъм пътя за плажа, бариери, кабинка и човек, който да събира кинтите. 14 броя луксозни бунгала вдясно от пътя за плажа и на линията на пясъка са друг имот. Бунгалата вече са факт, бетонни, на две редици по 7 броя, всяко има басеинче , тип локва. Предвиждаше се по-голям строеж, но 6-7 години беше спрян и в крайна сметка това е положението.
 • Руснака
  Отговор
  3 10:13  08.10.17
  Вие докато направите проверка в понеделник вче всичко ще е узаконено ве! Няма да се оправим ей...
 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  4 11:31  08.10.17
  Застроиха и циментираха всичко. Превърнаха морето и плажовете в кенеф. За почивка-Гърция. За алкохолни вакханлии и чалготеки - знаете къде.
 • ОБИЧАМ ДЕМОКРАТИЧНАТА АНАРХИЯ
  Отговор
  5 14:52  08.10.17
  Та туй си е чист БАРДАК. КУЧЕ ВЛАЧИ КАМИОН. И ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕС Е ПЕЕВСКИ, Мин.председател Професора на иконом. Науки ББ КОРЛЕОНЕ, НС - килипирджийска КОЧИНА за кръгло-муцунести шопари. Регионалните съвети са ръцете на престъпната върхушка която ПРОВЕЖДА ЕКЗЕКУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. ДЪРЖАВАТА Е РАКОВО БОЛНА И СКАЛПЕЛ НЕ ЩЕ ПОМОГНЕ. ХОРА В СТРАНАТА НЯМА, ВЛАСТА НА НАРОДА Е ВЛАСТ НА КОРУМПИРАНИТЕ ЛОБИСТИ.
 • ЕМИЛ
  Отговор
  6 18:33  08.10.17
  Смениха снимката беше от Крайморие

Напиши коментар:


Публикувай