1 522 4

Петьо Блъсков: Воденицата на БСП много трака, но не мели

Това, което се случи покрай Делян Добрев не е политически живот, а махленска разправия, заяви Блъсков

Анатоли Стайков

Делян Добрев е изразил с волята си с подаването на оставка, останалите интерпретации са в сферата на махленската гюрултия. Той ясно каза, че си подава оставката, а изведнъж в парламента се вдигна голям шум. Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 журналистът Петьо Блъсков.

Мъдри хора са казали, че да тръгнеш срещу волята на един човек е абсолютно сталинистки похват. За мен това беше груба грешка, с която в ГЕРБ се показаха слаби характери, посочи Блъсков. Това, което се случи покрай Делян Добрев не е политически живот, а махленска разправия.

Политиците ни се занимават с доноси и с клюки, което наричат политически скандали. Политическият живот предполага цели, перспектива, хоризонт, проблеми на държавата. Готови са да се карат и да си вадят очите по цял ден за образованието, да се карат за медицината, а те това наричат политически скандали, заяви още Блъсков.

А и разправията покрай Делян Добрев отне вниманието от историческото събиране на четирима балкански държавници във Варна, добави той. Попитан дали атаките на социалистите покрай роднинските назначения в Хасково наливат вода във воденицата на столетницата, Блъсков заяви: "Воденицата на БСП много трака, ама не мели нещо".

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 8888
  Отговор
  1 09:54  08.10.17
  Петьо Блъсков — кредитен милионер! Когато си изплати дълговете, тогава да дава мнения,
 • ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ
  Отговор
  2 15:43  08.10.17
  Тоя червен цирея от къде го извадиха? Що не си харчи парите дето му ги набута Пеевски ами ни се обяснява като ученичка!!!
 • Абе то
  Отговор
  3 08:49  09.10.17
  Тая партия БСП трябва да не съществува изобщо...
 • Русенец
  Отговор
  4 15:09  10.10.17
  Прав е Блъсков за ГЕРБ и Сталинизма - явно нашия Сталин е днешния Бойко ! Но и Блъсков понякога много"МЕЛИ" но не "ТРАКА" !

Напиши коментар:


Публикувай