1 664 6

Депутатът Антон Тодоров е бил астролог

Името, телефонът и имейлът на Тодоров се срещат и в популярни форуми като BGMamma, където се обсъждат хороскопи

БиволЪ

Скандалният депутат от ГЕРБ Антон Тодоров в миналото е бил астролог. Запазени са свидетелства за негови изяви на това поприще, вкл. и информация за изнесена от него лекция през 2004 г.: „Фактори в хороскопа, за кариера в политиката“.

Това разкрива сайтът „БиволЪ“.

Заглавието говори за тясна специализация на несбъднатия шеф на Комисията по досиетата. Той е вещ в политическата астрология и вероятно е бил припознат и издигнат от ГЕРБ заради повтарящите се проблеми на нейния лидер с „Ретроградния Меркурий“. Друга любима тема на Тодоров е т.нар. VIII-и дом, което на жаргона на ясновидците обозначава краха, безчестието и смъртта.

Името, телефонът и имейлът на Тодоров се срещат и в популярни форуми като BGMamma, където се обсъждат хороскопи.

Следният текст е публикуван в специализирания Club Astrology на 10 октомври 2004 г.

От 02-05.10.2004 г. Русе бе домакин на среща на Астролози от Българската астрологична асоциация. Времето беше наистина доста хладно, но града си е хубав и приветлив и тази среща остави в мен незабравими спомени.

Весела Недкова, която бе лекторка на другия ден на лекция по: Хорарна Астрология, бе дошла от София. Антон Тодоров член на управителния съвет на БАА от Стара Загора. Надежда Максимова и Мая Петрова с бебчо от Варна. Разходките по улиците, хубавите тулумбички, сладолед и прекрасна вечер на брега на реката с прекрасния залез затвърдиха усещането, че наистина се гради една общност от млади и можещи хора, които ще дръпнат Астрологията до ниво, което ще я направи уважавана в България, както е между впрочем по целия свят.

Вечерта бе подсилена от една интересна среща, която пък бе идея за обща снимка. В една малка уличка в посока към Дунав, се засякохме с Президента Петър Стоянов, г-жа Надежда Михайлова председател на СДС и г-н Христо Марков, който освен че е русенец е и олимпийски шампион по лека атлетика и настоящ депутат. Емоции от ръкуването, смях и едновременно вглеждане в часовниците за засичане на точния час на срещата, за да можем да проверим хорарната карта.

Изображение: от ляво на дясно: Антон Тодоров, Мая Петрова и бебчо, Диляна Иванова-Аморе, Весела Недкова, Петър Стоянов, Надежда Михайлова, Христо Марков. фото : Надя Максимова (зад кадър).

Интересът към плутоновия поглед създаде една невероятна дискусия, за осми дом, за хората в политиката, за страсти, за тайни, за задкулисни игри. Обсъдихме всички интересни личности в парламента и извън него, които имат важен Плутон на асцендента или които са родени за диктатори.

В шеги и закачки за това, че в жълтата преса тази снимка би била със заглавие СДС и Президента Петър Стоянов в подкрепа на Асторогията и още и още и още, вечерта бе в разгара си.

Не ми се искаше да свършва, но и на другия ден бе също така интересно.

Проведе се Лекция по Хорарна Астрология, но бе посетена от малко хора, около четиринайсет човека. Надявам се за напред да има все по- голям интерес. Лекцията беше интересна и породи нови запознанства с астролози от Русе. А Весела Недкова е чудесен лектор, поднесе цялата информация много прецизно и занимателно. Валяха въпроси от всички посоки. Предполагам, че русенската аудитория си има вече лидер сред лекторите, повярвайте летвата е вдигната високо.

Интересни бяха въпросите на присъстващите, дали това е организацията на Люмиер или защо него го няма. Според мен, всичко е въпрос на личен избор, Асоциацията е съвършено различна от досега съществуващите.

Важно е да се работи и да се създава среда в която да се развива научна дейност и лекциите, семинарите и курсовете са само началото на този дълъг и интензивен процес. Очаквайте и университетски дипломи в най – скоро време.

И така с много целувки и прегръдки и дълги обещания за нова среща се разделихме временно. А ние с варненските астроложки продължихме обиколката на нощния град. Оказа се, че и през нощта гледката от най- високата Телевизионна кула на Балканския полуостров е неописуема. Светлинки озаряваха спящите къщи, домове и само на хоризонта Букурещ ни се усмихваше. На височина 205 м. усетихме близостта на звездите.

И с така завърши третият ден от нашата среща. На следващия ден аз и Надя се срещнахме с астроложки от Русе, които в продължение на десет години се занимават с астрология. Изводът е, че науката подвластна на Уран и колективно занимание и не бива всеки сам да се затваря в себе си, а напротив след като има толкова астрологични събития е направо недопустимо да не вземем участие.

Такава бе дългата седмица изпълнена с астрологични събития през моя поглед, не и без подкрепата на силните на деня, не само политици, но и транзити.

Да не пропусна да съобщя, че на 24.10.2004г. в Стара Загора предстои представяне на Българската астрологична асоциация съпроводено с лекция на тема „Фактори в хороскопа, за кариера в политиката”. Лектор Антон Тодоров

тел: 0887 691 611

е-майл: anton_todorov@hotmail.com

За съжаление изображенията не са се запазили, но посоченият телефонен номер съвпада с този на бившия политолог, а сега депутат от ГЕРБ, който си позволява да заплашва с уволнение журналисти в ефир.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • герберизъм
  Отговор
  1 10:17  09.10.17
  А че то и на децата е ясно, че на тоя "звездите му говорят" !!! Вожада Бойкоту кви ли не шамани ги събира !
 • гост
  Отговор
  2 10:18  09.10.17
  Маг Тони. Звездите му говорят. Пълен негодник. ХАхаХа
 • Али Риза
  Отговор
  3 10:26  09.10.17
  Тодоров прави звездни хороскопи в BGmama. Смехуран . Боби от къде го изкопа тоя кадър. Аз до колкото знам идола му( Химлер на който се стреми да прилича) не е харесвал демокрацията .
 • ДЕБИЛ
  Отговор
  4 10:36  09.10.17
  Аз мислех, че е изпуснат от Четвърти километър и Борисов го е взел на стоп.
 • onq s konq 2
  Отговор
  5 16:45  09.10.17
  Ха-ха-ха, и ти ли Бруте?
 • гощо
  Отговор
  6 07:41  10.10.17
  Нужен е такъв човек, да вади и разобличава крадливата политическа зган!!! Трябва обаче да е неотрален а не обсужващ едни и разобличаващ други!

Напиши коментар:


Публикувай