9 Октомври, 2017 10:09 2 298 6

Депутатът Антон Тодоров е бил астролог

  • антон тодоров-
  • депутат-
  • заплаха-
  • журналист-
  • виктор николаев-
  • астролог-
  • астрология

Името, телефонът и имейлът на Тодоров се срещат и в популярни форуми като BGMamma, където се обсъждат хороскопи

Скандалният депутат от ГЕРБ Антон Тодоров в миналото е бил астролог. Запазени са свидетелства за негови изяви на това поприще, вкл. и информация за изнесена от него лекция през 2004 г.: „Фактори в хороскопа, за кариера в политиката“.

Това разкрива сайтът „БиволЪ“.

Заглавието говори за тясна специализация на несбъднатия шеф на Комисията по досиетата. Той е вещ в политическата астрология и вероятно е бил припознат и издигнат от ГЕРБ заради повтарящите се проблеми на нейния лидер с „Ретроградния Меркурий“. Друга любима тема на Тодоров е т.нар. VIII-и дом, което на жаргона на ясновидците обозначава краха, безчестието и смъртта.

Името, телефонът и имейлът на Тодоров се срещат и в популярни форуми като BGMamma, където се обсъждат хороскопи.

Следният текст е публикуван в специализирания Club Astrology на 10 октомври 2004 г.

От 02-05.10.2004 г. Русе бе домакин на среща на Астролози от Българската астрологична асоциация. Времето беше наистина доста хладно, но града си е хубав и приветлив и тази среща остави в мен незабравими спомени.

Весела Недкова, която бе лекторка на другия ден на лекция по: Хорарна Астрология, бе дошла от София. Антон Тодоров член на управителния съвет на БАА от Стара Загора. Надежда Максимова и Мая Петрова с бебчо от Варна. Разходките по улиците, хубавите тулумбички, сладолед и прекрасна вечер на брега на реката с прекрасния залез затвърдиха усещането, че наистина се гради една общност от млади и можещи хора, които ще дръпнат Астрологията до ниво, което ще я направи уважавана в България, както е между впрочем по целия свят.

Вечерта бе подсилена от една интересна среща, която пък бе идея за обща снимка. В една малка уличка в посока към Дунав, се засякохме с Президента Петър Стоянов, г-жа Надежда Михайлова председател на СДС и г-н Христо Марков, който освен че е русенец е и олимпийски шампион по лека атлетика и настоящ депутат. Емоции от ръкуването, смях и едновременно вглеждане в часовниците за засичане на точния час на срещата, за да можем да проверим хорарната карта.

Изображение: от ляво на дясно: Антон Тодоров, Мая Петрова и бебчо, Диляна Иванова-Аморе, Весела Недкова, Петър Стоянов, Надежда Михайлова, Христо Марков. фото : Надя Максимова (зад кадър).

Интересът към плутоновия поглед създаде една невероятна дискусия, за осми дом, за хората в политиката, за страсти, за тайни, за задкулисни игри. Обсъдихме всички интересни личности в парламента и извън него, които имат важен Плутон на асцендента или които са родени за диктатори.

В шеги и закачки за това, че в жълтата преса тази снимка би била със заглавие СДС и Президента Петър Стоянов в подкрепа на Асторогията и още и още и още, вечерта бе в разгара си.

Не ми се искаше да свършва, но и на другия ден бе също така интересно.

Проведе се Лекция по Хорарна Астрология, но бе посетена от малко хора, около четиринайсет човека. Надявам се за напред да има все по- голям интерес. Лекцията беше интересна и породи нови запознанства с астролози от Русе. А Весела Недкова е чудесен лектор, поднесе цялата информация много прецизно и занимателно. Валяха въпроси от всички посоки. Предполагам, че русенската аудитория си има вече лидер сред лекторите, повярвайте летвата е вдигната високо.

Интересни бяха въпросите на присъстващите, дали това е организацията на Люмиер или защо него го няма. Според мен, всичко е въпрос на личен избор, Асоциацията е съвършено различна от досега съществуващите.

Важно е да се работи и да се създава среда в която да се развива научна дейност и лекциите, семинарите и курсовете са само началото на този дълъг и интензивен процес. Очаквайте и университетски дипломи в най – скоро време.

И така с много целувки и прегръдки и дълги обещания за нова среща се разделихме временно. А ние с варненските астроложки продължихме обиколката на нощния град. Оказа се, че и през нощта гледката от най- високата Телевизионна кула на Балканския полуостров е неописуема. Светлинки озаряваха спящите къщи, домове и само на хоризонта Букурещ ни се усмихваше. На височина 205 м. усетихме близостта на звездите.

И с така завърши третият ден от нашата среща. На следващия ден аз и Надя се срещнахме с астроложки от Русе, които в продължение на десет години се занимават с астрология. Изводът е, че науката подвластна на Уран и колективно занимание и не бива всеки сам да се затваря в себе си, а напротив след като има толкова астрологични събития е направо недопустимо да не вземем участие.

Такава бе дългата седмица изпълнена с астрологични събития през моя поглед, не и без подкрепата на силните на деня, не само политици, но и транзити.

Да не пропусна да съобщя, че на 24.10.2004г. в Стара Загора предстои представяне на Българската астрологична асоциация съпроводено с лекция на тема „Фактори в хороскопа, за кариера в политиката”. Лектор Антон Тодоров

тел: 0887 691 611

е-майл: [email protected]

За съжаление изображенията не са се запазили, но посоченият телефонен номер съвпада с този на бившия политолог, а сега депутат от ГЕРБ, който си позволява да заплашва с уволнение журналисти в ефир.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 герберизъм

    19 3 Отговор
    А че то и на децата е ясно, че на тоя "звездите му говорят" !!!
    Вожада Бойкоту кви ли не шамани ги събира !
  • 2 гост

    16 3 Отговор
    Маг Тони. Звездите му говорят. Пълен негодник. ХАхаХа
  • 3 Али Риза

    8 3 Отговор
    Тодоров прави звездни хороскопи в BGmama. Смехуран . Боби от къде го изкопа тоя кадър. Аз до колкото знам идола му( Химлер на който се стреми да прилича) не е харесвал демокрацията .
  • 4 ДЕБИЛ

    16 3 Отговор
    Аз мислех, че е изпуснат от Четвърти километър и Борисов го е взел на стоп.
  • 5 onq s konq 2

    1 2 Отговор
    Ха-ха-ха, и ти ли Бруте?
  • 6 гощо

    3 1 Отговор
    Нужен е такъв човек, да вади и разобличава крадливата политическа зган!!! Трябва обаче да е неотрален а не обсужващ едни и разобличаващ други!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове