1 134 4

Менда Стоянова: Срам ме е от изказванията на Антон Тодоров

Мартин Христов

Председателят на бюджетната комисия Менда Стоянова е чувствала срам от изказванията на колегата си от ГЕРБ в парламента Антон Тодоров, каза днес тя по "Нова телевизия". "Онзи ден ме хвана срам в парламента, когато имаше реплики между него и Славчо Велков от БСП за едни панталони", допълни тя.

Менда Стоянова уточни, че Тодоров е от гражданската квота, като е бил предложен за депутат от граждански сдружения.

По повод думите му в "Нова телевизия" от петък тя поясни, че всеки депутат носи отговорност за поведението си. "Народният представител е избран и единственият начин да понесе максимална отговорност е сам да си подаде оставка", допълни Стоянова.

Коментирайки и думите на вицепремиера Валери Симеонов, също по "Нова телевизия", тя каза, че и двамата с Антон Тодоров са свободни в изказа си, правят опити да иронизират, като търсят по-атрактивна форма, но в петък са минали границите.

Стоянова припомни, че както правителството, така и ГЕРБ са се разграничили от позициите на вицепремиера и депутата.

На въпрос дали правителството ще изкара мандата си при толкова скандали, Менда Стоянова уточни, че скандалите са извън важните теми.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Мдааа
  Отговор
  1 12:30  09.10.17
  И мен ме е срам от него и от всички гербаджии, които за единия кокал продадохте и откраднете и малкото останало от държавата. Срутикте държавните институции, доведохте до мизерия почти над половината българи. Гоните годишно по 40 000 мигранти и още и още. Та, и мен ме срам, че ме управляват боклуци!
 • Гостенин
  Отговор
  2 12:47  09.10.17
  Нахални,по-нахални
 • Невидим
  Отговор
  3 17:48  09.10.17
  А че оправяше бакиите на цар Киро не те ли е срам?
 • МЕНТАТА
  Отговор
  4 14:28  10.10.17
  ТА ТАКА Г-ЖО МЕНТА СТОЯНОВА И АЗ СЕ СРАМУВАМ, ЧЕ БЪЛГАРИНЪТ ГЛАСУВА ЗА ТАКИВА КАТО ВАС, КОИТО НАПРАВИХТЕ БЪЛГАРИЯ НАЙ- БЕДНАТА СТРАНА НЕ В ЕС, А В ЦЯЛА ЕВРОПА, А ТИ СПЕЦИАЛНО МЕНТО СИ ЕДНА ОТ НАЙ-НАГЛИТЕ И БЕЗОЧЛИВИ ГЕРБАДЖИИ. ТО ВПРОЧЕМ ДРУГИ НЯМА. НО СКОРО....

Напиши коментар:


Публикувай