1 252 4

Наш депутат получи висок пост в НАТО

Пламен Манушев стана зам.-председател на политическия комитет на НАТО

Константин Карагьозов

Народният представител от ГЕРБ Пламен Манушев бе избран за заместник-председател на политическия комитет на НАТО по време на 61-вата годишна сесия на парламентарната асамблея на Алианса.

Заедно с Манушев участие в конгреса взе и друг депутат от ГЕРБ Христо Гаджев. Сред участниците във форума бяха делегати от над 40 парламента от НАТО и страни партньори, сред които генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг и президентът на Румъния Клаус Йоханис.

По време на асамблеята бяха обсъдени теми като сътрудничеството между ЕС и НАТО, развитието на европейската отбранителна индустрия, стабилността и сигурността на Черноморския регион.

"Оставаме отбранителен съюз, който не заплашва никого. НАТО е съюз, който не иска да изолира, който се опитва да предотврати, не да провокира война", заяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг. Той благодари на страните от източния и югоизточния фланг на НАТО, сред които и България, за тяхната отдаденост и активност в гарантирането на сигурността на Алианса.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Европеец
  Отговор
  1 16:17  09.10.17
  Ееее може ли такива неща,а защо не чифута Паси? Хаахаххахахаах айде у лево на несретниците и политическите трупове,подържащи другарката Елена Поптодорова.Може и партия да си направят"Евро-крадна"или "Ното усра"
 • Бако
  Отговор
  2 16:25  09.10.17
  Тва нищо не е. Некъф нищожен пост в нищожна организация. Не сме решили, не сме ги смачкали НАТовците на жмичка и надпиване.
 • Мъри
  Отговор
  3 19:34  09.10.17
  За каква сигурност и защита говорят ислямистите са в Европа че дори и в САЩ !
 • 4 15:12  11.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай