336 3

СДС кани ДСБ на разговори за общи действия

Обединението трябва да бъде на програмна основа, смята Божидар Лукарски

Венцислав Михайлов

Традиционните десни партии извън парламента, трябва да започнат разговори за общи действия и обединение, но не на парче, не само по определени теми, не на принципа „про и анти“, насочен към определени личности, а на програмна основа.

Ние подаваме ръка на партиите в консервативно-патриотичния спектър, с които споделяме сходни ценности и виждания. Но не изключваме и по-широко дясно обединение на следващ етап, категоричен беше председателят на СДС. Това заяви лидерът на партията Божидар Лукарски след заседание на ръководството на партията.

Той оповести решението на националното ръководство на СДС да покани на разговори за общи действия Демократи за силна България, които сините определят като най-близки като идеи и позициониране в политическия спектър.

Това не означава, че загърбваме Реформаторския блок, но е факт, че разделението в дясно остави без представителство над 300 000 избиратели.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Дони
  Отговор
  1 18:01  10.10.17
  Аз мисля , че са доста над 300000.Само , че г-н Лукарски е безпринципен ковто се видя при участието му в управлението на втория кабинет Борисов.И сега не му прилича да говори за ценности.
 • Пенсионера
  Отговор
  2 21:28  10.10.17
  Точно този няма да ни обедини ,такива дето съсипаха.( моля стойте на страна) че пак ще я оплеската нещата. Има честни и градивни хора , нещо като ОДС искаме. Но без тези които съсипаха дясното.
 • Гост
  Отговор
  3 08:22  11.10.17
  Немога да разбера толкова ли е трудно да се изгради една силна дясна партия. От началото до сега щом дясното набере сила винаги се намира кой да го развали от вътре. Лукарски имаше шанс но се провали. Публичното му говерене само дразни десните хора.

Напиши коментар:


Публикувай