543 4

Журналисти излизат на протест пред Министерски съвет

Стефанаки Йоанис

Журналисти излизат на протест срещу натиска. Протестът е организиран от Асоциацията на европейските журналисти – България.

Началният му час е 9.00 и ще се проведе пред сградата на Министерския съвет. Припомняме, че протестът е в отговор на заплаха от страна на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров и вицепремиерът Валери Симеонов срещу Виктор Николаев в ефир.

След това Симеонов постави ултиматум, като поиска извинение от bTV, Нова телевизия, БНТ и БНР в рамките на 24 часа, като заплаши в противен случай със съд за клевета.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • onq s konq
  Отговор
  1 08:46  11.10.17
  По абсурден протест не е имало!Всъщност протестът е срещу "НАТИСКА" върху тях.А КОЙ ВИ НАТИСКА И КАК?Конкретният повод пък е "заплаха" от страна на поканени в студиото гости.А ЗАЩО СТЕ ГИ ПОКАНИЛИ-ВИЕ ЛИ ДА ГИ ПЛАШИТЕ?А Сталин ако беше жив като нищо щеше да каже "Няма поканен,няма проблем".Е да,ама като няма интрига в студиото,няма и ЗРИТЕЛСКИ ИНТЕРЕС,А ОТ ТАМ И ТЛЪСТИ ЗАПЛАТИ!!!И как може да ви помогне Министерския съвет пред когото протестирате,след като и първокласник ще ви каже че редът е ЗАВЕЖДАНЕ НА ДЕЛО ЗА ЗАПЛАХА С НЯКОЛКО СВИДЕТЕЛИ,т.е въпросът е юридически.А това че може и да спечелите делото и да се сдобиете с 200-300лв "компенсация" от осъдените от вас политици НЕ ВИ ТОПЛИ,ЗАЩОТО ШЕФЪТ ВИ ЩЕ ВИ ОСВОБОДИ"ПО ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСт" ...ЗА "НИСКА ТЪРПИМОСТ НА ЗАПЛАХИ".Защото няма интрига-няма гледаемост и зрит.интерес,което води ТВ-компанията КЪМ СИГУРЕН ФАЛИТ!Все пак и така и така сте се събрали,вижте си физиономиите за последно,щото "некои хора" от вас ги виждате за последен път-гаранция.
 • OMG WTF
  Отговор
  2 09:07  11.10.17
  Местя си го. Джурналистите имат не по-малка вина за състоянието на държавата от тази на политиците. Няма как да им съчувствам на такива.
 • Киро
  Отговор
  3 13:31  11.10.17
  Проблемът, че журналистите са кофти хора (не всички) е не толкова в това, че задават въпроси, ами в това, че акцентират върху дадено нещо та даже и с въпроси, като по този начин психират аудиторията си или манипулират! Примерно: Ако в живота да кажем в рамките на една седмица всеки ден се случва тежка катастрофа и всеки ден се случва карнавал и те избират да покакажат по телевизията само катастрофите през цялата седмица, в края на седмицата зрителя е депресиран и изпълнен с параноя. Проблемът не е в това, че журналистите задават въпроси, проблемът е в това какви въпроси задават и какво решават да ни покажат на нас зрителите, които ги храним!
 • Манипулатори
  Отговор
  4 13:43  11.10.17
  Когато Бойко трябваше да си удържи на думата да подаде оставка журналистите масово настояваха и го питаха дали ще си удържи на думата - въпроси, да но от тези въпроси произтича лошо. Примерно някой е тръгнал да скача от 8-мия етаж и аз съм журналист и отивам при скачващия и го питам - Ама ти верно ли ша скочиш, вместо да му кажа - недей братле живота е хубаво нещо - има цветя, има купони има смях, радвай му се!

Напиши коментар:


Публикувай