1 060 11

Цвета Караянчева: Чуваме, че сме боклуци. Не е вярно

БСП не търсят нарушения, а омаскаряване, заяви зам.-председателят на НС

Стопкадър: bTV
Стопкадър: bTV
Константин Карагьозов

Със сигналите си БСП търсят омаскаряването, а не реално дали има някакво нарушение. Това заяви в ефира на bTV депутатът от ГЕРБ и зам.-председател на НС Цвета Караянчева.

„Много по-лесно е да го пуснеш по медиите, да започне да се говори за това нещо и да вкараш човека в обяснителен режим. Ако има нарушени обществени поръчки или нещо, което не е законосъобразно, нека да го дадат на институциите, които се занимават с това. Но какво значи това – показват едни схеми, лесно да се възприемат".

"Смущава ме това, което се случва дотук и оттук нататък с БСП. Това са едни малки костинбродчета, тук ще избухне, там ще избухне… Тези сигнали защо не ги дават на компетентните органи – защото там трябва да се изкарат доказателства. Когато обаче развееш един документ по медиите, после върви обяснявай брат, сестра или всичко останало".

По темата за оставката на Антон Тодоров Караянчева каза, че е гласувала за напускането му.

Тя допълни, че снощи са взели решение всеки да гласува по съвест, сутринта също са поговорили и колегите ѝ са имали убеждението, че е по-добре г-н Тодоров да намери друго поприще, защото той ги е убедил, че по-добре би се реализирал навън.

„Господин Тодоров си понесе отговорността, напусна партията с аргументите, че не иска да хвърля сянка върху ГЕРБ, което е достоен аргумент от негова страна”, допълни тя.

В коментар за свободата на словото Цвета Караянчева каза, че журналистите трябва да отстояват свободата на словото, а политиците трябва да внимават какво говорят.

„Процесът е двустранен, вие, журналистите, трябва да изисквате, а ние, политиците да имаме мярка понякога. Понякога ние политиците чуваме много лоши неща за себе си – че сме боклуци, но аз не съм съгласна с това нещо. Всеки от нас има професия, която е изоставил, мисля, че ще можете и вие като журналисти да видите нашите качества, заяви Цвета Караянчева.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ввв
  Отговор
  1 19:27  11.10.17
  Aaaa това точно е вярно
 • МММ
  Отговор
  2 19:42  11.10.17
  Горката, изоставила си професията за да спасява България. Отивам да си поплача.
 • Будалата
  Отговор
  3 19:49  11.10.17
  Това е най точното определение на тези продажници и измекяри.
 • Варна
  Отговор
  4 19:53  11.10.17
  Е кой си признава подобна истина? - Аз лично мисля, че декаденстската същност на Цвета, Борисов, Цветанов, Добрев, Тодоров, Биков и т.н. са изначални! Не ме разбирайте погрешно! - Те не са единствуните! Няма да си изкривя душата нито за Гергов, Гущеров, Масларова, Вилхем Краус и още много заслужили народни избраници.

 • ТИКВОЧА
  Отговор
  5 20:39  11.10.17
  ПОМАЧКА.
 • 6 22:28  11.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Аааа
  Отговор
  7 08:11  12.10.17
  Не думай !
 • кърджали
  Отговор
  8 16:17  12.10.17
  Като не сте такива ще отговорите ли колко бизнеса са затрити в Кърджали по ваша молба?
 • герберасите на власта
  Отговор
  9 14:43  13.10.17
  Не сте боклуци вие сте ГОЛЕМИ.....
 • Toti
  Отговор
  10 17:34  15.10.17
  Вярно е и още как
 • Хахаха
  Отговор
  11 18:43  15.10.17
  Ххахаха, Еми такива сте си всички гербврасти....боклуци...

Напиши коментар:


Публикувай