11 Октомври, 2017 19:20 2 130 110

Ген. Събев: Черно море стана руско езеро

  • съби събев-
  • русия-
  • черно море-
  • военни-
  • ту-22м

Защо и срещу кого Русия изгражда военен потенциал там, пита Събев

Ген. Събев: Черно море стана руско езеро - 1
Снимка: bTV

Генерал Съби Събев от Съюза на офицерите от резерва „Атлантик” направи любопитен коментар относно военния потенциал, който се гради в Черно море от страна на Русия. Събев определи Черно море като "руско езеро".

„Там има например бомбардировачи Ту-22М със среден обсег, които могат да достигнат от 2500 до 3000 км. Има крилати ракети, които могат да са носители на ядрено оръжие с обсег 2500 км”, изреди той.

„Русия реално в радиус от 2500 км от Крим може да държи всички градове и държави в Европа под прицел при една кризисна обстановка”, каза още ген. Събев.

„Някой пита ли Русия защо изгражда този потенциал и срещу кого го изгражда?”, допълни той.

Ген. Събев също опроверга информацията в медиите за създаване на черноморска флотилия, като подчерта, че няма нищо ново и се изпълнява решението, взето от НАТО на срещата на върха във Варшава през 2016 г.

„Никой не говори за постоянно разполагане на кораби в Черно море, просто ще има повече визити на натовски кораби във военните пристанища на България и Румъния”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ефрейтор

    45 17 Отговор
    Да те в генерала измислен!

    Коментиран от #2

  • 2 Чавдар войвода

    16 32 Отговор

    До коментар #1 от "ефрейтор":

    И защо е измислен генерала, бе ефрейторче?
  • 3 Тушибиян

    27 10 Отговор
    То тука няма 1 военен дето да е със знания и опит сите са с подарени звания и реално за нищо не стават
  • 4 МНОГО ЯСНО

    40 13 Отговор
    АМИ КЪТ БЪЗИКАТЕ МЕЧКАТА МОЖЕ И ДА СА ПОЛУЧИ КРИЗИСНА ОБСТАНОВКА.
  • 5 Бесен Язовец

    36 13 Отговор
    Ген.цирков запасняк НАТО се разширява и все повече се доближава до гр.на РФ разбирасе че Русия ще разполага стратегически силите си.Платен клакьор от цирка
  • 6 юрист

    17 38 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: „Русия реално в радиус от 2500 км от Крим може да държи всички градове и държави в Европа под прицел при една кризисна обстановка”, каза още ген. Събев...“ С две думи, този генерал ПОТВЪРЖДАВА моите коментари, че русия е насочила ракети срещу България. Време е ВСИЧКИ коментатори да се запитат- тогава КОГО И ЧИИ ДЪРЖАВНИ ИНТЕРЕСИ защитават руските тролове, които се представят за русофили в българските сайтове- държавните интереси на русия или държавните интереси на България? Прокуратурата или икономическа полиция няма ли да се заеме с установяване на точният източник на финансирането на руските тролове и проверка за извършено продължаващо престъпление?

    Коментиран от #7, #13, #106

  • 7 Фриман

    19 11 Отговор

    До коментар #6 от "юрист":

    Виждам само един трол в списъка. Сещащ ли се кой е това?

    Коментиран от #10

  • 8 Фриман

    32 7 Отговор
    Русия си изгражда защита и както се вижда получило й се. Всеки вече няколко пъти ще помисли, преди да нападне, дали се заслужава. Никой не иска край в взаимно унищожение и в това е сила на Русия. Ако сте виждали Русия да прави импорт на демокрация в някоя държава, споделете с мен. Повечето Руски оръжия от ново поколение са били тествани за пръв път в бойна ситуация в Сирия, в борба с терора!
  • 9 Варна

    18 5 Отговор
    Няма да давам оценка и квалификации на генерала защото при всички случаи знае повече от мен в тази област.

    -Това, което обаче стана ясно, че Борисов миналата година е излъгал!
    Въпросният генерал се оправда, че решението не е от вчера а от миналата година. - Сиреч това е стара работа и като такава е основанието да се случи без да задаваме въпроси!

    Много хубаво че се оправдава, но... - Това на практика означава, че Борисов е излъгал за миналата година, когато общественото мнение ескалира във връзка с този въпрос!!!

    - Помните ли за лодките и платноходките? Ония цървул от Банкя, който обясняваше как иска мир и е против!
    Излиза така че ни е излъгал всички!
    Това решение би трябвало да бъда подложена на обществено обсъждане и да има дебати.

    Сега същия пак се е скрил като мишка и мълчи като да не казвам какво!
  • 10 юрист

    7 25 Отговор

    До коментар #7 от "Фриман":

    Да - ти! Аз мога да докажа незабавно самоличността си в съда и чрез личната си, и чрез адвокатската си карта. Но в правомощията на ДАНС е установяване на самоличността и престъпната дейност на българските граждани, които са приели срещу заплащане да служат на чужда държава , в ущърб на държавните интереси и националната сигурност на Р. България, особено в този контекст Наказателен кодекс Чл. 105. (1) Който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да й служи като шпионин, ако не е извършил деяние по предходния член, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.
    https://lex.bg/bg/laws/ldoc/1589654529
  • 11 Трол

    25 6 Отговор
    Юристче,как са разценките при вас бе че ако плащат добре да мина и аз към вас

    Коментиран от #12

  • 12 юрист

    8 26 Отговор

    До коментар #11 от "Трол":

    Виж сега- не мога да публикувам адвокатската си тарифа, защото този сайт не е корпоративният ми сайт за онлайн адвокатски консултации, така, а в Закон за адвокатурата има изрична забрана за извършване на търговска реклама на адвокатите. Така, че- няма как да ги напиша тук. Обаче- ако искаш да знаеш колко плащат руснаците на българските изменници и предатели- задай официален въпрос на ДАНС и съгласно ЗАКОН ЗА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ може и да ти отговорят- предвид засиления ти финансов интерес към въпросната тарифа;)
  • 13 Бесен Язовец

    21 6 Отговор

    До коментар #6 от "юрист":

    Еееее вече прекаляваш с Кварцовата лампа

    Коментиран от #14

  • 14 юрист

    10 26 Отговор

    До коментар #13 от "Бесен Язовец":

    Нима? И си въобразяваш, че не можеш да бъдеш издирен от държавен орган на Р. България и можеш да си останеш анонимен и така да служиш на своята русия? Хм- наистина нямаш представа от БЪЛГАРСКАТА държавна машина и какво се случва, ако тя е задвижена да работи....

    Коментиран от #15, #16, #105

  • 15 Лафчи

    14 4 Отговор

    До коментар #14 от "юрист":

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 юрист

    7 24 Отговор

    До коментар #16 от "Бесен Язовец":

    Най- доброто нещо за Р. България е всички руски тролове и изменниците на България да си мислят като теб- нямало държава България, нямало българска държавна машина, тя не работила.... Направо ще ви се окръглят очите от изненада, когато установите чак в съда колко сте се лъгали и как тази държавна машина знае абсолютно всичко за вас и как налага държавната принуда спрямо вас:D:D

    Коментиран от #19

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Бесен Язовец

    23 6 Отговор

    До коментар #17 от "юрист":

    Тия работи дето ги пишеш са точно за да плашат мишлета като тебе,моето💜е на Русофил и страх не знае

    Коментиран от #20

  • 20 юрист

    6 21 Отговор

    До коментар #19 от "Бесен Язовец":

    Съдържанието на сърцето ти не интересува никого. По-важното е дали извършваш шпионска дейност в полза на русия от територията на България, дали си български гражданин, дали си руски гражданин и по какъв повод пребиваваш в Р. България...

    Коментиран от #23

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 На каквото си постелиш на това ще легнеш

    25 4 Отговор
    А генерала що не пита тези американски бази в БГ и Румъния и тези противоракетни щитове кой ги изгражда и срещу кого ги изгражда? Русия много ясно и многократно беше предупреждавала , че ще действа симетрично на приближаването до нейните граници , щото преди това едни други вече са приближавали, та даже и понаминали при тях. И генерали бъдете като мъжете , знаете за какво става въпрос , поне не плачете, че ставате смешни.

    Коментиран от #24

  • 23 Бесен Язовец

    20 4 Отговор

    До коментар #20 от "юрист":

    Ама рзбирасе че съм шпонин и докладвам директо в Кремъл за писледно докладвах че БГ.армията от 14 000 е станала 13 999 д.и имат нови безмоторни истребители 5 бр.които ги издига самолет Месершмит от ВСВ нещо др.искаш ли да знаеш?
  • 24 юрист

    5 16 Отговор

    До коментар #22 от "На каквото си постелиш на това ще легнеш":

    “...Публикувано във факти.бг: А генерала що не пита ...и тези противоракетни щитове кой ги изгражда и срещу кого ги изгражда?“ Много ясно беше казано от нато- ПРО ЩИТЪТ Е ЗА ЗАЩИТА НА БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ ОТ ИРАНСКИТЕ БАЛИСТИЧНИ РАКЕТИ! Още ли ще твърдиш,че болонката на русия- иран, НЕ прави опити с балистични ракети, м? Защото събитията върло те опровергават! Смени си руската опорна точка, защото точно тази, която си написал в цитата си, противоречи на ФАКТИТЕ, а именно- 1. Иран проведе успешно изпитание на нова балистична ракета 23-09-2017 http://eurocom.bg/news/article/iran-provede-uspeshno-izpitanie-na-nova-balistichna-raketa 2. Иран потвърди, че е извършил изпитание на балистична ракета 1 февруари 2017 16:21 https://dariknews.bg/novini/sviat/iran-potvyrdi-che-e-izvyrshil-izpitanie-na-balistichna-raketa-2000632
  • 25 О юристката

    19 5 Отговор
    O, "юристката" отново плюе по Русия.
    Хората те питат за разценката не на
    юрист не се прави на ударена, защото виждат колко смешни и жалки изказвания правиш

    Коментиран от #28, #29

  • 26 Mercedes-Benz

    9 14 Отговор
    Не му завиждам на този генерал, сега рублофилските тролове ще го изядат във всички новинарски сайтове където могат да се пишат коментари!
  • 27 Скорпион29

    13 6 Отговор
    Това е някакво мазно шапкарче което прекалява с чашката и за малко кинти за ракйица си е продал фурашката на някоя фондация.
  • 28 юрист

    6 15 Отговор

    До коментар #25 от "О юристката":

    Ми като твърденията ми са смешни и жалки, ги опровергай, като публикуваш официални писмени документи, които доказват, че лъжа, а? Или НЕ МОЖЕШ, защото те не съществуват в правното пространство, а?:) Простото писане “Ти лъжеш“ НЕ Е доказателство за абсолютно нищо, докато не го подкрепиш с ФАКТИ, които ДОКАЗВАТ , че аз лъжа! Обаче- не само, че не лъжа, ами и моето становище е подкрепено от изказването на въпросния генерал от статията. Никой не те задължава да ми вярваш, обаче- БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ ТИ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ, А ТИ- СЛЕПЕЦЪТ, ПРОДЪЛЖАВАШ да вярваш на русия , а не на БЪЛГАРСКИЯ генерал. Това ми е достатъчно, за да разбера, че поне единият ти родител НЕ Е българин, а руснак и това е истинската причина да впрваш на терориста путлер, а не на БЪЛГАРСКИЯ генерал! Само, че- хората като теб- с 1 родител- руснак, СТЕ МАЛЦИНСТВО спрямо етническото БЪЛГАРСКО мнозинство, които сме 85% от населението на България и на които И ДВАМАТА родители са етнически българи. За това ако на нас ни поставиш въпроса- коя държава поставяш на върха, за нас това е БЪЛГАРИЯ, а за теб НА РАВНО МЯСТО на върха са русия и България, просто защото КОРЕНИТЕ ти са и руски. Въпрос- ако стане война и БЪЛГАРИЯ трябва да бъде ЗАЩИТАВАНА ВОЕННО ОТ РУСИЯ, ТИ НА ЧИЯ СТРАНА ЩЕ СЕ БИЕШ- НА СТРАНАТА НА БЪЛГАРИЯ ИЛИ НА СТРАНАТА НА РУСИЯ? Не ти се иска да отговориш, защото в сърцето ти НАДДЕЛЯВА любовта ти към руските ти корени, нали?;) Е - при нас, българите, с 2ма родители- единствено българи, НЯ

    Коментиран от #32, #34, #104

  • 29 юрист

    6 18 Отговор

    До коментар #25 от "О юристката":

    НЯМА СЪМНЕНИЕ, НЯМА ПРОТИВОРЕЧИЕ , НЯМА И СЯНКА НА СЪМНЕНИЕ- за нас БЪЛГАРИЯ е на ПЪРВО МЯСТО и ЩЕ ОТБРАНЯВАМЕ БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ ВСЕКИ ВОЕНЕН АГРЕСОР, ДОРИ И ТОЙ ДА Е РУСИЯ, понял?

    Коментиран от #30

  • 30 До Ю

    20 4 Отговор

    До коментар #29 от "юрист":

    Русия не носи "демокрация" по света, капиш? агресори са ви в главите само, отрочета на Сорос

    Коментиран от #31

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 СЛАВА РОССИИ !

    17 7 Отговор
    СЪБИ ТИ КАКЪВ ГО ДИРИШ В РЕЗЕРВ " АТЛАНТИК " , НАЛИ СИ В БЪЛГАРИЯ. ЩОМ СИ С АТЛАНТИК , ДОБРО НЕ ЧАКАЙ, БЪДЕЩЕ ТВОЯ АТЛАНТИК У НАС НЯМА А И ТИ СЪЩО. ДЕТО Е МОСКВА ТАМ СМЕ НИЕ - ДЕТО НЕ СМЕ ПРОДАЖНИ И НЕ СМЕ ГЕНЕРАЛИ. С МОСКВА ПО КРЪВНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ, ПО КУЛТУРА, ВЯРА И ИДЕОЛОГИЯ И ТАКИВА ОСТАВАМЕ В ДОБРИ И ТРУДНИ ВРЕМЕНА. А ТИ , АКО ЩЕ И ФЕЛ- МАРШАЛ ДА СИ СИ ПРОДАЖНА ШКУРА И ВУНИШ.
  • 34 Бесен Язовец

    17 4 Отговор

    До коментар #28 от "юрист":

    Това че е генерал изобщо не означава че не е лъжец мн.си наивна в такъв случай и се лъжеш по ,,авторитети" точно такива като тоя са избрани не случайно за да лъжат точно такива като тебе

    Коментиран от #35

  • 35 юрист

    6 17 Отговор

    До коментар #34 от "Бесен Язовец":

    “...Публикувано във факти.бг: Това че е генерал изобщо не означава че не е лъжец...“ О.К.- сега, хайде ДОКАЖИ , ЧЕ ЛЪЖЕ! АКО ИМАШ документи, които подкрепят твърдението ти, че лъже, ги публикувай- ама ДОКУМЕНТИ, а не клипчета от нета или твои твърдения или думите “ Ама той лъже, но аз не мога да докажа , че лъже, защото само си мисля , че лъже и това е мое лично мнение“....Дай факти, които доказват, че този генерал лъже!

    Коментиран от #37

  • 36 ТАКА

    19 4 Отговор
    Значи НАТО има 50 ядрени бойни глави в Инджирлик, а защо се въоръжава Русия. Господин генерал вие как мислите!?
    И само вие ли не виждате новия източен фронт или си мислите, че всички сме глупаци.

    Коментиран от #38

  • 37 Бесен Язовец

    15 4 Отговор

    До коментар #35 от "юрист":

    Веднага ще ти кажа че лъже какви европейски градове на Изток на 2500 км и на Юг?? Ти Европа знаеш ли каде свършва изобщо тогава и НАТО се точи на Русия щом се приближава към границата и.

    Коментиран от #39

  • 38 Бесен Язовец

    13 5 Отговор

    До коментар #36 от "ТАКА":

    Същата история като със С.К и знеш ли какво се случва обеждават бургер нацията че им трябват колкото се може повече оръжия и ВПК пълни гуша с$ от бюджета за отбрана

    Коментиран от #41

  • 39 юрист

    5 15 Отговор

    До коментар #37 от "Бесен Язовец":

    “...Публикувано във факти.бг: Веднага ще ти кажа че лъже какви европейски градове на Изток на 2500 км и на Юг??...“ Публикувано във факти.бг:
    „Там има например бомбардировачи Ту-22М със среден обсег, които могат да достигнат от 2500 до 3000 км. Има крилати ракети, които могат да са носители на ядрено оръжие с обсег 2500 км”, изреди той.
    „Русия реално в радиус от 2500 км от Крим може да държи всички градове и държави в Европа под прицел при една кризисна обстановка”, каза още ген. Събев....“ А сега коментирай ТЕЗИ думи и докажи, че са лъжа! Посочи- на колко морски мили или км. по въздушен път, се намира град Симферопол- летището му, който град се намира в Крим, спрямо Варна?

    Коментиран от #43

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Точно така

    13 3 Отговор

    До коментар #38 от "Бесен Язовец":

    http://pogled.info/svetoven/tramp-e-poiskal-desetkratno-uvelichenie-na-amerikanskiya-yadren-arsenal.89982


    Тръмп е поискал десеткратно увеличение на американския ядрен арсенал

    Но моля обясни го това на юристката, защото си вярва, че е убедителна

    Коментиран от #44

  • 42 Скорпион29

    18 3 Отговор
    Крим е мн.важна стратегическа ВМБ на Русия връзка със Средиземно морето от там индйски и Атлантически окен и е вход към Русия вие какво очаквате да не е въоръжена до зъби ли?
  • 43 Бесен Язовец

    17 7 Отговор

    До коментар #39 от "юрист":

    Това е Русия бе това не тие смешната държава България която има два делтапланера със камуфлажен цвят 18 000 000 кв.км.се пазят така от алчни ръчички.

    Коментиран от #45, #48

  • 44 юрист

    4 12 Отговор

    До коментар #41 от "Точно така":

    Алооо- ракетите НЕ ДОСТИГАТ ТЕРИТОРИЯТА НА САЩ, НО СА НАСОЧЕНИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ! Какъв сащ те патил, като сащ са на 10 000 , АКО НЕ И ПОВЕЧЕ КМ. ОТ КРИМ И РУСКИТЕ РАКЕТИ В КРИМ?

    Коментиран от #46, #51

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Бесен Язовец

    14 4 Отговор

    До коментар #44 от "юрист":

    Еми да докато има бази на САЩ в БГ.и ние сме мишена нали се сещаш че САЩ ако си омешат гащите с Русия и ние ще го хапнеме нещо да предложиш като решение? щото аз знам само едно?

    Коментиран от #50

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Бесен Язовец

    7 5 Отговор

    До коментар #45 от "юрист":

    И това всичко написано от една продажница ти си апсолютен ОКСИМОРОН
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Жалко

    4 6 Отговор

    До коментар #44 от "юрист":

    ти отговаряш неадекватно

    Коментиран от #54

  • 52 Бесен Язовец

    13 4 Отговор

    До коментар #45 от "юрист":

    Точно такива като тебе направиха България да изглежда смешна и дружките ти от З.Е да я оприличават на кенеф
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 хаха

    15 2 Отговор

    До коментар #59 от "юрист":

    Ма ти ни изкара всички тук не българи :)

    Коментиран от #66, #110

  • 62 Киро 2

    4 19 Отговор

    До коментар #60 от "Бесен Язовец":

    Такива ритници ще ти вкарам в руския задник че директно ще извърчиш към Сибир.

    Коментиран от #64

  • 63 Онли Макя

    0 3 Отговор
    Затва пък Луната е македонска! Ауп!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Д-р Снагълс

    13 5 Отговор
    Ъхъ така си и мислех бг.соросите страдат от невропатична параноя спрямо Русия
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Гоуст

    4 10 Отговор
    Хора, направо недоумявам бе: насочват ракети към ВАС, към България и вие се радвате ???

    Коментиран от #68, #70

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Гоуст

    5 15 Отговор

    До коментар #68 от "Бесен Язовец":

    Марш в русия, български предател!

    Коментиран от #71

  • 70 стоян георгиев

    4 17 Отговор

    До коментар #67 от "Гоуст":

    знаеш ли кво казва селянин дето е станал комунист на 10 ти септември след като са го избрали за шеф на ткзс то?казва:аз за партията и маика си ша заколя!!!
    та бесния е от същия джинс.готов е за русия да пожертва българия барабар с родата .тва го наричат русофилиците патриотизъм!
  • 71 Знаещ

    13 3 Отговор

    До коментар #69 от "Гоуст":

    А накъде сочат американските ракети разположени в България? И ако сочат към Русия накъде е нормално да сочат техните ракети? По скоро въпроса е защо не сочат към Турция нашите ракети? Ердоган наскоро каза че милее за Кърджали. Няма друг политик в света, който така открито да заявява претенции към друга държава.

    Коментиран от #72

  • 72 Гоуст

    2 10 Отговор

    До коментар #71 от "Знаещ":

    Ердоган да се нареди на опашката... зад Русия, че най-големите претенции за територии идват от там. Взеха Крим, сега сме наред и ние.

    Коментиран от #74

  • 73 no name no face no number

    11 3 Отговор
    Тоя що не си гледа собствената паница ями наднича в Руската. Тона, че НАТО е обградила от всички страни Русия трудно ли му е да го види или се прави на ударен.
  • 74 Знаещ

    12 4 Отговор

    До коментар #72 от "Гоуст":

    Крим е отделен от Русия и даден на Украйна от украинеца Хрушчов през 50-те години по време на ссср. Нормално е ако не се признават комунистическите деяния да не се признава и този акт. Руснаците никога няма да ни нападнат. Те нямаха бази в България даже по време на социализма. Сега също е без значение за нас дали Щатите имат бази защото след като сме в НАТО, ако някоя страна извън НАТО ни нападне те ще ни защитат. Все пак нашата армия също е натовска. Базите на американците в България им трябват при евентуален конфликт между Русия и САЩ ние да поемем първия удар и да бъдем унищожени и към САЩ да полетят по-малко ракети. Буквално сме приготвени за пушечно месо. Но това е нормално. Повечето американци не знаят къде е България и със сигурност предпочитат нас да ни заличат отколкото тях.

    Коментиран от #75, #78

  • 75 Гоуст

    2 6 Отговор

    До коментар #74 от "Знаещ":

    Хахха ми и България е била турска... логиката на яйцето или кокошката е първа.

    Коментиран от #77, #80

  • 76 Бесен Язовец

    9 3 Отговор
    Тия 4 бази руснаците ще ги изтухат с една пръ..я от БГ. А руските ракети са там за да си пазят границата а за параноиците си има спец.заведения които предлагат проф.помощ сори не съм психиятър и не мога да ви по помогна
  • 77 Знаещ

    2 5 Отговор

    До коментар #75 от "Гоуст":

    Публикувано във факти.бг: Руснаците никога няма да ни нападнат. Те нямаха бази в България даже по време на социализма. Сега също е без значение за нас дали Щатите имат бази защото след като сме в НАТО, ако някоя страна извън НАТО ни нападне те ще ни защитат. Все пак нашата армия също е натовска. Базите на американците в България им трябват при евентуален конфликт между Русия и САЩ ние да поемем първия удар и да бъдем унищожени и към САЩ да полетят по-малко ракети. Буквално сме приготвени за пушечно месо. Но това е нормално. Повечето американци не знаят къде е България и със сигурност предпочитат нас да ни заличат отколкото тях.

    Коментиран от #79

  • 78 Бесен Язовец

    3 4 Отговор

    До коментар #74 от "Знаещ":

    А на тебе ще ти кажа че Русия разполага със 8500 ядрени глави и дали ще паднат в САЩ 600 или 1600 е все у г..з така че теориятати за първата вълна не струва

    Коментиран от #81

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Знаещ

    1 5 Отговор

    До коментар #75 от "Гоуст":

    Този коментар е достатъчен да покаже умственото ти развитие. Мъчно ми е за теб. Честно.

    Коментиран от #82

  • 81 Знаещ

    8 2 Отговор

    До коментар #78 от "Бесен Язовец":

    Важното е, че като има американски бази в България и ние ще го отнесем без да сме виновни. Само, че соросите не виждат по далече от носа си и крякат от възторг когато се дупим на еврогейовете и краварите.
  • 82 Гоуст

    3 7 Отговор

    До коментар #80 от "Знаещ":

    Единствения ти довод - "Крим бил руски и точка", като нямаш други доводи и почваш да обиждаш.

    Ще ти кажа на теб, и на всички тролове, защитаващи чужди интереси: заминавайте си по Русия, по САЩ и по на майк**** в ****, защото България няма нужда от вас!

    Коментиран от #83, #84, #92

  • 83 Знаещ

    4 3 Отговор

    До коментар #82 от "Гоуст":

    Има, защото аз плащам много сериозни данъци в България, а ти? Като въобще нямам предвид данък върху смешна заплата от 1000-2000 лева. Не казваш нищо за пушечното месо, в което ни превръщат американците. Защо? Моля те отговори аргументирано на другия ми пост.

    Коментиран от #85, #90

  • 84 Бесен Язовец

    3 1 Отговор

    До коментар #82 от "Гоуст":

    Значи ти хващаш към САЩ
  • 85 Гоуст

    4 0 Отговор

    До коментар #83 от "Знаещ":

    Ми така е. Никой не ни мисли доброто, особено "великите сили" Англия, Франция и САЩ. Примери в историята назад колкото щеш... ако не бяха тези, до сега да сме с граници близки до 3 морета.

    Света не е черно и бяло, позитивно и отрицателно, Русия и САЩ. Отвори си очите ясен безовец

    Коментиран от #87, #88

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Знаещ

    8 2 Отговор

    До коментар #85 от "Гоуст":

    Точно заради тези три морета съм благодарен на руснаците. Поради това, че техния интерес е съвпадал с нашия са ни освободили и са искали България да е на три морета. Сан Стефанския мирен договор пропада защото Англия заплашва с война обезкървена вече Русия, ако настоява да се спази договори и имаме огромна територия включваща цяла днешна Македония и части от Албания, Гърция и Турция. Единствено руснаците са искали да си възстановим всички земи и да сме силна славянска и православна държава с големи територии. Англичани, французи, италианци и австрийци скачат срещу нас и застават на страната на Турция. Как да ги обичам?

    Коментиран от #109

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Бесен Язовец

    5 2 Отговор

    До коментар #86 от "юрист":

    Докато подкрепяш докладчета фалшиви мизерни президенпета като Р.П докато целуваш ръката на Д.С и докато каниш натовски войници в родината така ще е дано ти излезнат торбички под очите от безсъние и страх

    Коментиран от #91

  • 90 юрист

    2 7 Отговор

    До коментар #83 от "Знаещ":

    “...Публикувано във факти.бг: Има, защото аз плащам много сериозни данъци в България...“ Така ли? Да не си златев, м? И КОЛКО лева плати лукойл на бг. държава като данък печалба за 2010,2011 и т.н. до днес? КАКВИ ДРУГИ фирми за производство на стоки държите руснаците в България, че да ни навираш НЕПЛАТЕНИТЕ си данъци към държавата в очите? Да не би да имаш собствена руска ядрена централа на територията на България и фирмата ти да откупува отработеното ядрено гориво от нея? Изобщо - ти кой си? Някоя креатура на шаренкова? Я си кажи името на фирмата, да я проверя в ТР и да видя финансовият ти отчет за 2016 г. и колко данъци си платил на българската държава? Ако нямаш какво да криеш, що не го напишеш,м?

    Коментиран от #93, #97

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 юрист

    2 7 Отговор

    До коментар #82 от "Гоуст":

    “...Публикувано във факти.бг: Ще ти кажа на теб, и на всички тролове, защитаващи чужди интереси: заминавайте си по Русия, по САЩ и по на майк**** в ****, защото България няма нужда от вас!...“ БРАВО!
    ++++++++++++++++++++++++++++++!
  • 93 Бесен Язовец

    6 3 Отговор

    До коментар #90 от "юрист":

    Лукойл платиха толкова колко САЩ за базите които ни првърнаха в мишена

    Коментиран от #95

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 юрист

    2 8 Отговор

    До коментар #93 от "Бесен Язовец":

    Твоят лукойл УМИРА, до 1 - 1.5 години сте АУТ от България. Достатъчно руснаците крадохте от българският народ! Време е обаче ВСИЧКИ руснаци- заедно с внуците на бежанците- белогвардейци, които България е приела, да бъдете ИЗРИТАНИ от българската държава, защото действате против интересите на България. Като толкова любите Проссия, чий го държите в България,а? Идвате, за да крадете от българския народ- така, както го правихте от 1944 до 2000 г., но- вече няма да е така. Такава сопа ви чака, че свят ще ви се завие...
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Знаеш

    4 1 Отговор

    До коментар #90 от "юрист":

    Моля те да се обзаложим, че плащам в пъти повече от теб данък печалба, корпоративен данък и ДДС. Сумата ще я дарим на дом за сираци. Ще те помоля само да е поне 3-4000 лева. По-малко ще е гавра с децата. За Лукойл си спомням, че преди време нашия премиер беше споменал за милиарди под формата на осигуровки, ДДС и други. Сигурен съм, че не лъже. Със сигурност е много повече от сумата, която ни плащат американците за базите си. Упс. Те май нищо не плащаха. Плащат в Гърция, Италия, Англия и къде ли не в Европа, а на нас не. Сигурно сме им се видяли по-богати от англичаните. Ахахахаха.

    Коментиран от #98, #99

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Пак глупости

    6 0 Отговор
    Чужди бази, логистични центрове, бойна техника, мащабни учения, ракетни установки в задния двор на Русия, а после защо те и с какво право засилвали присъствието си в собствените си граници?!
    Странни вълнения има генерала.
    А, ако това се случи непосредствено до територията на ФАЩ... ще надуят вой отвъд луната!

    Коментиран от #108

  • 103 Един

    4 0 Отговор
    "Генерале" продажен ,
    А КАКВА РАБОТА ИМАТ АМЕРИКАНСКИТЕ КОРАБИ В ЧЕРНО МОРЕ ???

    Оправдаваш правителство, генерален щаб или искаш "американска мечта" ?
  • 104 Фриман

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "юрист":

    Къде са ти факти за това, че някой шпионира за Русия и то в жълтото сайтче? Ако си толково запозната с закони, би трябвало и да знаеш какво е клевета! Бездоказателно обвеняваш хора в шпиониране, без да имаш представа кои са. Поне някакви доказателства представи за това. Направи частно раследване, ннзнам ли какво, когато ще имаш доказателства, ще отваряш устата, а сега мълчи по-добре, че ставаш за смях! Засега живеем все още в демокрация и имам право да изказвам мислите си свободно и се надявам на някой да са полезни, на тези които знаят какво е добре за България. Лично аз живея в България и я обичамю зная история на народа, имам представа кой път да поема държава за да запази независимоста си. И Русия обичам също, защото това е моя родна култура и не се отказвам от нея, въпреки че даже не съм бил гражданин на РФ. Всеки си избира сам. Лично аз харесвам политика на Путин, прави Русия по-силна и в икономически и в военнен план. Бих искал и нашит4 политици да мислят за държава и да правят всичко за нея!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Гогата

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "юрист":

    Генерале, къде ти е армията? А помниш ли клетвата си в БНА? Тя задършваше така:
    ...Ако наруша тази моя тържествена клетва, нека ме постигне суровото наказание на закона на Народната република и всеобщата омраза и презрение на трудещите се.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Румяна Костова

    0 0 Отговор

    До коментар #102 от "Пак глупости":

    Изпревари ги Путин с Крим,не можаха да се намърдат на мястото на Руския флот там,затова злобее НАТО.А генералчето като е толкова добре с аритметиката ,да брои корабите на американците и ученията,които провеждат под прозореца на Русия.
  • 109 Румяна Костова

    0 0 Отговор

    До коментар #87 от "Знаещ":

    Руснаците имат интерес на балканите да има силни и невраждуващи помежду си славянски държави.Уви,настроиха ни едни против други и ето,всички сме колонии на Америка.
  • 110 Румяна Костова

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "хаха":

    Пази Боже България от такива юристи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове