895 4

Проговори пребилият акушерка заради плацентата на новородено

Владимир Стоянов отрича да е имало побой и да е виновен за каквото и да било

Стопкадър: NOVA
Стопкадър: NOVA
Константин Карагьозов

След два месеца мълчание проговори мъжът, за който е обвинен в побой над акушерка от „Шейново”. Тогава доктор Гагова сериозно пострада, след като отказа да даде плацентата на новороденото му дете.

Според Владимир Стоянов, познат като Владо Плацентата, побой не е имало, а родилката не е негова жена.

„При мен всичко е наред. Аз съм успешен във всяко отношение. Имам амбиция да живея по-дълго. Имам познанията и специалността как да помогна на себе си и на много хора. Няма как да ме е срам за нещо, което не съм извършил”, заяви Владимир Стоянов пред "Нова телевизия".

И прехвърли обвиненията към д-р Гагова: „Може тя да е знаела, че там няма камера и да го е нападнала в гръб на стълбите и той да се защитил. Няма доказателства въобще да е имало побой”.

И казва, че ако се докаже, че е невинен, ще иска да му се изплати обезщетение.

„Не се чувствам виновен. Не съм направил нищо лошо на никого. Доколкото разбирам, хора са видели скандал, значи, че тази жена е видяла, че един родител е искал да направи най-доброто за детето си. Значи този човек е истински баща”, добави Владимир Стоянов.

В момента Владимир Стоянов е на свобода с мярка "подписка".

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • мдааа
  Отговор
  1 11:15  12.10.17
  Българският съд обича такива !
 • гост
  Отговор
  2 12:05  13.10.17
  уф трябва ни старите разпитващи, от бай тошево време, да ги вкарат и двамата в по една малка тъмна стаичка и да си изкарат всичко какво е станало по какъвто начин те си знаеха. Какво е това 2 месеца по-късно "може тя да го е нападнала, няма там камери"
 • goni
  Отговор
  3 14:34  13.10.17
  100% тя го е нападнала!:) Знам една акушерка дето е пребила сума ти бащи дето не са такива защото са желаели най-доброто за детето си, което не от тях и там не е имало камера за да снима как те не могат да се защитят от нападението!:) Славо Богу! Човекът е успял! Най-после някой истински Мъж да сложи край на тази порочна практика!:) Дано Българският Съд отсъди справедливо и го възнагради богато!:) Сигурно така и ще стане! Амин!:)
 • Голям прос
  Отговор
  4 13:26  15.10.17
  Аз ако съм на мястото на съпруга и, ще го срещна някъде в тъмното и ще му начупя тъпата тиква. И ще съм в правото си като съпруг. Той нали бил в правото си на баща. Има си неписани закони, другите като не вършат работа.

Напиши коментар:


Публикувай