1 037 3

Започва ремонтът на пътя Поморие-Ахелой

Ще бъде изградено второ платно на 5-километровия участък

Започва ремонтът на пътя Поморие-Ахелой
Снимка: Shutterstock
Константин Карагьозов

Днес (13 октомври), започва реконструкцията на 5-километровия участък от първокласния път Слънчев бряг – Бургас, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“. Със средства от републиканския бюджет ще се изгради второ платно в отсечката между Поморие и Ахелой.

На символичната първа копка ще присъстват министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Дончо Атанасов.

Изпълнител на строително-монтажните работи е „Пътстрой Бургас“ ЕООД. Строителният надзор ще осъществява „Ен Ар Консулт“ ЕООД. Авторският надзор ще е на „Виа план“ ЕООД.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • PfF
  Отговор
  1 22:35  12.10.17
  Много рано си пускате новините за утре, все още сме 12 октомври 22:30мин.
 • Японеца
  Отговор
  2 22:41  12.10.17
  Без да иска я е пуснал, подготвил се е за утре с написано домашно! Това е добра новина, че там не се трае от задръстване! Цяла Варна пътува от там за София.
 • ШмъркАн
  Отговор
  3 00:07  13.10.17
  Днес 12.10 около 20:00 минах от там не видях и една строителна машина. Няма да се учудя ако там по документи са изсипани вече 30 млн лева за ремонт.

Напиши коментар:


Публикувай