4 149 6

Рибари седнаха да пият, сбирката им завърши със смърт

Мартин Христов

Гостуването на четирима авери на 47-годишния П.Д. в дома му в Ахтопол приключи на разсъмване с показания пред Гранична полици, дознатели и съдебни лекари и смърт, съобщава "Флагман".

На свечеряване вчера петимата решили да седнат в двора на домакина и да се почерпят по случай започващия рибен сезон. Хапнали, пийнали, но решили, че е още рано да минават на вино и бира, заради което доайенът на компанията взел поредната празна каничка за ракия и се качил на втория етаж на хубавата си къща, за да долее от миналогодишната домашна реколта, съхранявана в голяма стъклена дамаджана.

Тръгвайки по стълбите обратно с 300 гр от безценната пламенна течност в ръце, домакинът се препънал на най-горното стъпало и се строполил на площадката между първия и втория етаж.

Отвън аверите му напразно го чакали да излезе, за да напълни отново чашите им и започнали да се чудят защо не се връща.

Намерили го по очи вътре и опитали веднага да му дадат бърза помощ, въпреки че очевидно нямал пулс. Те извикали Бърза помощ от Царево. Фелдшерът само констатирал смъртта. Тъй като не било ясно какво точно се е случвало в двора и къщата на мъртвия, на място са дошли първо гранични полицаи, тъй като се намирали на близо, и започнали разпити на подпийналата компания.

До сутринта се изяснили всички обстоятелства около мистериозната смърт. Домакинът просто ударил фатално главата си и счупил вратните си прешлени при падането от високата стълба.

Няма данни за насилие.

Бургас / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Простотията няма край
  Отговор
  1 13:46  12.10.17
  Простотията е по хората, за една кана ракия се е утрепал като куче...
 • Ей Марто
  Отговор
  2 14:12  12.10.17
  Ти като приказка го разказа това .
 • Марто
  Отговор
  3 17:00  12.10.17
  И аз ям
 • Бат Мишо
  Отговор
  4 18:17  12.10.17
  поклон пред геройски загиналия ,да донесе на четата още по една ракия.....преди да го хулите се замислете вие за какво ще умрете - на стари год с пълни памперси докат роднините викат тос ня ли да спре да яде хляба дъртака и да дава наследството...... Айди койт не се е напивал и падал да сложи първия минус просто е паднал на кофти кофти място
 • dynamo
  Отговор
  5 18:20  12.10.17
  Г-н Мартин Христов ( автор на статията) интелигентен вид имате на снимката. Но никой не " дава бърза помощ" , правилният израз е: " оказва първа помощ" . Като дете от детската градина се изказвате.
 • Неканен Но Гост
  Отговор
  6 10:53  14.10.17
  Най вероятно нито снимката нито името отговарят на профила на автора (разказвача) на тази история.

Напиши коментар:


Публикувай