1 295 9

Волен Сидеров зове Валери Симеонов: Никакви оставки!

За два дни да напусна родината и някой изпада в истерия, пише лидерът на "Атака"

Снимка: БТА/Архив
Снимка: БТА/Архив
Константин Карагьозов

Волен Сидеров призова лидера на НФСБ Валери Симеонов да не подава оставка заради разразилия се скандал с журналиста Виктор Николаев. Председателят на "Атака" е категоричен, че коалиционният му партньор не е сторил нищо нередно.

Сидеров призова Симеонов, че трябва да се бори с "необективната и поръчкова журналистика", както го е правил самият той в продължение на 12 години.

Публикуваме позицията му без редакторска намеса:

"За два дни да напусна родината и веднага някой започва да истеризира. Човек не може да си направи спокойно сватбеното пътешествие. До мен достигна новината, че от ДПС са поискали оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Без ясна причина. Защото бил националист. А националисти не можело да има в управлението на европейски държави. Само, че Словакия я управляваха националисти, когато беше домакин на Евросъюза. Полша и Чехия също ги управляваха националистически партии. А какъв друг, освен националист, е Виктор Орбан, който следва националния си интерес, дори и в противоречие с Брюксел. Всеки добър политик трябва да бъде патриот, националист, което значи да следва интереса на своя народ и държава. Така че, исканията за оставки в момента нямат основание. Призовавам Валери Симеонов да не подава оставка! А, като се върна ще седнем да говорим, и да му разкажа за моята 12-годишна борба с необективната и поръчкова журналистика. Никакви оставки! Ние, патриотите, сме във властта, за да вършим добри неща за България. За няколко месеца досега бяха свършени такива, добри неща, и това ще продължава".

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Чао Банбини Волерини
  Отговор
  1 14:25  12.10.17
  Ах ти предател мазен,въртиг@з.
 • Хасан
  Отговор
  2 14:25  12.10.17
  Отвори се ловния сезон за пъдпъдъци и псевдопатриоти...бой по тях
 • ЗЕВС
  Отговор
  3 14:35  12.10.17
  ПАТРИОТ Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква за туй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.
 • Владо
  Отговор
  4 15:25  12.10.17
  Абе,то вече на човек му се повръща! А!

 • Владимир
  Отговор
  5 15:28  12.10.17
  То вече на човек започва да му се повръща
 • бббббб
  Отговор
  6 15:33  12.10.17
  Всички са се овъртели като свински черва.Мафия не се напуска ей така.
 • Ник
  Отговор
  7 20:25  12.10.17
  Няма да скрия, че съм гласувал за патриотите заради най- различни мотиви, въпреки че не харесвам нито Симеонов нито Сидеров... След последната коалиция и превръщането им в кучки на Борисов, шанса да гласувам втори път за тях клони към "0".

  Коментиран от #9

 • Лили
  Отговор
  8 20:41  12.10.17
  ХАСАНЕ, като не ти харесва в България иди в Турция, там ще ти постелят и ще се чувстваш по-добре!!!
 • Патриот
  Отговор
  9 16:07  14.10.17

  До коментар #7 от "Ник":

  Аз също. Мисля си обаче сигурно е трудно да правиш благо на родината, докато си в комбина с родопродажник началник. Обзалагам се, че следващите избори ЦРУ и Европа няма да позволят да влязат патиоти във властта. За това отново бих гласувал за тях. Ако бяха първа сила може би щяха да бъдат по-дейни. МОЖЕ БИ!

Напиши коментар:


Публикувай