3 161 9

Антон Тодоров съди "Господари на ефира" за 50 000 лева

Венцислав Михайлов

Бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров е дал под съд предаването "Господари на ефира", а искът му срещу тях е за 50 000 лева. Това разкри самият Тодоров във „Фейсбук“.

Той завел иска си, след като на 29 юни в предаването негова снимка била показана редом до тези на Химлер и Хитлер, а лицето му било монтирано върху кадри на нацисти в униформи. По съвет на адвоката си той не трябвало да общува с екипа на предаването, затова и не искал да приеме скункса от Боби Ваклинов.

Нека обясня нещо във връзка с предаването "Господари на ефира", написа бившият депутат в социалната мрежа. „Водя гражданско дело срещу тях с иск 50000 лв. Моят адвокат заведе делото заради тяхно предаване от 29 юни, в които в продължение на 5 мин. показваха мои снимки до Химлер и Хитлер, показваха видео колажи с моя снимка върху тялото и униформата на нацистки военнопрестъпници, докато подчертаваха, че те са виновни за смъртта на 6 млн. евреи.

И още други простотии. По съвет на моя адвокат аз не трябва да разменям реплики с техните репортери, камо ли да взема скункс. Обратното може и ще бъде използвано в моя вреда на съдебния процес. Само да добавя, че държавната такса за такъв иск е 2000 лв.

Добавете и адвокатските хонорари и тогава ще Ви стане ясно защо не проявявам "чувство за хумор", както се дивят някои. Разберете нещо много просто - никой досега не е бъркал така дълбоко и болезнено в онова, което наричам икономически досиета на прехода. Олигархията и крадльовците, които ви ограбваха през тези 28 години са в основата на безпрецедентната атака срещу мен. Това само глупак или откровено необективен човек може да не го е осъзнал. Та вижте вчерашния "протест" на журналисти - там половината бяха от сектата на Прокопиев.

Другите бяха службаши на още двама олигарси, с повдигнати обвинения за десетки милиони. Нима е толкова трудно да се види оставеното на масата?“ От друг пост става ясно още, че Антон Тодоров започва работа в централата на ГЕРБ. Той ще изпълнява функциите на „съветник“ на народните представители.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 16:56  12.10.17
  Сега вече не е на депутатската софра и се чуди откаде да искара кинти а корема почва да скърца и зима иде а кюмура си върви
 • Гоуст
  Отговор
  2 17:09  12.10.17
  Външността му е отвратителна... А за вътрешността да не говорим
 • Аааа
  Отговор
  3 17:42  12.10.17
  Тончо , остави медиите , ще удариш на камък .
 • юрист
  Отговор
  4 17:48  12.10.17
  Абе, ти остави нашите хонорари- да не мирно седяло, не би давало по 200 лева ДТ за ИМ! Много сте ербап всички политици, но накрая все до нас- адвокатите -допирате!

  Коментиран от #5, #7, #9


 • не юрист
  Отговор
  5 18:47  12.10.17

  До коментар #4 от "юрист":

  Всички опираме до вас, защото сте мошенници и кърлежи. С години точите дела нарочно. Договаряте се със отсрещната страна и работите според пачката. Под масата, над масата, няма значение, важното е крайната дестинация да е вашия джоб. Един ден надявам се ще дойде и вашия ред! Да си получите всичко което заслужавате. ЕДНИ но не единствените паразити на обществото сте.
 • стоян
  Отговор
  6 19:39  12.10.17
  Браво за Антон -ОСЪДИГИ
 • Шъъъ
  Отговор
  7 21:49  12.10.17

  До коментар #4 от "юрист":

  Не ти ли идва на ума, че хората о"общуват" с вас само по принуда и неволя, а не защото сте прекрасни същества ???
 • Ения
  Отговор
  8 23:30  12.10.17
  Шайко,Шайков,Шайко
 • гост
  Отговор
  9 15:19  13.10.17

  До коментар #4 от "юрист":

  хората са го казали отдавна: - какво е един адвокат на дъното на окена? - едно добро начало! и тая поговорка е на повече от 100 години...смятай какво е мнението на хората за вас.

Напиши коментар:


Публикувай