859 2

Актьорът Евгени Будинов стана депутат от ГЕРБ

Другият нов народен представител от партията е Иван Вълков

Евгени Будинов, снимка: Facebook
Евгени Будинов, снимка: Facebook
Константин Карагьозов

Актьорът от Малък градски театър "Зад канала" Евгени Будинов и лидерът на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков се заклеха като народни представители. Новите депутати попълват овакантените места в редиците на ГЕРБ.

Будинов заема мястото на Антон Тодоров като следващ в листата на столичния 25 МИР. Тодоров подаде след медийния скандал подаде оставка и напусна Народното събрание.

Вълков пък сяда на банката на бургазлийката Диана Йорданова, която стана зам.-председател на Комисията за финансов надзор.

Иван Вълков

Веднага след клетвата парламентът реши да се събере извънредно във вторник следобед от 14.00 часа. Предложението бе на шефа на правната комисия Данаил Кирилов заради обсъждането на Гражданско-процесуалния кодекс.

Парламентарният шеф Димитър Главчев поясни, че се насрочвало за тогава заради заседанието на КСНС, също планирано за 17 октомври. То обаче бе обявено от президента не за 10.00 сутринта, както миналия път, а за 13.00 часа следобед и никога не е приключвало само за час.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Русенец
  Отговор
  1 11:13  13.10.17
  Млад човек , а дълбоко заблуден, или явен кариерист ! Да снанеш депутат от ГЕРБ е като да си купиш фабрика на 9-ти Септември !
 • Све
  Отговор
  2 14:55  13.10.17
  Нова покупка на ГЕРБ Българинът е вече без никакво достойнство. Мисли си, че като затвори очи за да изкара няколко левчета, подкрепяйки мърсотията, нищо лошо…. Българите от чужбина изкараното в Бг няма да инвестират Ще бъдат ограбени. Освен руснаци и турци в Бг няма да дойдат.

Напиши коментар:


Публикувай