2 695 5

Смениха представителката ни на "Мис Вселена"

Непълнолетната Мира Симеонова отстъпва мястото си на Николета Тодорова

Константин Карагьозов

Мира Симеонова, която бе избрана да представи страната ни на световния конкурс „Мис Вселена“ преди месец по време на официална церемония в София, ще отстъпи позицията си на своята първа подгласничка. Причина за предаването на короната стана крехката възраст на красавицата от Русе. Мира е само на 17 г., което е в разрез с политиката на конкурса всички претендентки да са навършили пълнолетие. Николета Тодорова е новата българска представителка на „Мис Вселена“.

Николета Тодорова

"Поемам цялата отговорност за създалото се недоразумение. Същата вечер бяха избрани представителките на няколко конкурса, сред тях и Мис Свят, откъдето преди години позволиха изпращането на момичета на тази възраст. Този факт подведе и мен, и журито да изберем Мира. Тя, разбира се, ще има възможност да се пребори за короната догодина, когато годините ѝ няма да са проблем“, категоричен бе пред „Монитор“ лицензиантът на „Мис Вселена“ Страхил Гановски.

Николета Тодорова

Той си върна правото да излъчи българската участничка в конкурса преди броени месеци, след като от централата на форума се разграничиха от Маги Вълчанова, която бе начело през последните две години. „Организаторите се свързаха с мен. Казаха, че тя не е изпълнила договора си. Първата година така и не проведе конкурс, а изпрати служебно момиче от „Мис Национален отбор“. Втората година пък проведе някакъв конкурс, но при затворени врата“, обясни тогава Гановски.

Мира Симеонова

България


Още по темата

 • Българката на Мис Вселена 2017 (ВИДЕО)

  Българката на Мис Вселена 2017 (ВИДЕО)

  Тази година короната на Мис Вселена падна върху главата на 22-годишната Деми-Лий Нел-Питърс от Южна Африка. На престижния конкурс се представиха ...
  27.11.2017
  2 575
  5

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 16:51  13.10.17
  Мира е резачка др.девойче има данни до шията нагоре е нищо особено
 • Отврат
  Отговор
  2 17:06  13.10.17
  Щото па на Николета циците са 15 мин пред нея и почти до пъпа вече. Естетикааа,къде се затри?

  Коментиран от #3

 • Бесен Язовец
  Отговор
  3 17:20  13.10.17

  До коментар #2 от "Отврат":

  Такъв е регламента на конкурса на 1 тур отиват ц...те на 2 вече момичето как може да не знаеш
 • jambazina
  Отговор
  4 18:33  13.10.17
  Николета и без това по-убава, нищо че е по дърта
 • Патриот
  Отговор
  5 16:48  14.10.17
  Просто в последният момент момичето си намерило по-платежоспособен приятел от победителката и съответно журито я е оценило.

Напиши коментар:


Публикувай