3 082 3

Мъж прегази жена си при паркиране в Шумен

Стефанаки Йоанис

69-годишна жена е загинала след инцидент в Шумен, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Шумен.

Малко след 16.00 часа днес водач зад волана на товарен автомобил Рено „Канго“ с шуменска регистрация при опит да паркира на тротоар пред блок на бул. „Симеон Велики“ се ударил в жилищен блок.

Продължил движението си, по време на което ударил 69-годишната си съпруга. Жената починала на място.

76-годишният Т.Т. се спрял в дърво, до което имало детска люлка. Произшествието е извън пътното платно. Водачът е тестван за алкохол. Наличие не е установено. Правоспособен е.

Продължава работата по изясняване на причините довели до инцидента. Образувано е досъдебно производство.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Антон
  Отговор
  1 00:50  15.10.17
  След 65 проверка всяка година ! Да измислят как ? Да видят в цивилизования свят как е !
 • mediator37
  Отговор
  2 08:12  15.10.17
  Един комшия правилно направи. Продаде колата и казва: Аз вече гоня 80-те, не искам да направя някоя глупост, да убия човек или себе си. Всеки трябва навреме да се спре да кара. Още не са въвели автономните коли. Когато това стане и до 120 години ще "караме".
 • Чочо
  Отговор
  3 12:30  16.10.17
  Не възраста е проблем. Германските баби и дядовци менават 80-те а юркат по аутобаните като младежи. И не само там. Статистически погледнато, произшествията се правят от младежи между 18 - 28 годишни.Кипи им кръвта, мощни коли високи скорости малък стаж,наркотици и т.н. Все предпоставки за ПТП-та. След 30-те години хората, поне по голяма част, започват да " улягат", семейство, деца, дом и т.н. Не че няма джигити и между тях, но значително намаляват. След 45 години хората са значително по внимателни и не се потдават на високите скорости. Карат умерено бързо и без рискови изпълнение. При тях ПТП-та се случват "станционарно", както е в този случай.

Напиши коментар:


Публикувай