1 432 14

Костов: У нас се краде собственост с помощта на прокуратурата

Кремъл се опитва да разбие ЕС като ни дискредитира, заяви бившият премиер

Венцислав Михайлов

В България се краде собственост с помощта на прокуратурата. Това заяви пред Нова тв бившият премиер Иван Костов. Така той коментира скандала с фирмата "Емко".

Според него държавата е отстъпила заради съпротивата на работниците. Костов призова властите да установят в полза на кого се краде собственост по този казус, но отбеляза, че става дума за олигархичен кръг.

Според него Бойко Борисов се опитва публично да успокои страстите, но какво става зад кадър - за това може само да се спекулира. Костов смята, че конфликтът между институциите сега, когато ни предстои председателство на Съвета на ЕС, е нежелан.

Според него може да се види план за дискредитиране на България.

Според него сред политиците няма искрени привърженици на идеята за излизане на България от ЕС. Българското общество обаче е подложено на пропагандна агресия, която го убеждава "в правотата на политиката на г-н Путин".

И допълни, че в политиката отиват хора, които не могат да успеят в частния бизнес. Така в частния бизнес се струпва интелектуалната мощ на страната, а "пролетариатът се оказва в политическата класа и администрацията"

Костов коментира и последните скандали с роднински назначения.

"Аз се пазих от такива назначения. Тогава имах живи 28 братовчеди, с нито един от тях не съм провел телефонен разговор. Никой не е получил нищо, не е участвал в приватизация. Даже ги поизгониха от работата, която заемаха. За да влезе човек в политиката, трябва да бъде подкрепян от семейството си", припомни Иван Костов.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • МММ
  Отговор
  1 12:59  15.10.17
  Командира ги знае тиа работи от личен опит.
 • ЗЕВС
  Отговор
  2 13:41  15.10.17
  Тоя наглец дето разпродаде държавата за жълти стотинки и прибираше комисионни с мистър 10%. коментира политическата обстановка в България! Явно още се подписва за хонорар при соросоидите. Българското общество обаче не е това общество което беше през 1997 г. Сегашното общество вижда агресора в лицето на Американския материализъм. Да се овладяват материалните ценности на планетата и да се концентрират във все по-тесен кръг от хора. Да се заличават границите между традиционните национални характеристики и все повече хора в света да стават зависими финансово и административно контролирани от една централизирана власт!

  Коментиран от #8

 • Реалист
  Отговор
  3 13:52  15.10.17
  Този , който трябваше отдавна да е на едно , друго място , има наглостта да прави коментари , да дава съвети !
 • Гост
  Отговор
  4 14:33  15.10.17
  Ти ли, за кражби, ще ми говориш бе....?

 • кучето шаро
  Отговор
  5 14:58  15.10.17
  Не разбирам отдавна за какво ли се мислиш. За герой вероятно от любовен роман. Дон Жуан да играеш така ти се иска, а пък всъщност си само Иван. И защо се стараеш, не ти ли ясно? Посивял си скучен, като празен екран. А мансардата с блянове вече е тясна, тя отдавна е само таван!
 • НЕ МУ ВЯРВАМ
  Отговор
  6 15:27  15.10.17
  Отдавна не му вярвам на думите и на делата . . . .
 • Ц.Ц+Б.Б
  Отговор
  7 15:48  15.10.17
  ЛЕЛЕ ТОВА СА КОМЕНТАРИ НА ТРОЙКАДЖИИ КОЙТО ИЗБИРАТ ДВОЙКАРИ ХОРА КОИТО НЕ СТАВАТ МНОГО ЖОЛКО В БГ 95% СА ПОЛИТИЧЕСКИ НЕГРАМОТНИ
 • Ц.Ц+Б.Б
  Отговор
  8 15:52  15.10.17

  До коментар #2 от "ЗЕВС":

  Дай факти от такива като теб сме в нова блато ловят ви на толла кука не на бастун

  Коментиран от #9

 • ЗЕВС
  Отговор
  9 16:02  15.10.17

  До коментар #8 от "Ц.Ц+Б.Б":

  С не грамотни не разговарям. Този висок обществен форум, е за хора които имат поне начално образование и елементарна култура на общуване!

  Коментиран от #10

 • Ц.Ц+Б.Б
  Отговор
  10 16:10  15.10.17

  До коментар #9 от "ЗЕВС":

  От такива грамотни като вас сме на това положение след 2001год избирате само грамотни от носъ си по далеч не виждате
 • no name no face no number
  Отговор
  11 19:07  15.10.17
  Само простотии се измислят, за да печелят едни на гърба на други. Едните печелившите му казват на това закони, правила, ценности и ред други глупости с които оправдават своите действия с цел ограничавате на действията и възможностите на губещите. Мдааа те такава е играта за съжаление а Дедо Ваньо вместо в затвора да почива още съвети дава мсааа. Жалки времена за една Велика държава
 • Фалшиви новини
  Отговор
  12 19:55  15.10.17
  Публикувано във факти.бг: И допълни, че в политиката отиват хора, които не могат да успеят в частния бизнес. Това го знае и последен идиот..
 • истински десен
  Отговор
  13 22:44  15.10.17
  Ние с др. Костов разрушихме България. Освободихме територия за арабските ни другари бежанци. Ние сме потомци на др. Троцки.
 • гост
  Отговор
  14 14:57  17.10.17
  Абе, ти и без нейна помощ го прави наглецо !

Напиши коментар:


Публикувай