1 127 1

Мечтаната почивка на най-изгодна цена с Почивка.бг

Милена Богданова

Искате да намерите идеалната почивка, без да губите време в хаотично търсене из десетки сайтове? Препоръчваме ви туристическият портал Почивка.бг. Информацията в него е актуална, лесно и бързо достъпна.

Ако сте си избрали хотел и търсите от кой сайт да закупите пакет на най-изгодна цена напишете името на хотела в търсачката на сайта и разгледайте офертите с отстъпки от туроператори и сайтове за групово пазаруване. Офертите са разположени от лявата страна под името на хотела. С един клик върху всяка почивка отваряте страница с подробното й описание.

За да проверим колко може да се спести в действителност, ползвайки сайта Почивка.бг, прегледахме всички актуални оферти за настаняване на двама възрастни с едно дете до 12 години през следващия уикенд в един от най-предпочитаните хотели във Велинград. Цените варираха от 188 до 296 лева общо, без да има разлика в храненето, типа стая и предлаганите услуги. Отне ни само няколко минути да сравним всички предложения с еднакви условия. Ако вие сте потребител в същата ситуация, реално бихте спестили 108 лева! Не е малко, нали?!

Ако не сте избрали хотел, влезте на главната страница на сайта и изберете любимата си категория почивки. След това използвайте филтъра, за да достигнете само до почивките, които търсите – примерно SPA почивки с All Inclusive и детска анимация.

Почивка.бг ви дава уникална възможност да откриете най-подходящия и най-изгоден пакет, без да губите ценно време и нерви в преглеждане на безброй оферти, които не отговарят на вашите желания. Това е туристическият он-лайн каталог, който ще ви помогне да направите един наистина информиран избор и да спестите пари.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • ОВЧА ГЛАВА
    Отговор
    1 11:05  17.10.17
    Абе обадете са на човека с почивките...да ви е спокойно 😃

Напиши коментар:


Публикувай