577 5

БСП решава каква ще е съдбата на депутата Георги Стоилов

Неговият брат беше задържан за участие в престъпна група за изнудване

БСП решава каква ще е съдбата на депутата Георги Стоилов. Неговият брат беше задържан за участие в престъпна група за изнудване.

Темата ще бъде обсъдена от Изпълнителното бюро на партията и на среща на парламентарната група на БСП.

Престъпната група беше разбита в събота, предполага се, че начело на бандата е бил Илия Стоилов, братът на червения депутат Георги Стоилов. Според свидетелски разкази Илия се хвалел, че има позиции в съда и полицията в Русе.

Георги Стоилов не мисли да подава оставка като депутат, защото двамата с брат му са в различни поприща и „всеки отговаря за действията си”.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • лъки лучано
  Отговор
  1 08:54  17.10.17
  Забелязал съм, че бандитите в това подобие на държава и ги повишават, щом брат му е бандюга и мутра, значи и депутата заслужава повишение, това означава свежи пари в партийните каси, от рекет и изнудване. Каква е разликата? Дали ще източват еврофондовете и ще прибират пари от обществени поръчки или ще ректират, парите са си пари и не миришат, а МИЛИОНЕРИТЕ от БСП обожават мириса на пари, за тях правят всичко, дори и майка си ще продадат.
 • Просия
  Отговор
  2 09:04  17.10.17
  Типично за комунисти ! Това е заразно зло !!!
 • Све
  Отговор
  3 09:10  17.10.17
  Май всички олигарси се съюзяват срещу К.Нинова - и от ГЕРБ, БСП, ДПС. Може би от БСП става социално насочена партия. Тези корупционни скандали са добро начало . В България не остана хора за ограбване. ОСТАВА ДА ПОЧНАТ КРЪВТА НА ХОРАТА ДА ИЗТОЧВАТ И това ще стане
 • Глупак
  Отговор
  4 09:18  17.10.17
  За първите 150 г от турското робство българите намаляват с около 50%. При всяко въстание цели райони са били изклани и избягали в Румъния, Русия… Сега за 25г - 25% . Интелектуалното ниво - 1925г Няма обществена група, която да защитава социално слабите(90% от българите) ТОВА Е ГЕНОЦИД А българинът спи

  Коментиран от #5

 • ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ
  Отговор
  5 10:44  17.10.17

  До коментар #4 от "Глупак":

  Не знам от къде я извади тая статистика за 90 % но като гледам всеки петък на Кулата какви коли минават и то с часове не могат да си източат ми се струва че българите по завъртяха пари!!!

Напиши коментар:


Публикувай