1 359 10

Уволниха шефа на дирекция "Земеделие" в София

Христина Стойкова е раздавала земеделски субсидии на свои роднини

Стопкадър: NOVA
Стопкадър: NOVA
Константин Карагьозов

Началникът на областната дирекция "Земеделие" за област София - Христина Стойкова, е била уволнена, научи "Нова телевизия". Обвинението срещу нея е за шуробаджанащина при раздаването на земеделски субсидии.

Стойкова помогнала за построяването с европари на три големи къщи за гости от фирма на нейните родители. Проверява се доколко къщите за гости се ползват по предназначение.

От друга страна, дъщерята на областната дирекция "Земеделие" от години получава субсидии за пасища без да гледа животни.

По-късно през деня се очаква да бъде определен новият областен директор на "Земеделие" за София - област.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • майната
  Отговор
  1 09:30  17.10.17
  е й какво от това, нали нищо няма да върне дето е взела
 • само толкова ли
  Отговор
  2 09:32  17.10.17
  Кога ще започнат да ги СЪДЯТ тези измамници? Докато не осъдят някой на 20 години затвор, всичко ще си продължава по старому, само героите ще са различни! Това е ясно на всеки, но защо не се взимат нужните мерки?????? Може би, защото "партиите" се хранят от подобни "земеделски производители".
 • Гоуст
  Отговор
  3 09:38  17.10.17
  Писна ми бе , ейййй! Затвор за такива. Далавери за милиони и била уволнена. Със сигурност друго място я чака. Боклуци
 • Семката
  Отговор
  4 09:56  17.10.17
  Идете и проверете депутата от ГЕРБ , Георги Станков от гр. Любимец.Дъщеря му обработва всички пасища и вземат милиони а те имат само една котка.Крадциии

 • гост
  Отговор
  5 10:07  17.10.17
  Това е начина за изчистване, напуска или я уволняват и дотам с нейната отговорност. Представете си колко други "наши" хора е уредила, преди да си уреди родата. Такива, които не се набиват на очи, нито пък имат връзка или познанство с нея, но са подставени лица на тези, които са я сложили там. Комисиите не проучват и самите те не разследват ситуацията, а я потулват. Сега да отидат и да проверят защо сигналите не са били проследени и е нямало реакция при очевидни престъления.
 • гост
  Отговор
  6 10:36  17.10.17
  В цялата държава е пълно с такива ....на всички важни постове са сложени некомпетентни, алчни и безскруполни хора. Еманципацията доказа,че жените са в пъти по-наглиу безскруполни и алчни за материални облаги.На тях се крепи сегашната враст.
 • Тиквостан
  Отговор
  7 11:41  17.10.17
  Гербаджийка ли е тази ??? Ако да значи само с уволнението, ще се размине и квот взела за нея си е. Типично !!!
 • Пловдив
  Отговор
  8 12:56  17.10.17
  Тук във Пловдив е същото, шефката на Областна дирекция земеделие -Панчева ,нейните родители са спечелели три проекта от земеделието и имат по проект фабрика за отглеждане на пилета,нейната заместничка Богоева и нейният мъж пък изкупуват земи за пещерняци и имат проекти.Крадцииииииии ама крадци тези двете.
 • хакер
  Отговор
  9 15:25  17.10.17
  Публикувано във факти.бг: От друга страна, дъщерята на областната дирекция "Земеделие" от години получава субсидии за пасища без да гледа животни. БРЕЙЙЙ ти да видиш значи..... областната дирекция"земеделие" си имала дъщеря......тц, тц, тцъъъ!!! Сега сигурно е на ред областната дирекция земеделие в Сф да си уреди и синчето със субсидиики....:))) разбирайте - някое герберско синче де.... А то иначе не е зле Коцето да предварително да попрочита това което пише .....
 • Омер Зена
  Отговор
  10 19:08  17.10.17
  Жената си е подсигурила пенсионирането. Четох за вила в Боровец която си била купила — сигурно от заплати е спестила. Ще продаде вилите уж на мама и тате а междувременно ще я сложат на по—незабележима позицийка.

Напиши коментар:


Публикувай