1 304 5

Софи Маринова: Гринго е невинен!

Стефанаки Йоанис

Помагам на цялата рода да си плащат сметките за ток и вода. Редовно си плащаме сметките. Няма пропуск. Това каза в студиото на „Тази сутрин“ по бТВ певицата Софи Маринова, която разкри подробности за ареста на приятеля си Тодор Давидов - Гринго, който е обвинен в рекет, както и за предстоящия декември месец концерт "20 години Софи Маринова на сцената".

"Чакам си го Гринго с нетърпение. Вярвам, че е невинен. Той много ми помагаше за концерта и сега ми е малко трудно, но ще се справя. Той 24 часа до мен. Не помня много как го арестуваха. Бях в болница, че правих една операция за бебенце.

Трябва да мине време и ще разберем дали ще има бебенце. Прибрахме се вкъщи. Майка, татко бяха там и дойде полиция. Аз съм малко настрана от тези неща, защото се занимавам с концерта. Не се изплаших, когато дойде полицията. Аз му вярвам и съм сигурна, че не е правил тези неща. Тежко ми е.

Не ми дава да ходя в ареста да го виждам. Оплаква се и казва, че е много зле. Не знам какво да кажа на хората и съдиите. Гринго е невинен. Той си знае много, че го обичам. Двамата много си се обичаме", каза още Маринова.

"Имам страхове дали ще напълня зала "Армеец". Имам организатори, които ми помагат. Надявам се, че стане много хубав концерт. Ще има много изненади", разкри певицата.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 10:46  17.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • мангалистан
  Отговор
  2 11:30  17.10.17
  Плащали си тока и водата !?!? Що за оправдание и довод за невинност ? Свети М...л направо ?
 • Гоуст
  Отговор
  3 12:29  17.10.17
  Ей я веднага да оставите Джанго без окови
 • Пенчо
  Отговор
  4 12:44  17.10.17
  Че къде се чуло и видяло да има виновен ци**нин,някъде и за нещо.......?
 • Кака Гинка
  Отговор
  5 23:56  17.10.17
  Ама и тя все си ги избира едни - после се жалва,че не ѝ върви с мъжете...

Напиши коментар:


Публикувай