1 169 11

Каракачанов: Пишман либерали научиха циганите да бият и крадат

Мартин Христов

"Няма как да се съглася или да приема нещо, което ще задължи още 12 души да гласуват по даден начин. За съжаление темата с антикорупционния орган се прави заради ЕС. То моралът се учи в училище и вкъщи", това заяви пред БНТ министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

"Аз знам в моето министерство къде са слабите звена и къде може да има корупция и се опитвам да взема мерки. Ако кажа, че не знам то значи съм глупав или неграмотен", уточни той.

"Проблемът не е, че има хора с патриотични и националистически възгледи. Защото пишман либералите научиха циганите на кражби. За да си осигурят евтин вот, те ги научиха, че може да е безнаказано да биеш медицински сестри, да нападаш горски, да пътуваш без да плащаш в автобуси, влакове и т.н. Нека ми поискат оставката ако искат", заяви Каракачанов по повод случката с пребитите от цигани горски служители.

"На нас ни трябват самолети с перспектива - 30-40 години. Аз ще направя предложение, вместо да се купят самолети втора ръка, както е предвидено, да купим нови. Те самолетите няма да дойдат веднага. Може да дойдат и след 3-4 години. Ние до тогава трябва да поддържаме тези, които имаме. Това, което е необходимо купуваме от производителя, а ремонтните дейности трябва да се извършват у нас. Това е най-изгодния вариант", каза Каракачанов по повод закупуването на нови изтребители.

"Партията ДПМНЕ няма нищо общо с ВМРО. Те отдавна нямат нищо общо с идеологията на ВМРО и народът ги наказа на изборите. Тази антибългарска политика им изигра лоша шега. Даже това е антидържавна политика, не просто антибългарска. В Македония победи онзи, който иска приятелство и добросъседство с България, а не омраза", категоричен е министърът на отбраната.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • червения милионер
  Отговор
  1 11:29  18.10.17
  ДС агентурата говори за либерали, пишман папагали и тем подобни, НО е ясно, че идеята на "патриотите" е да напълнят партийните каси и всичко е само едно говорене. Защо досега не взеха мерки, защо не се говори за РЕФОРМА в полицията, за по добри условия на работа, за повече права на полицаите, които да могат да използват ОРЪЖИЕТО си, за да защитят себе си, защо ДС агента ИВАН, не каже нещо за корумпираната съдебна система, която трябва да се промени, за да защитава по добре правата на ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ и да вкарва за дълго бандитите в затвора, включително цигани, политици и всякаква правоимаща сган???????? Нищо не казва агент Иван, само общи приказки, а гушата е голяма, шкембака е огромен, нямат наяждане.
 • червения милионер
  Отговор
  2 11:32  18.10.17
  Не пишман либерали, а ПИШМАН агентури и комунисти, които разграбваха и продължават да грабят майка България, а хвърлят вината на някакви измислени герои!? Циганските гласове либералите ли обслужват или ГЕРБ, БСП, ДПС и други тумори на БКП!?
 • mediator37
  Отговор
  3 11:33  18.10.17
  Всичко за циганите е казано отдавна. Станаха нагли, защото са много. Числото е сила само по себе си. Ако не почне българската жена да ражда, вместо да гради кариера до 50 годишна, положението ще става още по-зле. НПО-тата са бял кахър. Увеличаващата се бройка на циганите е проблемът.
 • Истината винаги боли
  Отговор
  4 12:36  18.10.17
  Желанието на българката за европейски стандарт в живота,си каза своето,вече няма български деца,за циганите това правило не важи,хляба за техните деца е осигурен на сто процента от изчезващите българи....

 • ВМОРО
  Отговор
  5 12:57  18.10.17
  Подмениха се традиционните християнски ценности. Главната от тях - семейството. Превърнахме се в консуматори и страхливци. Българката е обзета от разни мании по пазаруване, пътуване, социални мрежи, нощен живот. Българинът се ожени за телевизора, а направи от хладилника своя любовница.
 • Хасан
  Отговор
  6 13:28  18.10.17
  Българин под прикритието на банкер открадна три милиарда и може свободно да си живее в Белград ..

  Коментиран от #7

 • ВМОРО
  Отговор
  7 14:36  18.10.17

  До коментар #6 от "Хасан":

  Да е само той с мед да го намажеш.
 • Хасан
  Отговор
  8 15:07  18.10.17
  Кокошкарите ги хващат ама милионерите не...хвани Доган,хвани Костов,Първанов
 • Antimediator
  Отговор
  9 16:54  18.10.17
  Пишман политика се опитва да се прави на оборотен. Агента от ДС няма място в обществения живот на страната, същото се отнася и за останалите дето носиха цветя на ,,паметника,, на правилния цървул.
 • ооооооо
  Отговор
  10 22:16  19.10.17
  а, защо не ги пометете тия "либерали"-гнусни еврейски копелета и техни подлоги, както мустакатия германец ги помете преди 70години. НАЛИ СТЕ ВОЙВОДИ - А ДА ВИ ВИДИМ СЕГА ?!
 • въх
  Отговор
  11 22:23  19.10.17
  Баща му Дончо беше същия ДС агент, той го вкара в политиката. По македонско не искат и да чуят за него. Да сте чули някога да е отишъл в Пиринския край? Жив ще го изядат ако отиде.

Напиши коментар:


Публикувай