862 0

Регистрацията в кампанията „Зелена карта“ за 2019 г. започва отначало

Всички подадени формуляри трябва да се изпратят отново

Венцислав Михайлов

По технически причини периодът за регистрация за кампанията „Зелена карта 2019“ ще бъде рестартиран, като всички кандидати, които са подали формуляр преди 18 октомври 2017 година, ще трябва да го изпратят отново.

Това съобщиха от пресофиса на посолството на САЩ в София.

Оттам посочват, че съжаляват за причиненото неудобство, но с цел осигуряване на еднакви условия за всички и запазване на честността на процеса, се налага да се рестартира процедурата по подаване на формулярите за Зелена карта.

Новият регистрационен период за кампанията „Зелена карта - 2019 година“ започва на обяд американско източно лятно време (19 часа българско време) в сряда, 18 октомври 2017 година, и приключва на обяд американско източно стандартно време (19 часа българско време), в сряда, 22 ноември 2017 година.

Ако сте подали своя формуляр за зелена карта преди сряда, 18 октомври 2017 година, този формуляр няма да бъде валиден и ще трябва да кандидатствате отново по време на новия регистрационен период. Може да подадете още един формуляр, без да се притеснявате, че ще бъдете дисквалифицирани за това, че сте кандидатствали два пъти. Ако обаче подадете повече от един формуляр по време на новия регистрационен период, кандидатурата ви няма да бъде валидна. Това предупреждават от посолството на САЩ в София.

Повече информация може да намерите на следните интернет страници:

dvlottery.state.gov

travel.state.gov

bg.usembassy.gov.

САЩ


Още по темата

 • Тръгва лотарията Зелена карта

  Тръгва лотарията Зелена карта

  Държавният департамент обяви официално поредната кампания на Програмата за разнообразяване на имигрантския поток (DV) за 2019 г. на 13 септември 2017 ...
  29.09.2017
  1 573
  15

Напиши коментар:


Публикувай