1 691 5

Бай Недялко Дон Жуан-а криел цяло снаряжение в дома си

Мария Атанасова

Пореден ужас са преживели хората от Каравелово вчера. Психично болният Недялко Комитов е бил арестуван. Според съседите вчера от дома му били чути изстрели и комшии подали сигнал в полицията, притеснени за живота си, съобщи "Карлово.тв".

Според разследващите обаче изстрели не имало, но те отишли на обиск заради подаден сигнал. Две седмици преди това от двора на Комитов се чула пукотевица, местните звъннали на 112, но било установено, че 70-годишният бай Недялко гърмял с пиратки.

Вчера бил предприет обиск, в дома на болния мъж били открити и иззети множество оръжия и боеприприпаси. Сред тях са три пушки и една карабина, една цев, един затвор и сума ти патрони. Всички пушкала са незаконни. От полицията съобщиха, че е образувано вече досъдебно производство.

Местните са притеснени, защото Недялко не си пиел редовно хапчетата, въпреки, че жена му го контролирала. Лежал няколко пъти в психиатрия, но и това не помогнало. Страхуват се, когато стане агресивен, да не насочи оръжие към някого и да стане голяма беля. Освен това към Комитов има подадени пет жалби от жени на средна възраст от селото.

Те се оплакват, че Недялко се правел на Дон Жуан и непрестанно им отправял сексуални предложения и ги притеснявал. Ходел по кметството в Каравелово и съседните села и губел времето на кметовете, като им наливал акъл в главите какво и как да направят.

Преди години Недялко насочил пушка към жена си и искал да я гърми. Тогава тя подала сигнал в полицията и отново били иззети няколко пушки. Мъжът не притежава разрешително за притежание на оръжие. Каравеловци се чудят от къде тогава и защо съселянинът им къта такова в дома си. Важна подробност е, че преди да се пенсионира, Комитов е работил в оръжейния завод на ВМЗ Сопот.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 12 ти магнум
  Отговор
  1 17:44  19.10.17
  Ми да, те за всеки рожден ден колегите от ВМЗ-то са му подарявали самовар(разглобен в кутия)а той всеки път като почнел да го сглобява се получавало пушка.
 • Будалата
  Отговор
  2 20:14  19.10.17
  Всички стари работници са краднали по нещо. Кой пищов, кой карабина , кой автомат. За патрони да не говорим. Що нещо се е продало а и колко ли още скрито има. То и полиция няма. Само заплатаджии. И реват че им малки заплатите. Те и тез са им големи .
 • Пазач
  Отговор
  3 22:51  19.10.17
  А за снимката трябвше и два танка и зенитна установка да сложите.
 • 3745790Hb
  Отговор
  4 00:08  20.10.17
  Еее каква е тази снимка все едно са задържали Ескобар!😂😂😂
 • ВМЗ
  Отговор
  5 12:40  20.10.17
  Във "ВМЗ" не се произвеждат пушки и патрони

Напиши коментар:


Публикувай