1 332 4

Оградата по границата била изградена на 100%

Светослава Ингилизова

Реакцията на вътрешния министър Валентин Радев по повод поисканата му оставка не закъсня. По думите му режимът по границата трябва да бъде по-строг. Той заяви още, че съоръжението е изградено на 100 процента. Предстои допълнителна работа по монтирането на сензори и камери.

"Мен тук ме освобождава и назначава министър-председателя. Да се отнесе към него. Няма никаква цензура в случая. Точно какви ще бъдат забраните аз в момента не мога да ви кажа. Вероятно има такива забрани и това ще бъде прецизирано. Каквото може ще бъде казано на обществеността. За народни представители, други служители на държавата има си специален режим. Той и сега е бил с разрешително, но оттук натам всички тези могат да го правят по специален начин. Това е класифицирана информация. Това е стратегически обект. Ще им бъде даден пълен достъп, но като обект влязъл в списъка и информация, която е класифицирана", каза Валентин Радев, цитиран от БНТ.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • yul
  Отговор
  1 19:43  19.10.17
  Въййй, каква хубава и "непреодолима" ограда са направили гербаджиите. Хвала на такива майстори. За толкова милиона такава ограда. Явно трябваше да струва няколкостотин милиарда, че за нещо да става и след това още толкова за ремонти. Хвала, хвала.
 • Vulpes
  Отговор
  2 20:26  19.10.17
  Още преди да започнат да я строят бях казал,че не ограда,а стена трябва да се изгради! 1м под земята,3м висока и метър широка,за да може граничарите да вървят отгоре. Нещо подобно на китайската стена
 • Све
  Отговор
  3 20:56  19.10.17
  Това е направено с тежка техника И пръстта е извозена, зачистено Супер Без такса Цветанов-Симеонов не може да се премине
 • Гого
  Отговор
  4 14:55  21.10.17
  Само на 100% някой от суджука си е взел голямата пара останалото го няма както става и със пътищата ужким ги има ама караме по дупки!

Напиши коментар:


Публикувай