701 1

Измамничка се представя за шеф на кабинета на Манолова

Мартин Христов

Повече от година едно лице обикаля България и злоупотребява с институцията на омбудсмана, представяйки се като ръководител на кабинета на Мая Манолова.

Това лице подвежда и успява да измами ръководствата на университети, държавни институции и големи фирми, каза омбудсманът Мая Манолова.

„Казвам го, защото вчера се завихри голям скандал с ръководството на столична болница, пред което това лице се беше представило за шефката на моя кабинет, държало се по безобразен начин и искало невъзможни неща", обясни Манолова, цитирана от "Фокус".

"Искам да кажа, че Полина Стоянова, която е шефът на кабинета ми, не звъни по телефони и не е нагла, даже напротив – тя е един от най-възпитаните хора, които познавам”, отбеляза още Манолова и уточни, че са подавани жалби до полицията с цел това лице да бъде респектирано, идентифицирано и наказано.

„Днес съм поискала среща и с вътрешния министър, за да го помоля за повече ангажираност, защото е безобразие тази измама да продължава повече от една година. Това е нещо като случая с Александър-Спас.

Ще е хубаво всички граждани да бъдат информирани за това, защото допускам, че много институции от неудобство така и не са ме информирали за щетите, които са претърпели в резултат на тези действия“, обясни Манолова.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Пеньо
    Отговор
    1 14:07  20.10.17
    Не и трябват измамнички, тя самата доста народ преметна! И за да не гадаете ще ви напомня: шивачките от Дупница, миньорите от Бобов Дол....

Напиши коментар:


Публикувай