754 4

Пациентка нападна варненски лекар

Мартин Христов

Районната прокуратура във Варна ръководи бързо производство за упражнено насилие над личен лекар. Престъплението по член 131, ал. 2, т. 4 от НК -причиняване на телесна повреда на медицински специалист при и по повод изпълнение на службата или функцията му, се наказва с лишаване от свобода до 3 години.

Инцидентът между пациентката и лекаря е станал вчера. Продължава работата по изясняване на обстоятелствата и причините, довели до насилието над варненски лекар.

Варна / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Реалист
  Отговор
  1 18:53  21.10.17
  Няма такава държава ...
 • Има такава държава
  Отговор
  2 19:11  21.10.17
  Като се сблъскаш с някои от търгашите във Варненските болници, ще разбереш , че заслужено си ядат боя. Хората вече нямат нерви да им търпят унизителното отношение . Само бой ги оправя.
 • Реалист
  Отговор
  3 19:27  21.10.17
  До коментар #2 : ... И кой е виновен за състоянието на здравеопазването ? Модела е тотално сбъркан ! Не може здравните заведения и здравните грижи да са регистрирани по търговския закон ! Това е унизително отношение към човешкото достойнство ! Отговорността за това , носят основно политиците , защото те са определили този модел на здравно функциониране !
 • Чурулик чурулик
  Отговор
  4 20:49  21.10.17
  Белата мафия

Напиши коментар:


Публикувай