1 538 5

Шефът на МВР Пловдив: Показвайте катастрофите

Мартин Христов

Показвайте тежките пътнотранспортни произшествия. Нека хората виждат какво се случва след шофиране с висока скорост или употреба на алкохол, нека виждат последствията от едно такова шофиране - увредените автомобили и всичко останало.

Дано това доведе до един възпитаващ момент, за да бъдат ограничени тежките катастрофи. Това заяви шефът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков пред Plovdiv24.bg.

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Голям прос
  Отговор
  1 21:20  21.10.17
  Не само автомобилите, ами и пострадалите да показват.
 • Ulavia
  Отговор
  2 21:42  21.10.17
  Ми те се изпотрепаха в пловдив. Той човека кво ли не би направил за да се спре това смъртоносно безумие. Най слабите и с най ниска култура и колегиалност на пътя шофьори са именно в пловдив. Видите ли РВ просто на дистанция и с повишено внимание! Имам чувството, че им слагат нещо във водата което ги влудява и умопомрачава.
 • Показвайте и катаджии
  Отговор
  3 21:56  21.10.17
  Повечето шофьори не са виждал такива. Пък камо ли такива дето си вършат работата.
 • Роман дизел
  Отговор
  4 22:51  21.10.17
  А катаджията у раскето с Термо камера ли че снимаме.Показват ората добре,у дупките дрвя се садат по дъвята коли накацале .Път нема ама пътна полиция има.
 • Иван Господинов
  Отговор
  5 01:26  23.10.17
  А може ли и труповете вътре да виждаме и червата и мозъците и т.н Просто българинът все още не достигнал последната фаза на психопатията. Да си сърба попарата докато любопитно разглежда как месата на някакъв случаен човек висят между рамката на врата и самата смазана врата. Мисля че ще е изключително възпитателно. Така докато се наслаждава на гледките може да забрави, че издържаме полиция която е част от организираната престъпност. Че тия пътища по които се трепем всъщност толкова пъти сме ги платили че трябваше да са като аутобановете в Германия. Че книжки получават неграмотни цигани които не могат да си напишат името. Че технически преглед се минава по документи и срещу 50лв. И т.н и т.н И що да мисли българинът, като може да бъде един скот изтрещял от нерви и ненавист прекланящ глава само пред тия с власт и пари. Просто едно тъпо говедо с евтина кола, което не може да изгради дори прости причинно следствени връзки. Просто скот докаран до състояние да мрази всичко включително себе си.

Напиши коментар:


Публикувай