2 272 3

Съдят Лили Иванова за отложените концерти?

Мартин Христов

Група фенове се канят да съдят Лили Иванова заради отменените концерти в Европа, пише "Телеграф".

Естрадният динозавър изненадващо обяви на страницата си във "Фейсбук", че грандиозните й планове са се сринали с гръм и трясък.

"Поради непредвидени обстоятелства насрочените концерти на Лили Иванова в Европа - Берлин, Мадрид и Милано, се отлагат за неопределен период от време. Всички билети могат да бъдат върнати в срок от 1 месец на местата, от които са закупени". Това гласи само краткото съобщение за провала.

Екипът й обаче отказва всякакъв коментар за причината.

"Отменят се за неясен период от време, не коментираме причините", каза пиарката й Петя Иванова.

В Берлин концертът бе насрочен за 3 ноември, в Мадрид - за 6-и. Датата за Милано бе чак догодина - на 30 юни.

"Ясно е, че трите концерта в чужбина се отменят поради недобра организация и слаба реклама, за която самата Лили няма никаква вина. За нас, приятелите на Лили, това не е нещо толкова трагична, след като тя е в прекрасно здраве и ни радва тук, в България, с невероятния си глас и неповторимия си талант", пише в коментарите под поста на примата Валентин Николов.

Други почитатели обаче са силно разочаровани от новината, тъй като освен пропуските за концертите са си купили и самолетни билети в двете посоки, както и са платили предварително резервацията в хотел.

"Очевидна лоша организация! При "отлагане" очакваме да бъде назована алтернативна дата. В противен случай това е "канселиране". За фенове, купили билети за 100 евро, самолетни билети, хотели... обяснението е доста рехаво, пише Васко Петков.

"Негативно ще е когато се обявяван концерти в Европа, продават се билети, машината се завърта и после се отлагат, без съществена причина да се посочва. Лили не е виновна сигурно, много хората остават крайно разочаровани. Аз живея в Атина, купих си и самолетни билети, хотел запазих в Берлин. И всичко това пропада. Разбира се, ще си помисля, че отново се е развихрила мафията около Лили. По лошото от това, че няма да видя Лили, е че машинациите за трупане на лесни пари като тази да се обявява няколко мероприятие, да се продават билети и до последно да се отлага край нямат!!! Силно се съмнявам, че Лили е в час какви ги вършат зад гърба й. Представете си поради каква, аджеба, причина пропада концерт, обявен за догодина!?!!", допълва Волфганг Вапоров.

Много други като него възнамеряват да потърсят правата си по съдебен път за причиненото.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Сульо
  Отговор
  1 02:18  22.10.17
  Волфганг Вапоров- тоя изби рибата с пръсти,.асси името...
 • УЙЧО
  Отговор
  2 22:17  22.10.17
  Телефонна измама хвърляй парите през терасата
 • Асан
  Отговор
  3 22:22  22.10.17
  Тя ще стигнели до там

Напиши коментар:


Публикувай