812 1

Протести в София срещу лошата инфраструктура

Демонстрации в квартал "Манастирски ливади"

Росен Стойчев

Недоволство срещу лошата инфраструктура събра жителите на столичния квартал "Манастирски ливади", съобщи Нова телевизия.

Те искат нов устройствен план, детски градини, зелени площи и паркинги.

На пореден протест излязоха и жителите на "Лозенец". Недоволството им е срещу плановете за изграждане на 120-метров небостъргач.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • smeh
    Отговор
    1 21:59  22.10.17
    Може да прозвучи грубо, но когато КУПУВАХТЕ къде ви бяха очите ? Значи виждаш, че е блок насред поляна, знаеш че нямаш паркомясто взимаш "на далавера" и после ревеш ? Да се чудиш на обратната ни логика. Какво да кажат пък останалите, които паркингите пред блока вече не се използват от живущите там, а от придошлите в построените нови кооперации наоколо ? Картинката е "страхотна", потънахме в битовизми през 21в. Както днес ми се случи - на излизане от паркинга на блока за да не спра случайно на тротоара преди него(нямах такова намерение), поредния пришълец за малко да мине през колата ми. Като с отскок преполови бордюра и гордо излезе, докато недоумлението ми не спадна за сметка на покачващите се нерви. Разбира се отворих темата, че колата спира, а децата с колелата наоколо може и да нямат този късмет/бдителност. И освен това добавих, че очевидно е чужд и такава "диващина" около блока при нас не се толерира. При което ми се сервира дежурния просташки отговор: Дали аз съм човека, който определя какво да прави и да не прави и хукна към новопостроената кооперация на 100м. от нашия блок. Примера го написах, защото много от населението ще се припознаят в този субект, чийто манталитет е "аз пред всички" гарниран с пълна несъобразителност спрямо останалите. Не обичам да обиждам на квартали, но конкретно "Ливадите" е с най-наситено съдържание на такъв контингент и съответно инфраструктурата на квартала перфектно олицетворява менталното състояние на жител

Напиши коментар:


Публикувай