3 497 6

Верижна катастрофа и задръстване на "Цариградско шосе"

Най-малко четири автомобила са се ударили в района на търговския център The Mall в столицата

Константин Карагьозов

Верижна катастрофа между най-малко четири автомобила е станала в района на търговския център The Mall на „Цариградско шосе“, в посока центъра. Движението е затруднено.

Инцидентът е станал в лявата лента на пътното платно, а образувалото се задръстване е от цели три колони.

Задръстване се е образувало и в района на „Горубляне“ в посока центъра, както и около кино „Изток“. Полицейски патрули регулират трафика по „Цариградско шосе“ и в началото на автомагистрала „Тракия“.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • OMG WTF
  Отговор
  1 11:44  23.10.17
  Бай Ганя отива на работа. Част поредна. Много са ми смешни сутрин като минавам с колелото - в 90% от колите има само по 1 човек. Няма как обаче, да се возиш в рейса или метрото им е под достойнството. :)

  Коментиран от #2, #3, #6

 • Име
  Отговор
  2 12:16  23.10.17

  До коментар #1 от "OMG WTF":

  Разсмя ме искренно точно така е бай ганя отива на работа,бай ганя се връща от работа, бай ганя страда от тежка форма на шизофрения
 • dragula
  Отговор
  3 12:38  23.10.17

  До коментар #1 от "OMG WTF":

  Особено на селяните им е много важно да са с кола.
 • Само кореняк комплексари
  Отговор
  4 14:09  23.10.17
  Страхотни комплексари сте! Всеки, който не е на вашия акъл е някакъв много смотан. Бай ви ганя, ако беше истински, щеше да се вози с адския транспорт, щото да не се мине с пари за бензин или да му я откраднат или някой широко скроен, високо-културен кореняк, уважаващ чуждото мнение и собственост да му я надраска.
 • провинция
  Отговор
  5 14:49  23.10.17
  Зависи от човека има софиянци селяндури големи има и много точни хора,( само да отбележа ,че съм живял доста години в София и да знаете има разлика от софиянци и от селтиците които вчера са се пръкнали в софето ,софиянци са по хора ще го разберете сами както и от провинцията дето са дошли преди две години и са си сменили личните карти и викат ,че са били софиянци ,не е важна личната карта а акъла ,един цървул и на центъра на Лондон да го сложат пак си остава цървул.
 • aaa
  Отговор
  6 16:03  23.10.17

  До коментар #1 от "OMG WTF":

  Аз пък много обичам Бай Ганя като се опитва да мисли. Ей сега ще ти кажа как виждаш по един човек в автомобил. Две деца, на две и на пет години. Яслата и градината са в другия край на квартала или в съседния -- удобен градски транспорт няма. Пеша не става, защото за малки деца е далеко, а в лошо време пък е изключено. Оставяш едното, после другото ... и, после сам в колата към работа. Ама Бай Ганя не вижда по-далеко от носа си, шофира, паркира и гласува все едно е сам на този свят.

Напиши коментар:


Публикувай