2 235 5

Междувременно в Перник... (ВИДЕО)

Любопитни кадри от скорошните празненства в града

Стопкадър и видео: Youtube, ZaPernik
Стопкадър и видео: Youtube, ZaPernik
Константин Карагьозов

Традиционният фестивал "Перник Мези", превърнал се в любим на мнозина в миньорския град, се проведе от 20-и до 22-и октомври.

За доброто настроение на всички спомогнаха отличителните белези на събитието - скарата, алкохолът и редицата музикални изпълнения, отличаващи се с ориенталски мотиви.

Вълната на емоциите, разбира се, не подмина и по-възрастните. Жизнена баба прикова всички погледи към себе си, танцувайки... кючек.

Перник / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 16:57  23.10.17
  От ZaPernik проявяват тотална липса на добър вкус като медия с такива материали.
 • Паткан
  Отговор
  2 17:43  23.10.17
  Ква управия, глей кво става..
 • Много тенденс
  Отговор
  3 18:20  23.10.17
  3 дни в Перник имаше различни развлекателни програми и вие от всичко интересно сложихте видео с някаква бабичка, тресяща кючек??? Много тенденциозно... не мога да разбера защо журналистите изкарват перничани като някакви зомбита, пияници, побойници.... Навсякъде има и прости хора, има и добри и възпитани... Спрете да насаждате омраза и неприязън към перничани!
 • Добродушко
  Отговор
  4 20:47  23.10.17
  Защо говорите небивалици...Празник като празник! Всичко си беше в рамките на нормалното! Скара, палачинки и понички! Забава за децата и големи! От кога ги няма тези неща...Превръща ме се в зомбита стоящи само в къщи...на работа и обратно! Така ли трябва да бъде? Защо публикувате тези измислени записи? Искам да ви кажа, че ние със моето семейство се преместихме преди 1 год .да живеем в гр.Перник от големият ...гр.София ! Разликата е ужасно голяма ...но към добро!!! Няма я омразата и злобата в очите на хората които срещам в магазина,аптеката и блока в които живеем! Когато детето ми вдигна 39,5 С линейката беше на 10-15 минута пред блока и се погрижиха по възможно най-добрият начин! Вярвайте ми много по -нормално се живее в Перник ...Сякаш сме в друго измерение!
 • 5 02:09  24.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай