25 Октомври, 2017 09:20 3 433 50

Ненчев: Да се арестуват пилотите, отказали да летят

  • граф игнатиево-
  • пилоти-
  • ввс-
  • стачка

Техният отказ може да доведе до дисциплинарна отговорност, смята бившият министър

Ненчев: Да се арестуват пилотите, отказали да летят - 1
Снимка: Архив

Военна полиция вече трябва да е там, да разпита, да не кажа да ги арестува, това не е инициатива на един човек. Някой на много високо ниво дава основания на тези хора да процедират по този начин. Така бившият министър на отбраната Николай Ненчев коментира ситуацията на летище "Граф Игнатиево" и по-точно отказът на бойните пилоти да летят.

"Ситуацията ми прилича на пуч, на пълзящ държавен преврат, опит за извиване на ръце, виждам елемент на организация която на този етап изглежда: "Направете всичко възможно, дайте ми "Грипен", допълни още Ненчев пред bTV.

Те са военнослужещи, тяхното задължение е да изпълняват, техният отказ може да доведе до дисциплинарна отговорност. Изведнъж колко човека не се чувстват психически нестабилни? Кого се опитват да заблудят, че в един ден всички едновременно не се чувстват добре, това е организиран процес, някой стои зад тези действия, категоричен беше Ненчев.

"Ако в момент на криза те не се чувстват добре, кой ще защитава националния интерес на страната? Нека тези хора да намерят форма и начин да се срещнат с политическото ръководство", препоръча още бившият министър на отбраната. В подкрепа на пилотите Вярно е, че доста голяма част от военните ни пилоти се борят да летят поне 30 часа годишно, докато стандартът на НАТО е за 180 часа годишно. Това коментира казусът журналистът Александър Богоявленски пред Нова телевизия.

Близкият изток и залезът на дипломацията Напрежението в Близкия изток отново нараства. Този географски регион, бидейки люлка на цивилизацията, винаги е преживявала сътресения. ... Прочети повече Като има гориво, но няма самолети, няма смисъл да се лети, каза Богоявленски, визирайки вчерашно изказване на военния министър Красимир Каракачанов.

Той посочи, че се радва на "дипломатичната и интелигентна реакция" на пилотите в „Граф Игнатиево". Очевидно времето за дипломатичност вече изтече, смята Богоявленски. Според информация от вчера, 24 октомври, 8 от 10 ремонтирани двигатели за изтребителите МиГ-29 нямат документация за извършения ремонт, съответно няма как да бъдат приети.

Освен това се появи информация, че два двигателя продължават да имат технически проблеми – един, ремонтиран в Полша и един, ремонтиран в Русия. Не може по толкова безразборен начин да се действа, категоричен беше Богоявленски, който посочи и разнопосочните обяснения за документацията – нямало такава, имало, но копия. Отделно няма смазочни материали, необходими за двигателите на МиГ-овете. Не може да твърдиш, че като има гориво, самолетът може да лети – системата е по-сложна и ако не работи една малка част, няма как да се лети, каза Богоявленски.

Не повече от 7 МиГ-29 са летели през последните години, а през последните 12 месеца – 2-3, твърди Богоявленски.

На 24 октомври бойните пилоти масово са докладвали, че се чувстват психологически непригодни да летят. Ще бъде изпълнявано само дежурството по "Air Policing", в което до края на месец октомври участват италиански изтребители. По този начин бойните пилоти изразяват своята демотивираност и разочарование от поредното спиране на проекта за придобиване на нов изтребител за ВВС.

Проблеми има и с новодоставените двигатели за самолетите МиГ-29, които не могат да бъдат използвани поради липса на протоколи. Бойната авиация е в критично състояние, пилотите летят опасно малко и има реална опасност от инциденти, заявиха за БНР пилоти от авиобазата. На 16 октомври ген.-майор Цанко Стойков, командир на ВВС, каза: "Една авиация на 100 години трудно ще приеме чужди самолети да поемат дежурство за сигурността на небето."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нато пауър

    24 68 Отговор
    Aбсолютно правилно! Тая територия си има закони и те трябва да се спазват, най-малкото от армията!
    Иначе цялата история ми намирисва на поредния опит да се прекара сделката с Грипените от руския летец.
    Трябва да ги съдят за предателство, защото служат на чужди интереси!
  • 2 Гост

    70 10 Отговор
    Няма страшно, скоро ще викнем и турската армия да пази границата и държавата ни. Много ясно че няма да искат да летят, кой нормален човек ще се качи сам в ковчега си!!! КУПЕТЕ САМОЛЕТИ И ЩЕ ЛЕТЯТ.

    Коментиран от #7

  • 3 Зъл

    73 9 Отговор
    А теб господин Ненчев кой да ви арестува, че 28 години вече безнаказано грабите и унищожавате ненаказано майка България.

    Коментиран от #47

  • 4 Бългърче просто

    36 2 Отговор
    Като нямаме пилоти, защо са ни самолети и нови двигатели.
    До кога ще ни правят на глупаци.
    Вече не искам да съм българин. Ще си сменя националността без бой.
    Щалко за тези истински българи, дали живота си за свободата на тази страна. Други посегнали със собствените си ръце на децата си и жените си, да не попаднат в плен на поробителя
    ЖАЛКО НАИСТИНА
  • 5 СТЕНЛИ

    22 3 Отговор
    АЛООО,КОМАНДИРЕ,МИРРРРРНО.ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ И ТИ ДА ИЗПЪЛНЯВАШ ЗАПОВЕДИ...ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ В КОЙ ЗАНАЯТ СИ СЕ НАБУТАЛ И КОЛКО ЗАДНИ БУЗИ СИ ЦЕЛУВАЛ И ЛИЗАЛ...
  • 6 Радо

    33 4 Отговор
    Армията е в това състояние заради това чучело перуката.Къде е прокуратурата да го прибере да търка наровете.

    Коментиран от #8

  • 7 нато пауър

    20 41 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Ти ли ще им купиш самолети, айде вади парите и купувай, нали си баровец?
    Държавата е затънала в дългове, взимат нов заем, затварят болници, режат болничните, няма пари за полицията, циганите плячкосват всичко, което сварят, пенсионерите едвам преживяват, хората нямат пари да си платят тока!!!!!!
    "На гол шкембак, чифте пищови" - тоя лаф чувал си го?

    Коментиран от #46, #48

  • 8 нато пауър

    40 35 Отговор

    До коментар #6 от "Радо":

    Армията е в това състояние, защото НЯМА ПАРИ, а няма пари, защото НЯМА ИКОНОМИКА!
    Няма икономика, защото бившите другари взеха парите и ги дадоха на олигарсите, а те освен да крадат, друго не правят.
    Няма инвестиции, защото няма сигурност, няма държава, няма правосъдие, няма здравеопазване, няма образование, още да изброявам ли?
    Самолетите са ни най-големия проблем явно, как мислиш?

    Коментиран от #9, #11

  • 9 врабчо

    34 6 Отговор

    До коментар #8 от "нато пауър":

    Пич 28 години демокрация за какви бивши другари говориш.Та даже и самолетите са от бившите ама то 28 години расипия .

    Коментиран от #20

  • 10 малоумен

    35 2 Отговор
    А да се арестуват и без съд и присъда да престоят всички боклуци които докараха до това положение пилотите ни. Като се започне от мин. председател, министри и т.н. Значи ,Вие, политиците сте над всичко, а обикновените хора като пилотите да отиват в затвора. А Вие на гилотината щото сте пасмина крадлива и пари няма, а за зам.министри и други тюмбели пари има.
  • 11 Митю

    14 4 Отговор

    До коментар #8 от "нато пауър":

    По пътя на вашета логика,и Вас,май Ви Няма.
  • 12 БАЛКАНСКИ

    4 18 Отговор
    Предателите на военен съд. Бе кво е това.???
  • 13 Фриман

    22 1 Отговор
    Приказите трябва да се изпъняват, но те и не се отказаха, просто по регламента излязоха от прегодност за полети, заради психологическо състояние и това би трябвало да е в рамки на устава.
    Като цяло виновните са управленци! Зом искате да има авиация- давайте пари, ако не искате, продавайте техника на Гърция или Италия и нека те да се мъчат и да инвестират, че колкото и да сме хубави, нямаме шанс срещу реална угроза откъдето и да е дошла. Защо тогава са ни нужни? Инвестирайте в защита на небето и слагайте ПВО комплекси, така е по-сигурно! Авиацията вече не е за всяка държава!
  • 14 Пенчо

    24 2 Отговор
    Нанчев, а ти всеки ден ли си на работа в парламента? Теб също ли трябва да те съдим?!
  • 15 Гост

    5 23 Отговор
    Където свършва армията, там започват лигльовците. Военен съд за тях.
  • 16 Хасан

    7 21 Отговор
    Държавата трябва да се управлява с твърда ръка..не съм етнически българин но просто не може така..«купи ми нови маратонки или няма да отида на училище»!!!!
  • 17 Един капитан

    35 5 Отговор
    По прост и по малоумен министър на отбраната от Ненчев не е имало ( и Аньо Ангелов влиза в това число), хем прост хем се мисли за голяма работа. Не оправдавам колегите пилоти, но техниката с която работим масово е над 30 години, амортизирана до не знам къде, цяло чудо, че не се разпада в движение и това с риск за хората. До голяма степен положението се дължи на министрите на отбраната, които само гледаха комисионната, далаверата и шуробаджанашките назначения, а личния състав на армията и националната сигурност да го духат.
  • 18 3324

    8 22 Отговор
    Какво се чудите, ей го Р.Радев се почувства психически негоден да лети, напусна човека и се уреди на топла службица.
  • 19 me be re

    27 2 Отговор
    Да се арестуват малоумните политици.
    Тест за интелигентност и психо тест за всички политици.
  • 20 нато пауър

    4 17 Отговор

    До коментар #9 от "врабчо":

    Щом ти казват по БунакТВ, че е демокрация, значи е демокрация, ти глава на раменете имаш ли, можеш ли да мислиш, извън рамката, която ти налагат медиите на червените олигарси?
    Май не можеш, но нищо, идва ново поколение, НИЕ мислим, нас не могат да ни излъжат, защото сме по умни от тях!

    Коментиран от #26

  • 21 Грую

    17 3 Отговор
    Добре ама всички много знаете ама защо си накупихте западни коли бре? Няма место къде да се спре от западни коли и все от Мерцедес нагоре Лексъси и и Инфинита, Поршета и и не знам там още какви. Ще не си карахте Москвичите и Ладите бре тарикати ами сега искате летците да летят на самолети дето корпорация МИГ ги произвела, поляците им ремонтирали двигателите, а пък тук ги поддръжката българска и нямало сертификат за сигурност от производителя? Колко струва животът на един пилот? Дали е важен един полет или е по-важно да се вземат правилните решения за да се оправят нещата. Лошото е че държавния бюджет не стига за всичко и покрай пари за учители, полицаи, пенсионери и доктори ще се наложи да се охранява въздушното пространство на държавата със селскостопанска авиация.
  • 22 Различен

    26 0 Отговор
    Аз съм ужасен!!!!!
    30 часа годишно, ако успеят! Просто закривайте авиацията!
    Имаме 2 самолета и 6000 души в авиацията???? Това е безумие!
    Уволнявате ги всичките и от икономията в заплатата и разходите по издръжката им, след 1 година ще можете да си купите няколко нови самолета!
    А в далечните години летяха по три смени дневно, непрекъснато. Явно тогава сме били много бедни, за да можем да си позволим това! И летяха не от едно, а от много летища, направо всички летища в България!
    До къде ни докара "демокрацията"!
  • 23 расулюлах

    17 0 Отговор
    тоя от бесилката продължава да църка
  • 24 герберизъм

    25 0 Отговор
    Няма пилоти, няма да има нужда и от самолети !!! Явно това е решението което са измислили Боко и нвговите тикви !
    Аз пък да попитам, защо депутати и политици постоянно си обновяват автопарка, ами като са толкова курназ, що не се возят в разпадащи се "луксозни" коли !?!?!?
    С какво един депутатски и министърски гъз е по-ценен от един пилотски ???
    Що не арестуват всички депутати и министри заради отказ да управляват адекватно вече толкова години или и те така заради психическа непригодност ???
  • 25 керосин

    7 1 Отговор
    трябваше г-на земеделски специалист не да го возят на военен миг-29,както навремето кучето Лайка летя в Космоса,а на достатъчно набрана височина да го катапултират без парашут!
  • 26 Бай хой

    19 2 Отговор

    До коментар #20 от "нато пауър":

    А ти какво имаш на раменете си?

    герп взеха двайсет милиарда заеми които щяха да стигнат за 200 ф35 или 540 миг35. А сега какво?

    Пари за 20 нови самолета винаги ще се намерят, ако има патриоти да ги купят. Продажниците се отказаха да строят атомна централа за пет милиарда която щеше да се изплаща 30 години. Продажниците само грабят и разпродават.

    Сега строят газопровод единствено за американски втечнен газ който е три пъти по скъп не само че няма да се изплати но и ни заробва. А отказаха южен поток който щеше да се строи с чужди пари, да се печели от транзит и да се ползва най евтиния газ в света.

    нато окупатори и колонизатори, узурпатори на всичко Българско.

    Коментиран от #27

  • 27 нато пауър

    4 21 Отговор

    До коментар #26 от "Бай хой":

    Видяхме го социализЪма и "братския" Съветски съюз, до къде ни докараха, нямаше, какво да ядем, ама иначе голям го вадите, НАТО тва, НАТО онова, айде карай си старата Лада и не се обаждай другарю.

    Коментиран от #28, #32

  • 28 куку руку ку

    16 3 Отговор

    До коментар #27 от "нато пауър":

    Кога нямаше какво да ядеш бре?
    Да ти кажа ли кога нямаше за ядене? '91 година, празни магазини, от 4 часа се редях на опашки за кисело мляко за детето си. После 1996 година, когато магазините бяха заредени, но заплатата ми стигаше за буца сирене.
    Това са гладните години в България за последните 50 години.
    А каквото е направил строят до 1989г, бе унищожено последните 28 години. И още нещо, НАТО като условие да влезем беше съсипването на войската ни. Защо ни накараха да си нарежем ракетите? За да ни избият зъбите. Аде вземай си натото под мишничка и мигрирай зад атлантика.

    Коментиран от #30, #31

  • 29 Истината винаги боли

    10 0 Отговор
    В ПВО е истината,купува се най доброто,от Русия и от САЩ и всичко е решено.Инсталира се на места където е недосегаемо от вражеските самолети,дронове и войници и денонощно дежурство.Самолетите са необходимост за изпълнение на задължения от охранително естество.Това от което ще го заболи най много всеки агресор са ракетите,от всички калибри и модификации.За пример вижте Северна Корея,само какво самочувствие имат сега,дори и без атомното оръжие.Бъдещето е също в дроновете,те могат да се произвеждат и в България,нови работни места и по малко пари за техника произведена у нас....
  • 30 СЕРИОЗЕН ПИЧ

    1 11 Отговор

    До коментар #28 от "куку руку ку":

    Е сега има всичко, бачкай а не да имитираш работа. Имаш избор , каквото искаш и където искаш можеш да се докажеш за повече доходи. Аз как мога да работя за много пари извън България , а ти само хленчиш. Два милиона души работят извън родината ни , да не би да им е лесно? Ама хората не са готованци като някои мамини синчета и глезльовци.
  • 31 нато пауър

    0 14 Отговор

    До коментар #28 от "куку руку ку":

    Ти май страдаш от амнезия ил така ти е по удобно. Преди 1989 г да не би да беше цвете, всичко беше с връзки, магазините празни, киселото мляко свършваше в 10 часа сутринта, като пуснат кремвирши, хората се избиваха, новината се разнасяше из целия град, бананите само по нова година и огромни опашки, тока беше по схема, 2 на 2, въпреки АЕЦ-а, тока пак не стигаше и ти говоря за 1985 г, шоколадовите яйца бяха корекомски, помниш ли корекома, не ми приказвай глупости. Да не би салама и сиренето да са били без пари по соца?????
    Заври си скапания социализъм, знаеш, къде!

    Коментиран от #35

  • 32 Различен

    13 0 Отговор

    До коментар #27 от "нато пауър":

    Така е. Видяхме го социализЪма!
    Имахме над 800 самолета, повече от Турция и Гърция взети заедно!
    Летяха на ТРИ смени! Обучавахме пилоти за Виетнам, Куба, Етиопия и т.н.н..
    А сега не може да летят 30 часа в годината. Ма смЕХ от всякъде!
    Чакахме 9 милионният българин, а сега нямаме и 7 милиона, от които 1,5 милиона мангали, 2,5 милиона турци! 29 години режат заводите за скрап и не смогват ги наряза, но ни дават ОЦУ/Особено Ценни Указания/ от на майната си и малко да потичаш! И щото са много знаещи и можещи, за това мият чинии и бършат задници, вместо да са тука и да се борят за по-добър живот!

    Коментиран от #33

  • 33 нато пауър

    0 13 Отговор

    До коментар #32 от "Различен":

    Ако бяха останали тука, вместо да отидат на "м..ната си" сега щеше да чукаш камъни в Белене или нямаше да си жив.
    Така подкараха влака, твоите соц терористи, а за тъжния край на соца си е виновен единствено соца.
    СССР се срина и си отиде и социализма в България, това, за какво ти говори? Говори ти, че всичко е било фалш, неефективност и изкуствено създадено. Цялата ни икономика се е държала за СССР, като удавник за сламка. Ако тъгуваш за СССР, заминавай за Русия, сега поне имаш избор

    Коментиран от #34, #49

  • 34 Различен

    10 0 Отговор

    До коментар #33 от "нато пауър":

    Абе смешко. Който го може, го може. Другите само си търсят извинения!
    91 година ходих три пъти в министерството при Пушкаров. Бяхме направили едно малко предприятие, което правеше иновативни неща, по-добри от американски и японски такива! На третия път, един от зам. министрите ме дръпна на страна и ми каза: Недей да идваш повече! Ние не сме дошли да създаваме, а сме дошли да унищожаваме! Благодарих му сърдечно и си забравих за дипломата! Който е могъл на времето да успее в България, успява и сега и живее прилично, а не зарязва Род и Родина, да се крие по разните държави и да дава съвети и коментари от там!

    Коментиран от #43

  • 35 куку руку ку

    11 0 Отговор

    До коментар #31 от "нато пауър":

    2 и ше'есе краве, 3 и ше'се овче сирене. 6 и пей'се сух шпек.
    26 ст'инки кисело мляко. Хлябът по кило. Още?..
    И ти за киндер сщрприза ли си заронил сълзи, че само в кореком имало?

    Коментиран от #42

  • 36 Обикновен

    11 1 Отговор
    Смели летци!!!


    И какво стана сега, някои се страхуват да не би и малкото ни останали военни да имат собствено мнение. Този говори за ПРЕВРАТ?! ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ!
    ТРЕПЕРЕТЕ ПОЛИТИЦИ!!!

    Чуйте ме СРАМ НИ Е ОТ ВАС!!!
  • 37 Кога

    8 0 Отговор
    Кога ще имаме нормално управление в България!

    Коментиран от #39

  • 38 расулюлах

    8 1 Отговор
    ХАХА АМА ТИ КАТ АРЕСТУВАШ ТЕЗ ПИЛЛОТИ ХЕПРЕН ПА НЕМА КОЙ ДА ВИ КАРА 40 ГОДИШНИТЕ ДАРАЦИ ХАХАХХА И ТВА Е БИЛ ВОЕНЕН МИНИСТЪР ХАХА
  • 39 квак

    3 3 Отговор

    До коментар #37 от "Кога":

    КАТО ГРЪМНЕ АЕЦА И ГИ ИЗТРЕПЕ ТЕЗИ ИЛИ АКО ЕРДОГАН ВЛЕЗНЕ ВЪВ ВЛАДЕНИЕ НА ТЕРИТОРИЯТА СИ НА ПРЕДШЕСТВЕНИЦИТЕ
  • 40 квак

    5 3 Отговор
    АМА НАЛИ ИМА 10 ПИЛОТА ДЕ ЗНАЯТ КАК ИЗОБЩО СЕ ОТВАРЯ ЛЮКА НА МИГА БЕ ХАХА И ЩЕЛ ДА ГИ АРЕСТУВА ХАХАХАХ КАТИЛ НА КАТИЛИТЕ ХАХАХАХ
  • 41 Кърлеж

    4 2 Отговор
    Съвет към пилотите следващия път ако има бензин да полетите уговорете се и разбиите и двете останали мигчета хахахах прикриите максимално това и натиснете катапулта и да става квото ще с миговете хахаха нека се разбият че тиквата да абортира кат разбере хахах а каракачанката да са обеси хахах
  • 42 нато пауър

    0 11 Отговор

    До коментар #35 от "куку руку ку":

    Ей, голям смях ме обзе, ама я кажи, колко бяха заплатите? 150-200 лв и не лъжи, а сега, колко са?
    Баща ми цял живот чака за Лада и си купи Москвич, аз сега карам чисто нов Фолксваген, купувам си, каквото си поискам, храната е по евтина от соца, има всичко по магазините, ходя на море по 2-3 пъти и също по толкова на гости при приятели в чужбина, прекарвам си страхотно. Я кажи по соца дали можеше да излезеш от България? Може, но само в другите соц кенефи.
    Иначе, сори, че ти е отишъл живота по соца, но щом те кефи, да си жив и здрав!
  • 43 нато пауър

    0 9 Отговор

    До коментар #34 от "Различен":

    На твоето се вика дълбоко противоречие, уж си си хвърлил дипломата, ама после, който иска го постига, явно не си го постигнал, когато си искал.
    Тия, които унищожаваха са същите, като преди, ако не си го разбрал все още си някой заблуден изобретател, отворко.
  • 44 1234

    4 0 Отговор
    Ами седни ти да ги караш бе господин министре,като си толкова ербап.Ти изобщо качвал ли си се на самолет,ако пък не си, качи се да те повозят малко и тогава давай такива умопомрачителни изказвания,ако можеш да стоиш на краката си като слезеш от такъв самолет.Това да не ти е москвича,като се счупи и да спреш и да слезеш.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "нато пауър":

    Отговор до#7. За така нареченото саниране се хвърлят пари без отчет, все едно правим ново строителство, здравната каса се източва като каца без дъно, има ли смисъл да продължавам , за магистралите да говорим ли че са по скъпи от немските!
  • 47 тука е така

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Зъл":

    Таз майка Б-я,таз която плащаме на военни те да мислят дали да изпълняват задълженията си или не.Еб2ти военните,смешковци
  • 48 Патриот

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "нато пауър":

    А защо е така НАТО ПАУЪР?
    При комунизма имахме 100 000 човека армия въоръжена до зъби?
    Какво стана със свободата, демокрацията, свободните пазари, които ни обещаваха от Европа и краварите отвъд океана?
    Какво стана? Парите за заплати, сигурност(полиция и армия), здравеопазване отиват предимно в обществени поръчки за да може Бай Суджук да лапа комисионните, а народа, България кучета ги яли.
    Важно е асфалт да има.
  • 49 Патриот

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "нато пауър":

    СССР се срина и си отиде и социализма в България, това, за какво ти говори? Говори ти, че всичко е било фалш, неефективност и изкуствено създадено.

    Икомониката се срина, защото това бяха изисквания от Европейският съюз - да затваряме АЕЦа, за си унижожив хранително-вкусовата промишленост. Заводите бяха изкупени с парите от Европа и машините вътре наряза, за да може да храним европейските икономики.
    Ако всичко си работеше далеч нямаше да е такова положението.
  • 50 Asan

    1 0 Отговор
    тази селска перука трябва да бъде обесена в родното мъ сиело
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове